Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αλλα καλά εφαρμογή της Ms Facebook beta ανανεώθηκε και μάλλον δεν στακαρι που χρειαζόταν μετά ρεσταρτ την συσκευή ,το λέω γιατί μου κόλλησε σήμερα πάλι το messenger και αυτη λειτουργεί κανονικά έχω Εντύπωση ότι έγινε και ποιο γρήγορη ίδωμεν

Δημοσ.

Κουκ δεν δουλεύεις τα μηνύματα από το slim social όπως κάνω και εγώ; Άσε την επίσημη για τις ειδοποιήσεις.

Δοκίμασες το fastbook ; πως σου φάνηκε;

• Like 1
Δημοσ.

Κουκ δεν δουλεύεις τα μηνύματα από το slim social όπως κάνω και εγώ; Άσε την επίσημη για τις ειδοποιήσεις.

Δοκίμασες το fastbook ; πως σου φάνηκε;

φιλε μου τα δουλεύω τα μνμ μέσω social αλλα δεν με Εξυπηρετούν 100% ,το δούλεψα το φαστ είδα ότι ειναι ποιο αργό από το slim αλλα έχει στην κάτω μπάρα ποιο πολλές επιλογές για γρήγορες κινήσεις ,να σου πω την αλήθεια το Έσβησα γιατί για κάποιο λόγο δεν κεντριζότανε σωστά και με την οθόνη δεν ξέρω άμα γινόταν και σε εσένα .(καλο ειναι αυτό για τις επίσημες άμα δουλεύουν σωστά δεν θα χρειαζομαστε ενναλακτικές μετά)
Δημοσ.

Προχθές το 435 μου δεν δεχόταν μηνύματα SMS. Έστρωσε με soft reset. Χτες πάλι εκεί που μιλούσα δεν άκουγα τίποτα ούτε με άκουγαν. Τερμάτισα την κλήση, με καλούσαν και έδειχνε κλειστό. Έκανα πάλι soft reset. Αν συνεχίσει πάει για hard.

Δημοσ.

Προχθές το 435 μου δεν δεχόταν μηνύματα SMS. Έστρωσε με soft reset. με καλούσαν και έδειχνε κλειστό. Έκανα πάλι soft reset. Αν συνεχίσει πάει για hard.

Τα συγκεκριμένα ούτε με hard φτιάχνουν.

Το παθαίνω σπανίως(1 το 2μηνο πχ) ανεξαρτήτως έκδοσης των 10.

Δημοσ.

Ειδικά με τα sms είναι πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδέα ότι συμβαίνει αυτό. Που και που κάνω soft reset και ας μην έχει κολλήσει.

Δημοσ.

Ειδικά με τα sms είναι πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδέα ότι συμβαίνει αυτό. Που και που κάνω soft reset και ας μην έχει κολλήσει.

η λύση ειναι καθημερινά restarts της συσκευής.

Εγω το παίρνω χαμπάρι οταν μου γράφει αδυναμια αποστολης η δεν παραδοθηκε(δεν θυμάμαι)

έχει να μου συμβεί απ το καλοκαίρι νομίζω.

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να επαναφέρω το 820 της γυναίκας μου σε 8.1 γιατί με το τελευταιο update της κάμερας μια ανοίγει η κάμερα, μια δεν ανοίγει, μια πετάει σφάλμα, το φλας αναβοσβήνει κάνει διαφορα κουλά... Και ετσι εχω μερικες ερωτησουλες.

• Μπορώ με κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω τα 8.1 update 2??
  • To backup των 10 που θα πάρω πριν πάω στα 8.1 θα δουλέψει έστω μερικώς στα 8?
  • Οι παλιές εφαρμογές που προϋπήρχαν στα 8.1 στις μορφές που υπήρχαν/υπάρχουν δουλεύουν κανονικά? (messenger, viber κτλ)
  • Η εφαρμογές των 8.1 της microsoft δουλεύουν κανονικά? Πχ ο καιρός, οι ειδήσεις...???

Αυτα, ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να επαναφέρω το 820 της γυναίκας μου σε 8.1 γιατί με το τελευταιο update της κάμερας μια ανοίγει η κάμερα, μια δεν ανοίγει, μια πετάει σφάλμα, το φλας αναβοσβήνει κάνει διαφορα κουλά... Και ετσι εχω μερικες ερωτησουλες.

• Μπορώ με κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω τα 8.1 update 2??
  • To backup των 10 που θα πάρω πριν πάω στα 8.1 θα δουλέψει έστω μερικώς στα 8?
  • Οι παλιές εφαρμογές που προϋπήρχαν στα 8.1 στις μορφές που υπήρχαν/υπάρχουν δουλεύουν κανονικά? (messenger, viber κτλ)
  • Η εφαρμογές των 8.1 της microsoft δουλεύουν κανονικά? Πχ ο καιρός, οι ειδήσεις...???
Αυτα, ευχαριστω.

Μολις τωρα περιεργαζομουν ενα 640xl συγγενικου μου προσωπου που τρεχει 8αρια. Καιρο, ειδησεις, μεσεντζερ, φεισμπουκ, τουιτερ , spotify και γενικα οτι τεσταρα δουλευουν κανονικα. Viber δεν ειχε εγκατεστημενο να δοκιμασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...