Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, cameranek said:

έχω έχω για βασικά τηλέφωνα δυο 640 και δυο 640χλ :D

και σαν δεύτερα έχω... 532,535,550,650 αυτά! :D

Όταν έρθει εκείνη η απίθανη στιγμή (αν έρθει ποτέ) που θα βγάλουνε το αναδιπλούμενο smartphone-pc, εσύ θα μπορέσεις να πωλήσεις 3-4 από αυτά και έβγαλες ένα σημαντικό μέρος του κόστους :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, άλλοι οι οποίοι έχουν ως πρώτη συσκευή windows phone;

*το νεο insomnia στον monument browser είναι πολύ πιο ελαφρύ από τον edge*

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1
Δημοσ.

Στο 640 μου εβγαλε να κανω μια ενημέρωση στο outlook. Την εκανα και μετα το κινητο τα επαιξε. Δεν ανοιγε καμια αλλη εφαρμογη και εκανε τρελα κολληματα.

Εκανα 3-4 reboot αλλα τζιφος. Με τα πολλα αναγκαστικα να κανω hard reset. Ξαναεκανα την ενημερωση στο outlook και τωρα ειναι οκ.

Δεν το ειχα παθει ποτε αυτο. Anyway. Προσοχή λοιπον ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όταν προσπαθώ να ανοίξω τα περισσότερα μηνύματα στο messenger κρασαρει η εφαρμογή και κλείνει. Το έχει κανένας άλλος? Κάνω επαναφορά την εφαρμογή, δουλεύει σωστά και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το χει το θέμα κανένας άλλος? Lumia 930 RS3

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, απο σημερα εχω στην κατοχη μου το lumia 650 ,δυο αποριες (προς το παρων)

1. Πως μπορω να κανω εναλλαγη data απο την μια sim στην αλλη; οταν παω στην 2 sim μου εχει μονο επιλογη 2g ,επιλεγω στην 1 sim 2g αλλα παλι στην δευτερη εχει μονο την επιλογη 2g

2. Αν μπορειτε  να μου προτεινετε καποιον καλο browser , ο edge δεν με βολευει καθολου 

Δημοσ.

Μαλιστα, ευχαριστω, αν γνωριζει καποιος ας μου πει τι παιζει και με την πρωτη ερωτηση μιας και που ειναι σημαντικο για μενα 

• Like 1
Δημοσ.

Τι γινετε ,τα πουλησατε τα windows phone; (καλα κανατε)   ,εχω και ενα 435 το οποιο κάνεις την αλλαγη sim data κανονικα , υπαρχει κανεις με το 650 να δει λιγο αν γινετε; 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, arma1 είπε

Μαλιστα, ευχαριστω, αν γνωριζει καποιος ας μου πει τι παιζει και με την πρωτη ερωτηση μιας και που ειναι σημαντικο για μενα 

η Δευτερη sim υποστηρίζει μόνο μέχρι 2g...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...