lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Την κατέβασα. Ελπίζω κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες να βρω χρόνο να τη δοκιμάσω. Ενημερώνω, μόλις το κάνω, με εντυπώσεις. 1
tony81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το 800. Τα 7.8 με τα 8 τι διαφορές έχουν?
Windows8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ψάξε στο Bing και θα τις βρείς. Προτιμώ να πάρεις κάνα Lumia 620 η Hauwei Ascend W1 η HTC 8s. Sent from my Windows Phone 8S by HTC
tony81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ.Το έχω δει το 620 αλλά είναι τρελά όμορφο το 800... 1
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Third party Instagram client Winstagram enables photo uploads http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/17499_Third_party_Instagram_client_W.php
kostasff Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ.Το έχω δει το 620 αλλά είναι τρελά όμορφο το 800... Δεν διαφωνω. Το 800 καίει καρδιές. Όμως στο τέλος μετράει η έκδοση των wp.... Πάρε το 920 που είναι ένα μεγαλύτερο 800αρι (και Ν9) και που είναι σούπερ.....
tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν διαφωνω. Το 800 καίει καρδιές. Όμως στο τέλος μετράει η έκδοση των wp.... Πάρε το 920 που είναι ένα μεγαλύτερο 800αρι (και Ν9) και που είναι σούπερ..... Λόγω bugget δεν πάω εκεί.Το πολύ πολύ έλεγα για 820 αλλά υπερβολή σκέφτηκα για τη δουλειά που το θέλω γιατί σκέφτομαι και για tablet. Όσο έψαξα εχτές βέβαια είδα κάτι ζητήματα με την μπαταρία στα 7.8 λόγω tiles λέει.Ισχύει, έχει διορθωθεί??
colossusr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Colossus WebRadio WP app ... http://colossusradio.blogspot.gr/ Οποιος θελει δοκιμαζει την πρωτη προσπαθεια για μια εφαρμογη WP gia ton staumo ... Kαι αν θελει γραφει αν τρεχει σωστα ... Προσοχη ... στη σελιδα του ραδιοφωνο πατηστε πανω στην ονομα του σταθμου για να ξεκινησει... Κατεβαστε απο ΕΔΩ ------------------------------------------------------------------------------------- Νεα εκδοση της εφαρμογης του ραδιοφωνου μου.....Οποιος θελει ας την δοκιμασει και ας μου πει !!! Κατεβαστε απο ΕΔΩ
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το είχα ξεχάσει τελείως! Λεπόν, ότι που την έβαλα. Στην αρχική οθόνη όταν πατάω το «?» μου βγάζει ένα κενό διαφανές κουτάκι. Όταν πατάω το radio (το εικονίδιο του play κοιτάει πάνω ) δείχνει στην αρχή να φορτώνει κάτι αλλά δεν κάνει τίποτα. Πατάω play από την κάτω μπάρα, επίσης τίποτα. Stop και μετά play, τίποτα ξανά. Το κουμπάκι για το website δουλεύει κανονικά και ακούω χωρίς πρόβλημα τη μουσική. Όλα αυτά με το optimus 7 σε 7.8 Edit: Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι μετά που θα κλείσω τη μουσική, δεν κλείνει το control (αυτό που εμφανίζεται όταν πατάμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης από τα πλάγια) ούτε με το stop music! Αυτό γίνεται ότι έχω το site από τον IE είτε από την εφαρμογή σου 1
colossusr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το είχα ξεχάσει τελείως! Λεπόν, ότι που την έβαλα. Στην αρχική οθόνη όταν πατάω το «?» μου βγάζει ένα κενό διαφανές κουτάκι. Όταν πατάω το radio (το εικονίδιο του play κοιτάει πάνω ) δείχνει στην αρχή να φορτώνει κάτι αλλά δεν κάνει τίποτα. Πατάω play από την κάτω μπάρα, επίσης τίποτα. Stop και μετά play, τίποτα ξανά. Το κουμπάκι για το website δουλεύει κανονικά και ακούω χωρίς πρόβλημα τη μουσική. Όλα αυτά με το optimus 7 σε 7.8 Edit: Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι μετά που θα κλείσω τη μουσική, δεν κλείνει το control (αυτό που εμφανίζεται όταν πατάμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης από τα πλάγια) ούτε με το stop music! Αυτό γίνεται ότι έχω το site από τον IE είτε από την εφαρμογή σου Οταν πατησεις το εικονιδιο του ραδιοφωνου και σε παει στο ραδιοφωνο τοτε πανω-πανω (ακριβως πανω απο το βελακι με μπλε γραμματα) εχει το ονομα του σταθμου ... μολις το πατησεις παιζει ..μετα δουλευουν και τα πληκτρα απο κατω ... Εμενα σε τιτανα με 7.8 custon δεν μενει τιποτα στον ηχο μολις βγεις ... Για ξαναδοκιμασε το
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σωστός. Άρα αυτό ήταν βελάκι και όχι play-που-κοιτούσε-πάνω, όπως νόμιζα. Τώρα είναι ok Για το edit μην δίνεις σημασία, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να του κάνω κάποιο reset γιατί έχω και κάτι άλλα κουλά. 1
colossusr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σωστός. Άρα αυτό ήταν βελάκι και όχι play-που-κοιτούσε-πάνω, όπως νόμιζα. Τώρα είναι ok Για το edit μην δίνεις σημασία, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να του κάνω κάποιο reset γιατί έχω και κάτι άλλα κουλά. Ευχαριστω που το δοκιμασες και μου εγραψες !!!!
vagodspeed Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά, έχεις κανείς πάρει το samsung ativ s να μας πεί εντυπώσεις? Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να τρέξει εφαρμογές lumia?
doctor444 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 To viber και το whatsup τις εφαρμογες θα τις φτιαξουνε ποτε...??να ερχονται ολα στην ωρα τους κ οχι οποτε γουσταρει το κινητό..ειναι εφαρμογες που γλιτωνεις αρκετα χρηματα γιαυτο τις χρεισιμοποιω αρκετα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα