Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Θέλω να πάρω όγκο επειδή είμαι αρκετά αδύνατος. Είμαι 1,85 και 65 κιλά και 17 χρονών. Δεν θέλω συμπληρώματα και αλλες τέτοιες αιδίες. Απλά αν μπορείτε να μου συμβουλέψετε ένα πρόγραμμα με γυμναστική και καθημερινό φαί. Παίζω ποδόσφαιρο καθε σαββατοκύριακο οχι τίποτα το ιδιαίτερο και περπατάω καθε μέρα 2-4 χιλιόμετρα. Δεν έχω πάει ποτε γυμναστήριο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω ακριβως το ιδιο υψος εχω και βαρος (ειχα) . Μεσα σε 3-4 μηνες πηρα 13 κιλα και ειμαι 80 κιλα τωρα.

Τρωω 4 γευματα τη μερα:

Πρωι 3-4 φετες ψωμι με μελι η μαρμελαδα + φρουτο/φρουτα

Μεσημερι: Μια μεγάλη μερίδα φαί (Υστερα απο κολυμβηση μιας ωρας, μπορει να θες να παρεις ογκο αλλα το κολυμπι θα σε βοηθησει να μην μαζεψεις ΠΟΛΥ λιπος)

Απογευμα : (Μετα απο γυμναστικη - πουσαπς,κοιλιακους,μονοζυγο) 400-500ml γαλα + 2 ασπραδια αυγου (βγαζε τον κροκο γιατι ειναι χοληστερινικος)

Βραδυ: Μια μεγαλη μεριδα φαι.

Δημοσ.

Καλή η διαστροφή,άλλα δυστυχώς δέν θα μπορέσεις να πάρεις όγκο χωρίς τις απαραίτητες ασκήσεις-μηχανήματα (του γυμναστηρίου).Το τρέξιμο και το ποδόσφαιρο που αναφέρεις είναι αερόβια άσκηση και προσφέρεται πιο πολύ για γράμμωση-απώλεια λίπους,δηλαδή κινείται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση.

Σε γενικές γραμμές κοιτάς για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες (ασπράδια αυγών-κοτόπουλο) και αρκετά γεύματα την ημέρα (5~6).

Επίσης (λένε) οτι για όγκο καλό είναι να ασκήσαι με σταθερά κιλά και να κάνεις λίγες επαναλήψεις,άλλα επειδή όλα είναι σχετικά και κανένας οργανισμός δέν είναι ίδιος,θα έλεγα να συμβουλευτείς τον γυμναστή σου και μόνον...

Δημοσ.

Μια ερώτηση . Τρως καλά και δεν παίρνεις γραμμάριο ?

Μπορώ να φάω και δυο πιάτα φαι και να μην πάρω γραμμαριο. Τρώω τουλάχιστον δυο πιατα μεσημερι και βραδυ.

Και εγω ακριβως το ιδιο υψος εχω και βαρος (ειχα) . Μεσα σε 3-4 μηνες πηρα 13 κιλα και ειμαι 80 κιλα τωρα.

Τρωω 4 γευματα τη μερα:

Πρωι 3-4 φετες ψωμι με μελι η μαρμελαδα + φρουτο/φρουτα

Μεσημερι: Μια μεγάλη μερίδα φαί (Υστερα απο κολυμβηση μιας ωρας, μπορει να θες να παρεις ογκο αλλα το κολυμπι θα σε βοηθησει να μην μαζεψεις ΠΟΛΥ λιπος)

Απογευμα : (Μετα απο γυμναστικη - πουσαπς,κοιλιακους,μονοζυγο) 400-500ml γαλα + 2 ασπραδια αυγου (βγαζε τον κροκο γιατι ειναι χοληστερινικος)

Βραδυ: Μια μεγαλη μεριδα φαι.

Θα το δοκιμάσω φίλε. Μια ερώτηση τα αυγά ωμά τα τρώς ή βραστά ??? σε ευχαριστώ.

Καλή η διαστροφή,άλλα δυστυχώς δέν θα μπορέσεις να πάρεις όγκο χωρίς τις απαραίτητες ασκήσεις-μηχανήματα (του γυμναστηρίου).Το τρέξιμο και το ποδόσφαιρο που αναφέρεις είναι αερόβια άσκηση και προσφέρεται πιο πολύ για γράμμωση-απώλεια λίπους,δηλαδή κινείται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση.

Σε γενικές γραμμές κοιτάς για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες (ασπράδια αυγών-κοτόπουλο) και αρκετά γεύματα την ημέρα (5~6).

Επίσης (λένε) οτι για όγκο καλό είναι να ασκήσαι με σταθερά κιλά και να κάνεις λίγες επαναλήψεις,άλλα επειδή όλα είναι σχετικά και κανένας οργανισμός δέν είναι ίδιος,θα έλεγα να συμβουλευτείς τον γυμναστή σου και μόνον...

