Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό ότι θέλω να διαβάσω μεταφρασμένο, δεν έχει μεταφραστεί :P Ευχαριστώ πάντως που κοίταξεις. Θα κοιτάξω αν είναι δύσκολα τα αγγλικά του. :)

Δημοσ.

Μου έκαναν δώρο το βιβλίο Οδυσσέας του James Joyce, στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος. Το έχει διαβάσει κάποιος; Απόψεις;

Tυχερέ.

Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.

Δημοσ.

Tυχερέ.

Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.

ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά...

να του βάζεις πετσετα στην παραλία να μη βραχεί. Με διαφορά το καλύτερο προσκέφαλο.

Όπερ μεθερμηνευόμενον;

Δημοσ.

ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά...

Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω).

Δημοσ.

Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω).

OK, ευχαριστώ για το tip.

Μου είχε πάρει 2.5 χρόνια να το διαβάσω αλλά το κατάφερα στο τέλος.Στα Αγγλικά φυσικά.

Στα Αγγλικά δεν θα το άρχιζα ποτέ...πόσο μάλλον να το τελείωνα.

Δημοσ.

Μέσα σ' αυτές τις 175 σελίδες με τα άπειρα ποστ, δεν ξέρω αν έχει προτείνει ήδη κάποιος τον Ζοζε Σαραμαγκου - Πορτογάλος νομπελίστας (η Σπηλιά, Κάιν, Περί τυφλότητας, Περί φωτίσεως, Περί θανάτου και πολλά άλλα). Αν κάποιος έχει να μου προτείνει με τη σειρά του κάτι παρεμφερές, θα χαιρόμουν πολύ να διαβάσω τις προτάσεις του.

Δημοσ.

Παιδιά δε θυμάμαι αν σας το έχω ξαναπεί αλλά το βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία" πουλάει πια και μεταχειρισμένα βιβλία. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε τη λίστα Link.png Site: εδώ

Δεν έχω πάρει ακόμη αλλά πριν λίγο παρήγγειλα τον "Χιονάνθρωπο" και τον πρώτο τόμο από το "1Q84" από 12 ευρώ το καθένα. Μου φαίνονται οκ οι τιμές για μεταχειρισμένα και δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να τις "ρίξουν" κι άλλο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι τιμές παίζουν βάση της ποιότητας του μεταχειρισμένου. Έχω πετύχει το ίδιο βιβλίο σε πολύ διαφορετικές τιμές για το λόγο που προανέφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...