Προς το περιεχόμενο

usb stick μικρυνε μετα απο φορματ

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,εχω ενα στικακι 2GB και επειδη του ειχα βαλλει πολλα αρχεια αχρηστα εκανα διαμορφωση(δεν εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω τι πραγματικα κανει,νομιζα θα διεγραφε ολα τα αρχεια) αλλα δεν ξερω γιατι αλλα εκανε το στικακι να φαινεται 249ΜΒ μονο...πως γινεται αυτο?πως θα ξαναγινει παλι 2 GB?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε διαμόρφωση πάλι και επέλεξε σύστημα ntfs η fat32 (οχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία για τοσο μικρή χωρητικότητα),θα το δείς ειναι πάνω απο την επιλογή που επιλέγεις quick format σε κατι κουτάκια.

Μήπως έκανες τίποτα αλλο και οχι format ?

Κάνε διαμόρφωση πάλι και επέλεξε σύστημα ntfs η fat32 (οχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία για τοσο μικρή χωρητικότητα),θα το δείς ειναι πάνω απο την επιλογή που επιλέγεις quick format σε κατι κουτάκια.

Μήπως έκανες τίποτα αλλο και οχι format ?

Αγόρασα το Transcend 16GB JetFlash 700. Να το φορμάρω σε fat 32 ή NTFS ?? Έχει διαφορά ???

Δες τη μέγεθος θα σου βγάλει με αυτό.

HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8

Να το φορμάρω σε fat 32 ή NTFS ?? Έχει διαφορά ???

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι σε fat32 δεν μπορείς να γράψεις αρχείο πάνω από 4GB.

Δες τη μέγεθος θα σου βγάλει με αυτό.

HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι σε fat32 δεν μπορείς να γράψεις αρχείο πάνω από 4GB.

Άρα σε NTFS πρέπει να το φορμάρω. Σε ταχύτητα έχει διαφορά??

Πωωωωωωωω. Καλά. Μη με παρεξηγήσετε. Σήμερα νυστάζω λιγάκι όλη την ημέρα :P . Εγώ θα σου πρότεινα να το φορμαρεις σε NTFS γιατί καμιά μέρα θα θέλεις να περάσεις κανα αρχείο μεγαλύτερο των 4Gb και θα ξενερώσεις(όπως την είχα πατήσει και εγώ). Δεν νομίζω οτι έχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα.

• 2 χρόνια αργότερα...

γεια σας μιας και ψιλοάσχετος θέλω τη βοηθεια σας. Έχω ένα στικάκι sandisk cruzer στα 8gb και χθές ενώ αποθήκευα ένα αρχείο από το ιντερνετ , προφανως το υλικό ήταν κακόβουλο και μου μίκρυνε το χώρο στα 49mb. Αμέσως έκανα διαμόρφωση τα αρχεια εσβησαν αλλα το μέγεθος δεν αλλαζει. Υπάρχει καμία σωτηρια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα σε NTFS πρέπει να το φορμάρω. Σε ταχύτητα έχει διαφορά??

Σε ntfs , ειτε κανεις quick format ειτε το μεγάλο δεν εχει σημασία

Επεξ/σία από SPANK

...Σπάνκη, απάντησες σε ποστ του 2011.

PCFUN, τα..."κακόβουλα αρχεία", δεν κάνουν...κακά καθώς αποθηκεύονται, αλλά όταν τα διπλοκλικάρεις.

Επίσης δεν "μειώνουν χωρητικότητες".

Τσέκαρε τις ιδιότητες του μέσου (του φλας δηλαδή), στην διαχείριση δίσκων, και κυρίως δες αν διαθέτει "αδιαμόρφωτο χώρο" (πχ ένα διαμέρισμα των 49ΜΒ, και αδιαμόρφωτο χώρο στα 7.5GB...)

...Σπάνκη, απάντησες σε ποστ του 2011.

PCFUN, τα..."κακόβουλα αρχεία", δεν κάνουν...κακά καθώς αποθηκεύονται, αλλά όταν τα διπλοκλικάρεις.

Επίσης δεν "μειώνουν χωρητικότητες".

Τσέκαρε τις ιδιότητες του μέσου (του φλας δηλαδή), στην διαχείριση δίσκων, και κυρίως δες αν διαθέτει "αδιαμόρφωτο χώρο" (πχ ένα διαμέρισμα των 49ΜΒ, και αδιαμόρφωτο χώρο στα 7.5GB...)

:-D :-D  Έχεις δίκιο παρασήρθηκα απο τον φίλο που το ξέθαψε χτες και ρώταγε κατι αλλο

...στην αρχή είπα "μπερδεύτηκε μάλλον", αλλά μετά λέω "...εκτός κι αν είναι του κάλλιο αργά παρά ποτέ".

Διότι όντως του τη χρώσταγες την απάντηση από τότε...

Θα ξεκαθαρίσει τί απ' τα δύο παίζει, κάπου μέσα στο 2017 :-)  

...στην αρχή είπα "μπερδεύτηκε μάλλον", αλλά μετά λέω "...εκτός κι αν είναι του κάλλιο αργά παρά ποτέ".

Διότι όντως του τη χρώσταγες την απάντηση από τότε...

Θα ξεκαθαρίσει τί απ' τα δύο παίζει, κάπου μέσα στο 2017 :-)  

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...