Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παίδες αμα δεν φτιάξουν τις εφαρμογές,τι να τις κάνουμε τις συσκευές :-D

1 μηνα περίμενα το ρημάδι το taxibeat και μου λέγανε ολο απο μέρα σε μέρα.

και το oasa telematics έχει μείνει στην αρχική έκδοση και μλκίζεται,στις άλλες πλατφόρμες μια χαρά ενημερώσεις παίρνει και είναι και ταχύτατο και κάνει ενημέρωση στο background.

Στα WP το ανοιγεις,περιμένεις να κάνει/δει για ενημερώσεις κανενα 3λεπτο και μετά. Ούτε τα λεωφορεία να κινούνται στον χάρτη σου δείχνει όπως στις άλλες πλατφόρμες.

• Like 1
Δημοσ.

Χρηστάρα εσύ δεν πιάνεσαι. Το κινητό σου το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος ήταν η Google. Δεν εξηγείται αλλιώς! :D

• Like 1
Δημοσ.

Χρηστάρα εσύ δεν πιάνεσαι. Το κινητό σου το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος ήταν η Google. Δεν εξηγείται αλλιώς! :D

XAXAXAXAXAXAXAXA

έκανα εξορκισμό και σταμάτησαν οι  βλακείες που έκανε,κάποτε θα το ξαναπιάσουν.

Δεν έχω τέτοια θέματα μην ανησυχείς,ανα καιρούς ψάχνομαι για αλλη συσκευή σε αλλη πλατφόρμα αλλα δεν θέλω να το αφήσω το συγκεκριμένο.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ,μερικές φορές χρειάζεται κάτι και σε πουλάει το ίδιο το τηλέφωνο και η αντιμετώπιση των devs με τις εφαρμογές που φτιάχνουν.

Είναι αδιανόητο να θες κάτι και να μην γουστάρει η εφαρμογή/να μην γουστάρει η συσκευή να το κάνει.

Τις προάλλες έψαχνα κάτι στον πειραιά με τα πόδια και χάθηκα,έ ανοιξα χάρτη, δεδομένα και GPS και με έβγαζε μέσα στη θάλασσα :lol:

• Like 1
Δημοσ.

εγω απ τη μερια μου, εχω να προτεινω σε ολους οσους εχουν ακομα καποιο β γενιας lumia (x20 , πχ.820,920,925,1020,620,625,520,κτλ κτλ) να περασουν ta 10αρια, με το "κολπακι" αλλαγης registry (το κανουμε ουσιαστικα να μοιαζει με νεοτερο microsoft lumia μοντελο και αρα να παιρνει αναβαθμισεις των windows mobile 10αριών).

ειναι λειτουργικη πλεον και η "οθονη γρήγορης ματιας" και ολα λειτουργουν αψογα. τουλαχιστον στο 1020 μου, ως 950xl fast ring 14955 εκδοση.

ρε μαν η οθονη γρήγορης ματιας λειτουργεί με πατέντα η κανονικά απο μόνη της? Γενικότερα το κινητό δουλεύει καλύτερα απο την 10586 με την rs1? η δεν την πέρασες την rs1 και πηγες αμεσως σε rs2?

Δημοσ.

Τις προάλλες έψαχνα κάτι στον πειραιά με τα πόδια και χάθηκα,έ ανοιξα χάρτη, δεδομένα και GPS και με έβγαζε μέσα στη θάλασσα :lol:

αστα τα σαπια... σε βαρκα μεσα εισουνα, καλα εβγαζε το γπς  :mrgreen:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

αστα τα σαπια... σε βαρκα μεσα εισουνα, καλα εβγαζε το γπς  :mrgreen:  :rolleyes:

φαντάσου να ήθελα ταξί και να έβγαζε οτι είμαι στη θάλασσα :-D

Δημοσ.

Ρε πάνο άρχισες να ψέλνεις πάλι? μηπως εισαι ψαλτης και σου εμεινε κουσουρι? :-D

Πονηρε εχω αναφερει σε διπλανο forum οτι ειμαι και ψαλτης..μην χασεις εσυ αμεσως..χαχαχα.

Περα απο την πλακα ομως δεν εχω και αδικο στο παραπανω..

Δημοσ.

Κριμα(οχι οτι θα πουλαγε και τρελα εδω περα, λογω ''της ιδιας τιμη παιρνω android φιλε τι μου προτεινεις windows, εχουν πεθανει''

ξερεις τωρα...

Αλλα ειναι πανεμορφο ρε συ!!!

Οσο για την ενημερωση εχω πατησει πανω απο 10 φορες update, αλλαξα ring, εκανα επανεκκινηση τιποτες....τεσπα...

fixed

Εκανα αυτο που λεει εδω και εφτιαξε!!

http://www.windowscentral.com/seeing-error-80242006-when-updating-windows-10-mobile-build-14995-heres-workaround

*Tο θεμα της οθονης παραμενει, κολλαει πολλες φορες την ημερα(θα γυρισω στα 8 και θα τα βαλω επισημα, και οχι μεσω insider τουλ να αποκλεισω το φαινομενο αυτο(εννοωντας μη φταιει τιποτα το insider ξερω γω) ) και βλεπω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...