Να πω την αλήθεια τροφές πλούσιες σε πρωτείνες δεν πέρνω. Στην ηληκία, μου έχουν πει πως αμα κάνω βαράκια ή μπάρα με κιλά θα έχω πρόβλημα στην μέση μου. Αληθεύει αυτό ??? Ο αδερφός μου έχει 2 πεντόκιλα βαράκια να αρχίσω με αυτά ή ειναι βαριά για την ηλικία μου ???

Δημοσ.

Μεγάλο ρόλο παίζει και ο σωματότυπος, εσύ από την περιγραφή που έδωσες πρέπει να είσαι εκτόμορφος. Βράστα δηλαδή. Θέλει ΠΟΛΥ φαγητό.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Θέλω να πάρω όγκο επειδή είμαι αρκετά αδύνατος. Είμαι 1,85 και 65 κιλά και 17 χρονών. Δεν θέλω συμπληρώματα και αλλες τέτοιες αιδίες. Απλά αν μπορείτε να μου συμβουλέψετε ένα πρόγραμμα με γυμναστική και καθημερινό φαί. Παίζω ποδόσφαιρο καθε σαββατοκύριακο οχι τίποτα το ιδιαίτερο και περπατάω καθε μέρα 2-4 χιλιόμετρα. Δεν έχω πάει ποτε γυμναστήριο.

Σε (ανθυγιεινο)λιπος θες να τον παρεις τον ογκο ή σε μυς?

Το πρωτo ειναι πολυ ευκολο, αρχινα να τρως οτι βρισκεις μπροστα σου και να τη βγαζεις ολη μερα αραχτος στη πολυθρονα. Σε λιγο καιρο θα γινεις σα το Παγκαλο:oneup:

Δημοσ.

απ οτι φαινεται φιλε μου εχει πολυ καλο μεταβολισμο με αποτελεσμα να μην παχαινεις καθολου ευκολα .Η μονη λυση που μπορω να σου προτεινω ειναι να αρχισεις να τρως γευματα σε υψηλη ποσοτητα υδαταθρανκα και τα γευματα αυτα να τα μοιρασεις κατα την διαρκεια της μερας.Η πρωτεινη που σου προτειναν απο πανω ειναι αρκετα καλη και θα συντηρησει τον μυικο σου ιστο υπολογισε οτι χωρις να πας γυμναστηριο θα χρειαζεσαι περιπου 65 γραμμαρια πρωτεινης(τα κιλα σου δηλαδη) .εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις και γυμναστηριο για να παρεις τα κιλα σου σωστα και ομοιομορφα.Τοτε πρεπει να λαμβανεις διπλασια ποσοτητα πρωτεινης απο τα κιλα σου .

Παραδειγμα ηευματος για αυξηση ογκου σε συνδ με γυμναστηριο

Πρωι(Ασ πουμε 9 η ωρα) 100 γρ δημητριακα + 100 βρωμη με λιγο μελι και ενα ποτηρι γαλα

12- 1η και δυο τοστακια γαλοπουλα τυρι

2-κοτοπουλο με πατατες βραστες η ρυζι , μπριζολα με πατατες βραστες η ρυζι ,η ψαρακι η μπιφτεκια, η μακαρονια με κιμα (σε οποιο γευμα θες προσθεσε σαλατα μαρουλι)

5-μπανανουλα , λιγο βρωμη με μελι η δημητριακα οποιο σου αρεσει

9-το ιδιο με το μεσημεριανο

Πριν κοιμηθεις κανα γιαουρτακι με ξηρους καρπους .

Εαν σε πιανει η πεινα για γλυκο να τρως λιγο μελι μην το ξεφτιλισεις .Ακομη τα παστελια ειναι πολυ καλα στον ογκο αλλα ουτε και εκει υπερβολεσ.

Το σαββατοκυριακο εχεις δικαιωμα να φας την πιτσα σου η το πιτογυρο σου διαλεξε μια απο τις δυο μερες και κανε το κεφι σου .Ακομη προσοχη στα ποτα γιατι θα φτιαξει κοιλουμπα.

Πιστευω να βοηθησα .

Δημοσ.

οταν καποιος τρωει οτιδηποτε και παιρνει πολυ δυσκολα βαρος σημαινει οτι ο οργανισμος μεταβολιζει πολυ γρηγορα τις τροφες οπου προσλαμβανει και αποθυκευει ελαχιστα με αποτελεσμα την δημιουργια λιγοστου λιπους

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο απλά για να μην ανοίγω καινούργιο thread.

Άμα στο γυμναστήριο κάνω πρόγραμμα για όγκο και εντομεταξύ πηγαίνω και για τρέξιμο 1 ώρα και 15 λεπτά 3 φορές την βδομάδα ο όγκος μειώνεται ή παραμένει όπως είναι?

Δημοσ.

Αναλογως τι τρεξιμο εννοεις φιλε μου,δηλαδη σε τι ενταση και αν ειναι σταθερη,αν τρεχεις σταθερα σε ρυθμο χαλαρου τρεξιματος και κανεις κανονικα προγραμμα στο γυμναστηριο και τρεφεσαι σωστα τοτε απλα κερδιζεις σε γραμμωση και δεν χανεις ογκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...