FilipposMD Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 με ότι αρχίζω να ασχολούμε,γινέται κάπως μεγαλύτερο Μπορείς σε παρακαλώ να ασχοληθείς λίγο με τα βυζιά της γυναίκας μου;
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπορείς σε παρακαλώ να ασχοληθείς λίγο με τα βυζιά της γυναίκας μου; Σκέψου να σκάσει τώρα και κανένας μικρο...ος τι θα ζητήσει :lol: ---------------------------------------- Αντρέα είσαι διάσημος? γιατί με αυτά που λες θα μπορούσες να κανεις καριέρα στην τηλεόραση , έτσι και αλλιώς ποτε δεν βγάζεις άκρη με αυτά που λένε. Οικονομικά αλλά σταμάτησα. Κρίμα , θα μπορούσες να φέρεις τρομερές αλλαγές στην οικονομία μας.
Mrboom Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O0rHH6LQdpI μήπως παίζει τπτ τέτοιο τελικά και εμείς είμαστε κομπάρσοι?
Dark_son20 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπορείς σε παρακαλώ να ασχοληθείς λίγο με τα βυζιά της γυναίκας μου; ευτυχισμένος άντρας που η γυναίκα του δεν ξέρει τα ηλεκτρονικά του στέκια
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σοβαρά τωρά πίσω στο θέμα μας. Βρήκα αυτό: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20081205082127AAkwAqW Τι δεν βγάζετε άκρη δηλαδή;Τα κοίταξα και δυο-τρεις φορές από παράπονα που κάνατε την άλλη φορά.
PixyMike Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπορείς σε παρακαλώ να ασχοληθείς λίγο με τα βυζιά της γυναίκας μου;
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ποσο βιολογικα μπορει να ειναι οταν πριν λιγα χρονια το χωραφι ειχε φαει επι χρονια οτι χημικο υπηρχε για πρωηγουμενη μη βιολογικη χρηση? η μοδα ειναι και κυριως σε περιοχες που σηκωνουν την διαφορα τιμης.πετυχα σε ενα σιτε που ελεγε για opening μεγαλου σουπερμαρκετ μονο με βιολογικα! τα tshirt εγιναν μοδα μεχρι και το βραδυ σε μπουζουκια και clubs.ολοι θα χετε δει καποιον να φοραει rolling stones( την γλωσσα) με στρασακια ή χωρις
tsifotis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Andreas2 και frenzy Ανοιχτε το παρακατω σποιλερ - ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσας αφιερωμενο μεσα απ την ψυχη μου
vk13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετική με το θέμα... Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί βιολογικών προιόντων στο κέντρο της Αθήνας (δλδ Ομόνοια, Εξάρχεια και γύρω); Nα έχει λάδι καρύδας και αμυγδαλέλαιο...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 παρατηρώ τρομακτική διαφορά στα ποστ του Ανδρέα2 μέσα σε διάστημα μισού χρόνου
_chris_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδιά σοβαρά τώρα, αγοράζει κανείς σας βιολογικά προϊόντα; κοιτάω χθες τυχαία σε μεγάλο μαρκετ τις τιμές από βιολογικά και έτριβα τα μάτια μου. χυμός φρούτων 1λίτρο (δε θυμάμαι τι ακριβώς, είχα ζαλιστεί) 5,42€!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 από δική μου εμπειρία το αγοραστικό τους κοινό αποτελείται κυρίως από γυναίκες της αστικής τάξης και νεόκοπες αστές και χιπστερ που δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το βιολογικό και, βέβαια, δεν έχουν ιδέα από γεωργία και παραγωγή (μιλάμε για ένα 80% με βάση τη δική μου παρατήρηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα