Dimitris362 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το A********r (aferesa logo diafimisis) είναι προϊόν μαγνητικής τεχνολογίας ομοιοπολικής εστίασης. Εφαρμόζετε σε κάθε είδους κινητήρα και οποιοδήποτε καύσιμο. Επηρεάζει το καύσιμο με ένα μαγνητικό πεδίο και τον αέρα με το αντίθετο του. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα την στιγμή που το καύσιμο θα περάσει από το μαγνητικό πεδίο τα μόρια του εκάστοτε καυσίμου να αποκτήσουν πολικότητα με αποτέλεσμα να απωθούνται μεταξύ τους. Αντίστοιχη διαδικασία γίνετε στον αέρα. Άμεση συνέπεια είναι όταν το μίγμα θα βρεθεί στον θάλαμο καύσης, να μπορέσει ο αέρας να εισχωρήσει ανάμεσα στις στιβάδες του καυσίμου, να αντιδράσει με όλο το καύσιμο και να γίνει μια καύση σχεδόν τέλεια. Εφαρμογή Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα 500 έως 1400 κυβικών εκατοστών χρειάζονται 1 σύστημα καυσίμου και 1 σύστημα αέρα ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τιμή : Από 140 € --> 99 € Οφέλη - Οικονομία καυσίμου - Αύξηση ιπποδύναμης και ροπής - Μείωση καυσαερίων - Αύξηση ορίου ζωής του καταλύτη και του αισθητήρα «λ» - Διατήρηση καθαρών μπουζί και παράταση της διάρκειας ζωής τους - Καθαρό κινητήρα χωρίς καρβουνίδια και κατάλοιπα - Αύξηση ορίου ζωής του κινητήρα - Μείωση κόστους συντήρησης Εχω ενα πεζο 206 1400 του 04. Ακουω χρονια τωρα γι αυτο το συστημα που τοποθετουν κατι σαν μαγνητες στα σωληνάκια των καυσημων στο αυτοκινητο και ετσι εξηκονομεις καυσημα και θα ηθελα να ρωτησω τις γνωμες καποιων που θα εχουν μια ιδεα πανω στο θεμα ισως και προσωπική εμπειρια για το αν αξιζει η τοποθετηση τους ειδικα τωρα με τις τιμες τις αμόλυβδης
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Λοιπον απο εμπειρια και μονο .... Το 2008 εβαλα κατι τετοιο αξιας 200 ευρω παρακαλω σε honda CRV 2.0 και πραγματι ειχε αποτελεσμα μειωση 2 λιτρα /100 χλμ Εβαλα το ιδιο ακριβως σε Honda Civic 1.8 χωρις κανενα αποτελεσμα. Εβαλα ενα φτηνο με 45 ευρω σε seat Ibiza ...κανενα αποτελεσμα. Συμπερασμα ??????????
Aplostra Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το A********r (aferesa logo diafimisis) είναι προϊόν μαγνητικής τεχνολογίας ομοιοπολικής εστίασης. Εφαρμόζετε σε κάθε είδους κινητήρα και οποιοδήποτε καύσιμο. Επηρεάζει το καύσιμο με ένα μαγνητικό πεδίο και τον αέρα με το αντίθετο του. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα την στιγμή που το καύσιμο θα περάσει από το μαγνητικό πεδίο τα μόρια του εκάστοτε καυσίμου να αποκτήσουν πολικότητα με αποτέλεσμα να απωθούνται μεταξύ τους. Αντίστοιχη διαδικασία γίνετε στον αέρα. Άμεση συνέπεια είναι όταν το μίγμα θα βρεθεί στον θάλαμο καύσης, να μπορέσει ο αέρας να εισχωρήσει ανάμεσα στις στιβάδες του καυσίμου, να αντιδράσει με όλο το καύσιμο και να γίνει μια καύση σχεδόν τέλεια. Εφαρμογή Τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα 500 έως 1400 κυβικών εκατοστών χρειάζονται 1 σύστημα καυσίμου και 1 σύστημα αέρα ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τιμή : Από 140 € --> 99 € Οφέλη - Οικονομία καυσίμου - Αύξηση ιπποδύναμης και ροπής - Μείωση καυσαερίων - Αύξηση ορίου ζωής του καταλύτη και του αισθητήρα «λ» - Διατήρηση καθαρών μπουζί και παράταση της διάρκειας ζωής τους - Καθαρό κινητήρα χωρίς καρβουνίδια και κατάλοιπα - Αύξηση ορίου ζωής του κινητήρα - Μείωση κόστους συντήρησης Εχω ενα πεζο 206 1400 του 04. Ακουω χρονια τωρα γι αυτο το συστημα που τοποθετουν κατι σαν μαγνητες στα σωληνάκια των καυσημων στο αυτοκινητο και ετσι εξηκονομεις καυσημα και θα ηθελα να ρωτησω τις γνωμες καποιων που θα εχουν μια ιδεα πανω στο θεμα ισως και προσωπική εμπειρια για το αν αξιζει η τοποθετηση τους ειδικα τωρα με τις τιμες τις αμόλυβδης Εγω φιλε μου για καλύτερα αποτελέσματα εβαλα αυτο
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κάνει καταπληκτική δουλειά. Και το καλύτερο είναι ότι όσο περισσότερα βάζεις τόσο καλύτερα δουλεύει. Εγω έχω βάλει 4 . Απο 80 άλογα το αμάξι μου πήγε 167.4 άλογα και καίει 3.472λ/100χλμ. Yeah...
lary7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εβαλα ενα τετοιο και πινω νερο σπιτι Link ενα τετοιο στο αυτοκινητο Link και ενα τετοιο στην μπριζα Link Αποτελεσμα? 1)Πινω λιγοτερο νερο και εξοικονομώ! 2)Το αμαξι ξεμπουλωσε και δεν εχει δυσκοιλιοτητα! 3)Το σπιτι μου καιει αισθητα λιγοτερη βενζινη! :blink: :blink:
Haldol Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εγώ έβαλα 15 τέτοια στη σειρά... έχω κάνει 4800 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει πέσει η βελόνα απ' το τέρμα! Ρε μην είστε θύματα ρε, πρρρ!
Dimitris362 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 14 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 14 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος είστε όλοι τουλάχιστον γελοίοι και καθυστερημένοι. Αμα δεν γουστάρετε να απαντήσετε αυτό που σας ρώτησα τον πουλο σας και ασχοληθείτε με τίποτα άλλο αργόσχολα trolls.
Haldol Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μα απαντάμε. Ακριβώς το ότι κοροϊδεύουμε τα μαγνητάκια θα 'πρεπε να σου λέει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.