phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Δεν κατάλαβα το σκηνικό με την έκπτωση 10%.
Stratosnis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ 13 minutes ago, phanispal said: Δεν κατάλαβα το σκηνικό με την έκπτωση 10%. 7. Τα βιβλία διατίθενται στους δικαιούχους του προγράμματος με υποχρεωτική έκπτωση 10% στην τιμή λιανικής πώλησης, με εξαίρεση τα ξενόγλωσσα βιβλία, στα οποία η έκπτωση είναι προαιρετική. Τα βιβλία που είναι ήδη σε προσφορά (με έκπτωση τουλάχιστον 10%) θα διατίθενται στους δικαιούχους με την τιμή της προσφοράς χωρίς περαιτέρω έκπτωση. Σε περίπτωση μη εφαρμογής της υποχρεωτικής έκπτωσης από τον πάροχο σε βιβλία, δεν θα καταβάλλεται η επιδότηση για τις συγκεκριμένες επιταγές που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά βιβλίων.
agrio.imeros Δημοσ. Πέμπτη στις 08:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:25 μμ 9 ώρες πριν, shodan είπε Καλά μιλάμε φοβερή η σελίδα υποβολής αίτησης για την επιταγή βιβλίων. Προσπαθώ από χθες να υποβάλω την αίτηση και αφού έχω φάει τα χίλια κρας και με έχει πετάξει πόσες φορές εκτός πλέον έχω κολλήσει και δεν μπορώ στο στάδιο της επιβεβαίωσης να πατήσω το ΝΑΙ στο τελευταίο κουτάκι. Εχω δοκιμάσει απο κινητό και με 3 διαφορετικούς browser αλλά τίποτα. Έπεσαν όλοι με τα μούτρα στο διάβασμα shodan. Τελικά τα κατάφερες; 3 ώρες πριν, phanispal είπε Οπότε η επιδότηση 25€ τι είναι; Μια επιταγή 25€ για αγορά βιβλίου-ων phanispal...
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ 9 ώρες πριν, shodan είπε Καλά μιλάμε φοβερή η σελίδα υποβολής αίτησης για την επιταγή βιβλίων. Προσπαθώ από χθες να υποβάλω την αίτηση και αφού έχω φάει τα χίλια κρας και με έχει πετάξει πόσες φορές εκτός πλέον έχω κολλήσει και δεν μπορώ στο στάδιο της επιβεβαίωσης να πατήσω το ΝΑΙ στο τελευταίο κουτάκι. Εχω δοκιμάσει απο κινητό και με 3 διαφορετικούς browser αλλά τίποτα. Πρέπει να κλικάρεις στον σύνδεσμο (δίπλα στο checkbox), ώστε να πατήσεις "Συναίνεση". Το checkbox, θα συμπληρωθεί αυτόματα. 1
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ 54 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Μια επιταγή 25€ για αγορά βιβλίου-ων phanispal... Άρα επιταγή συν έκπτωση 10%. 1
agrio.imeros Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Άρα επιταγή συν έκπτωση 10%. Κάποια βιβλιοπωλεία έχουν έκπτωση στα βιβλία τους π.χ. Πρωτοπορία, οπότε εκεί μην περιμένετε-απαιτήσετε επιπλέον έκπτωση. 1
Zus Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:03 πμ (επεξεργασμένο) Τα βιβλία archaeon story teller του Παπακώστα τα έχει διαβάσει κανείς; Έχω βάλει στο μάτι το παρακάτω και διαβάζω καλές κριτικές. Στις 11/6/2025 στις 8:39 ΠΜ, wizzy είπε Ένα - δύο πράγματα που με κούρασαν κάπως: Τα πολλά ονόματα κι οι σχέσεις μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων του βιβλίου. ΟΚ, τα πολλά ονόματα κι οι κάπως περίπλοκες σχέσεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα της ηρωικής λογοτεχνίας και πάντα με δυσκόλευε η "υποχρέωση" να θυμάμαι ποιος είναι ποιος και με ποιον έχει σχέση, ποιου/ποιας είναι σύζυγος/πατέρας/μητέρα/παιδί κτλ. Δεν άφησα τη δυσκολία μου αυτή να επιρεάσει τη γνώμη μου για το βιβλίο, απλώς το αναφέρω ως προειδοποίηση σε δυνητικούς αναγνώστες με την ίδια/παρόμοια δυσκολία με μένα. Ο λόγος που δεν τελείωσα ποτέ το «100 χρόνια μοναξιά» του Μάρκες. Από ένα σημείο και μετά με έπιασε απελπισία, δεν ήξερα ποιος είναι ποιος και τι ρόλο διαδραματίζει στην ιστορία… Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:03 πμ από Zus
Stratosnis Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ 9 hours ago, agrio.imeros said: Κάποια βιβλιοπωλεία έχουν έκπτωση στα βιβλία τους π.χ. Πρωτοπορία, οπότε εκεί μην περιμένετε-απαιτήσετε επιπλέον έκπτωση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει βιβλιοπωλείο-εκδότης που να μην έχει στα βιβλία της ενιαία τιμής έκπτωση 10%
shodan Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ 14 ώρες πριν, agrio.imeros είπε Έπεσαν όλοι με τα μούτρα στο διάβασμα shodan. Τελικά τα κατάφερες; Ναι, έπρεπε να κάνω κλικ στο σύνδεσμο δίπλα από το κουτάκι...
baader Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ τι διαμαντακι ο τυπος βαλτε κανα καναλι αν ξερετε με θεμα το βιβλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα