Προς το περιεχόμενο

Συνδεση μητρικης με τα υπολοιπα...

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλλικαρια πηρα διαφορα κομματια απο pc συμγωνα με αυτα που προτεινα στο αλλο θεμα και τωρα αρχισα να το χτιζω!Λοιπον εχω βαλει την μητρικη τον επξεργαστη και την καρτα γραφικων μεσα στο κουτι και το τροφοδοτικο επισης!Το προβλημα ειναι αν εχω στην διαθεση μου τα καταλληλα καλωδια για να συνδεσω ολα αυτα στην μητρικη!Με τι καλωδια και επισης να συνδεσω τον σκληρο και τα front panel του κουτιου μου που ειναι το hafx!HELP ME PLZ!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον karmen εχω συνδεσει τα παντα αλλα μου εχουν μεινει ολα τα καλωδια και κυριως το τροφοδοτικο απο το οποιο δινω ρευμα μονο στην μητρικη με εκινο των 24p!Tωρα θελω να συνδεσω την καρτα γραφικων με ρευμα τον επεξεργαστη τον σκληρο και ολα τα αλλα!Να πω οτι την ψηκτρα την συνδεσα σε μια υποδοχη που μου ελεγε αλλα εκεινη εχει τεσσερα δοντακια ενω το καλωδιο τρεις τρυπουλες!Το κουτι εχει επισης διαφορα ανεμιστηρακια τα οποια δεν ξερω πως θα τα συνδεσω στην μητρικη!Θα ανεβασω και φοτο οπου να ναι

Δημοσ.

Όταν δεν έχουμε έστω και τις βασικές γνώσεις δεν παίρνουμε τα κομμάτια και μόλις έρθουν σπίτι τα κοιτάμε σαν κάτι εξωγήινο. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι εργαζόμενοι στα σχετικά καταστήματα ώστε να τα συναρμολογήσουν σε όποιον δεν γνωρίζει...

Δημοσ.

Τα εχω συναρμολογησει ηδη ολα μονο τα καλωδια εμειναν και θελω να τεσταρω αν εχω οσο χρειαζονται jimex στα παιδια που απευθυνω βοηθεια μου προτειναν να καποια κομματια και τωρα σ'αυτος απευθυνομαι αν δεν ξερεις να βοηθησεις μην γραφεις στο θεμα μου!

Δημοσ.

Σε παλιό μηχάνημα αποθήκης βρε :P

Τεσπα ποια δεν ξέρεις που να συνδέσεις ή με όλα έχεις θέμα;

Δημοσ.

Βασικα το τροφοδοτικο εχει αλλες υποδοχες απο αυτες που εχει η mother τα αλλα τα εβαλα λιγο πολυ

Επισης ζηταω βοηθεια γιατι η ψηχτρα που μου προταθηκε στο αλλο θεμα μου ειπαν οτι ταιριαζει στο σοκετ ενω τωρα αφου την εχω βαλει βλεπω οτι οι υποδοχες ειναι καπως διαφορετικες

Δημοσ.

Liverpoolman επειδή δεν θυμάμαι ειλικρινά τι είχαμε πει στο άλλο θέμα, για θύμησέ μας mobo, cpu, cpu cooler και τροφοδοτικό

Δημοσ.

Φίλε δεν είναι ανάγκη να βάλεις όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού σου κάπου!θα σου περισέψουν τα μισά περίπου,το cooler της cpu παίζει να έχει και 3 pins η δικία μου (ι7) είχε 4 αλλά στην mobo μου είχα και για τα δυο και 3pino και 4pino.

Απλά αγορίνα δεν είναι κακό να μάθεις να το φτιάχνεις μόνος σου, κακό είναι που δεν έχεις κάποιον να σου δείξει..είναι λίγο επικύνδινο γιατί κάτι στραβά να παεί μπορεί να καταστρέψεις άθελα σου κάποιο μέρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...