Προς το περιεχόμενο

Pc μεχρι 600 ευρω

VasPolys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Θελει ενας φιλος μου να φτιαξει ενα PC για απλη χρηση παιχνιδια δεν παιζει αλλα εχει δυο παιδια που μεγαλωνουν σιγα σιγα οποτε παμε και λιγο προς τα εκει αλλα οχι για κατι υπερβολικο λογο budget κυρια χρηση ιντερνετ,Facebook κλπ μεχρι 600 ευρω τραβηγμενο απο τα μαλλια με οθονη και πληκτρολογιο.Δεν με ενδιαφερουν απο ποια καταστηματα γιατι θα το συναρμολογησω εγω.Λειτουργικο δεν χρειαζεται.Μια συνθεση που εχω κανει ειναι η εξης αν εχω κανει καπου λαθος διορθωστε με.

Κουτί: GMC R3 Corona το κουτι δεν αλλαζει του αρεσει παρα πολυ(!)

Psu: Corsair Builder Series CX430

Mobo: Asus M4A88TD-M EVO/USB3

Cpu: AMD Athlon II x 3 450 3.2ghz

Ram: Kingston Hyper X blue 4gb DDR3 1600mhz Cl9

HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB

Gpu:GeForce GTS 450 1gb DDR5

Optical: Lg DVD/RW Sata

Περιπου 450 ευρω με τιμες skroutz

Ακουω τι δεν κανει απο τα παραπανω και επισης προτασεις για οθονη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lion το παλικαρι θελει συγκεκριμενο κουτι ;)

Στα υπολοιπα συμφωνω ... ισως την εξτρα καρτα γραφικων να την επαιρνε αργοτερα οταν μεγαλωσουν κι αλλο τα παιδια ... και να επενδυσει σε οθονη απο τωρα και το 600αρι της corsair

αλλιως μπορειτε για οθονη να πατε στην Viewsonic VA2231wa

Lion το παλικαρι θελει συγκεκριμενο κουτι ;)

μπορειτε για οθονη να πατε στην Viewsonic VA2231wa

Ναι δεν το πρόσεξα αυτό. B)

Εντάξει μπορεί να βγάλει το κουτί απο την σύνθεση που του πρότεινα αν δεν του αρέσει. Γούστα είναι αυτά φυσικά, αν και θα έπρεπε να δίνεται βάση και στα χαρακτηριστικά επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όσο αφορά την οθόνη πιστεύω ότι η Philips είναι ευκαιρία σαν αγορά αφού έχει και ψηφιακή είσοδο DVI και αναλογική D-Sub. Επίσης έχει και ενσωματωμένα ηχεία.

Η viewsonic έχει μόνο αναλογική είσοδο D-Sub και είναι σε αντίστοιχα χρήματα με την Philips. :)

Επειδη δεν το εχω καθολου με τις onboard καρτες γραφικων...Τι παιζει γενικοτερα?Μπορει να ανταπεξελθει σε video 1080p κλπ η θα τρωει ζορια?

Viewsonic VA2231wa αξιζει τον κοπο ή να παμε σε κατι πιο γνωστο LG,Samsung κλπ...Και εμενα η Dell μου ηρθε στο μυαλο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο μηχανημα και για τις απαιτησεις και τις ωρες που θα καθετε στο PC.

Επειδη δεν το εχω καθολου με τις onboard καρτες γραφικων...Τι παιζει γενικοτερα?Μπορει να ανταπεξελθει σε video 1080p κλπ η θα τρωει ζορια?

Viewsonic VA2231wa αξιζει τον κοπο ή να παμε σε κατι πιο γνωστο LG,Samsung κλπ...Και εμενα η Dell μου ηρθε στο μυαλο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο μηχανημα και για τις απαιτησεις και τις ωρες που θα καθετε στο PC.

Όσο αφορά την οθόνη, απαντώ στο προηγούμενο post. Η Philips είναι σε αυτά τα χρήματα αστέρι.

Απο κεί και πέρα με 600€ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δεν γίνεται δηλαδή να βάλουμε οθόνη των 200+€ με ips panel και κάρτα γραφικών ικανή να παίξει ικανοποιητικά παιχνίδια με όλα τα υπόλοιπα σε αυτό το budget, πώς να το κάνουμε...

Η σύνθεση που προτάθηκε πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα.

Τέλος οι Onboard κάρτες γραφικών πλέον σηκώνουν άνετα 1080p video playback το ίδιο και η HD4250 της Asrock Socket AM3 880G Pro3 που σου πρότεινα, οπότε αν δεν θέλει παιχνίδια δεν χρειάζεται να αγοράσει κάρτα.

Η συγκεκριμένη μητρική προτάθηκε προκειμένου να έχει αναβαθμισιμότητα ο φίλος σου μελλοντικά καθώς θα υποστηρίζει την νέα γενιά επεξεργαστών της AMD που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. :)

ASROCK 880G PRO3

AMD ATHLON II X3 450 3.2GHZ

CORSAIR CMPSU-430CX

WESTERN DIGITAL WD10EALX 1TB

KINGSTON KHX1600C9AD3B1K2/4G 4GB

SONY OPTIARC AD-5260S

MICROSOFT COMFORT CURVE DESKTOP 2000 BLACK GR DSP

= 351,36 + 42 για το κουτι (μαυρο multirama) = 394 στρογγυλα

αν θελει το πρασινο απο PC1 ολο μαζι παει 396,11Ε

και την Dell κι ειναι μια χαρα αντε να ανεβει 10 ευρω περιπου ... :P

Σου απαντω για την οθονη ... για μενα ηταν κι ειναι (dell) η καλυτερη αγορα που εκανα πρωτα απ'ολα για τα ματια μου ... και μετα για το συστημα μου ... ;)

Kαι εγώ έχω την συγκεκριμένη Dell φίλε μου και φυσικά συμφωνώ ότι είναι φοβερή επιλογή στα χρήματα αυτά.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε να συμπεριληφθεί κάρτα γραφικών για παιχνίδια στη σύνθεση.

Εννοείται ότι αν δεν πάρει ξεχωριστή κάρτα γραφικών να διαθέσει τη διαφορά για την Dell. :)

"εχει δυο παιδια που μεγαλωνουν σιγα σιγα οποτε παμε και λιγο προς τα εκει αλλα οχι για κατι υπερβολικο"

το σιγα σιγα δεν μας το ειπε ... μπορει να ειναι 7-9 χρονων και να παιζουν java και tetris , μπορει βεβαια να ειναι 14+ και να μπαινουν στο λουκι για lan games ... οποτε τοτε ναι θελει μια καρτα γραφικων ...

αλλα με 40 ευρω πλεον δινονται 4850 ... ειναι κριμα να μην επενδυσει στην dell για μενα παντα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...