liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παλλικαρια πηρα διαφορα κομματια απο pc συμγωνα με αυτα που προτεινα στο αλλο θεμα και τωρα αρχισα να το χτιζω!Λοιπον εχω βαλει την μητρικη τον επξεργαστη και την καρτα γραφικων μεσα στο κουτι και το τροφοδοτικο επισης!Το προβλημα ειναι αν εχω στην διαθεση μου τα καταλληλα καλωδια για να συνδεσω ολα αυτα στην μητρικη!Με τι καλωδια και επισης να συνδεσω τον σκληρο και τα front panel του κουτιου μου που ειναι το hafx!HELP ME PLZ!
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φιλε τον εχω λιωσει τον οδηγο αυτον,αλλα κατι γινεται με τα καλωδια...θελω βοηθεια
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πες με ποια έχεις πρόβλημα και ανέβασε κάποιες φώτο edit: Πάστα έχεις έτσι;
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Λοιπον karmen εχω συνδεσει τα παντα αλλα μου εχουν μεινει ολα τα καλωδια και κυριως το τροφοδοτικο απο το οποιο δινω ρευμα μονο στην μητρικη με εκινο των 24p!Tωρα θελω να συνδεσω την καρτα γραφικων με ρευμα τον επεξεργαστη τον σκληρο και ολα τα αλλα!Να πω οτι την ψηκτρα την συνδεσα σε μια υποδοχη που μου ελεγε αλλα εκεινη εχει τεσσερα δοντακια ενω το καλωδιο τρεις τρυπουλες!Το κουτι εχει επισης διαφορα ανεμιστηρακια τα οποια δεν ξερω πως θα τα συνδεσω στην μητρικη!Θα ανεβασω και φοτο οπου να ναι
jimex Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Όταν δεν έχουμε έστω και τις βασικές γνώσεις δεν παίρνουμε τα κομμάτια και μόλις έρθουν σπίτι τα κοιτάμε σαν κάτι εξωγήινο. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι εργαζόμενοι στα σχετικά καταστήματα ώστε να τα συναρμολογήσουν σε όποιον δεν γνωρίζει...
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τα εχω συναρμολογησει ηδη ολα μονο τα καλωδια εμειναν και θελω να τεσταρω αν εχω οσο χρειαζονται jimex στα παιδια που απευθυνω βοηθεια μου προτειναν να καποια κομματια και τωρα σ'αυτος απευθυνομαι αν δεν ξερεις να βοηθησεις μην γραφεις στο θεμα μου!
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 jimex, και πώς θα αποκτήσουμε τις βασικές γνώσεις χωρίς πρακτική εξάσκηση;
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σε παλιό μηχάνημα αποθήκης βρε Τεσπα ποια δεν ξέρεις που να συνδέσεις ή με όλα έχεις θέμα;
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Βασικα το τροφοδοτικο εχει αλλες υποδοχες απο αυτες που εχει η mother τα αλλα τα εβαλα λιγο πολυ Επισης ζηταω βοηθεια γιατι η ψηχτρα που μου προταθηκε στο αλλο θεμα μου ειπαν οτι ταιριαζει στο σοκετ ενω τωρα αφου την εχω βαλει βλεπω οτι οι υποδοχες ειναι καπως διαφορετικες
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κάπου εδώ είναι που μας λες από τι αποτελείται το σύστημά σου.
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Liverpoolman επειδή δεν θυμάμαι ειλικρινά τι είχαμε πει στο άλλο θέμα, για θύμησέ μας mobo, cpu, cpu cooler και τροφοδοτικό
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Λοιπον gigabyte P67X-UD3-BE motherboard corsair a70 ψυκτρα,haf x coolmaster κουτι και ενα τροφοδοτικο coolmaster
tailas Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φίλε δεν είναι ανάγκη να βάλεις όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού σου κάπου!θα σου περισέψουν τα μισά περίπου,το cooler της cpu παίζει να έχει και 3 pins η δικία μου (ι7) είχε 4 αλλά στην mobo μου είχα και για τα δυο και 3pino και 4pino. Απλά αγορίνα δεν είναι κακό να μάθεις να το φτιάχνεις μόνος σου, κακό είναι που δεν έχεις κάποιον να σου δείξει..είναι λίγο επικύνδινο γιατί κάτι στραβά να παεί μπορεί να καταστρέψεις άθελα σου κάποιο μέρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.