Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για main, δηλαδη αυτο που θα συνδεθει με το λογαριασμο στην ms κλπ εννοεις ή για 2ο?

Αν ειναι για main, δεν γινεται, απαιτει επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις και στησιμο απο την αρχη.

Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω επειδή δε θυμάμαι το pass.Σίγουρα δεν το αποφεύγουμε το reset?
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι. Και εγω οταν πηρα το 620 ειχε το ονομα χρηστη και το mail του ξαδερφου μου. Γινοταν να βαλω αλλο, αλλα αυτο το αλλο δεν θα ηταν το default με το οποιο θα εκανα login στις υπηρεσιες της ms (onedrive κλπ). Οποτε reset και τερμα.

Δημοσ.

Yes, Windows 10 is the next version of Windows Phone

http://www.wpcentral.com/yes-windows-10-next-version-windows-phone

:(

Γιατί λυπημένος??

Ή λάθος eomotion?  :-D

Θα αναβαθμιστουμε ολοι εμεις που εχουμε wp8.1 αραγε; 

99% σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα τουλάχιστον τα Lumia θα πάρουν όλα Windows 10... Ακόμα και το 520... Βέβαια θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ανάλογα με το hardware του μοντέλου αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά θα τα πάρουν όλα...

Ένα βασικό που ίσως λείψει είναι το multi-tasking (σε 2 παράθυρα όπως στα Windows) που ακούγεται πως θα δοθεί μόνο στις συσκευές που έχουν οθόνη πάνω από 5 (ή 4,5) ίντσες...  

Βέβαια όλα αυτά είναι φήμες καθώς έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να ξέρουμε σίγουρα...

Δημοσ.

Πολύ νωρίς ακόμα... Αρχές του 15 (λογικά Γενάρη) θα έχουμε την Developers Preview των Windows 10 για AMR και Phones.... Το σίγουρο από τα λεγόμενα του Belfiore στο Twitter είναι ότι δεν θα δούμε developers preview πριν το 2015... Η πηγή εδώ:

http://www.wpcentral.com/windows-10-preview-phones-arm-not-due-until-2015

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλησπερα .. εχω την developers edition και εκανα μια ενημερωση στην οποια μου εβαλε την cyan αλλα οταν παω να ανοιξω στις ρυθμισεις προσθετα και πληροοριες δε το ανοιγει γιατι ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...