Προς το περιεχόμενο

LG TV Hack και αναπαραγωγη καθε ειδους βιντεο μεσω usb!!!


flogerakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!!! Μόλις “έσπασα” την τηλεόραση μου LG LD550 42" και παίζει εκτως απο μουσικη και εικονες,όλα, μα όλα τα αρχεία video μέσω usb stick η εξωτερικό σκληρό!!! Ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ότι περίμενα!!! Οι Ευρωπαϊκές Εκδόσεις που είναι ακριβώς ίδιες με τις Αμερικάνικες παίζουν εκτός από MP3 και φωτογραφίες , και μια πλειάδα τύπων βίντεο μέχρι και Matroska!!! Και όλα αυτά με πλήρη υποστήριξη εξωτερικων υποτίτλων .srt ελληνικούς!!

Με βάση τον αυτόν τον οδηγό : http://tv-unknown.blogspot.com/2011/01/usb-hacking-lg-lcd-media-player.html , ειχα στην κατοχη μου αυτά εδώ:

 

snv37531.jpg

snv37532.jpg

snv37535.jpg

snv37537.jpg

 

Ένα καλώδιο 15 μέτρων το όποιο είχα από παλιά λόγο μεγάλης απόστασης τηλεόρασης – υπολογιστή, το οποίο η μια του άκρη καταλήγει σε υποδοχή mini jack 3,5 και η άλλη σε 2 υποδοχές ήχου άσπρο και κόκκινο. Και ένα παλιό τηλεκοντρόλ για να χρησιμοποιήσω τις υπέρυθρες του.

Καθώς έχω βάλει τον Media Player να παίζει το serv-ok-ok.wav στο φουλ (είχα επιλέξει την επανάληψη ώστε να παίζει συνέχεια), συνδέω την μια άκρη 3,5 στην θύρα ήχου του υπολογιστή, και τις μυτούλες από τα αλλά βύσματα την κάθε μια ξεχωριστά από μια ακίδα του led. Το αρχείο ήχου το κατεβάζουμε από εδώ και χρειαζόμαστε μόνο το serv-ok-ok.wav

 

snv37533.jpg

snv37538.jpg

snv37539.jpg

 

Όλα αυτά καθώς γίνεται η αναπαραγωγή του serv-ok-ok.wav με το led του τηλεκοντρόλ στραμμένο προς τον αποδεκτή του σήματος led της τηλεόρασης.Αμέσως η τηλεόραση μας ζητάει κωδικό πρόσβασης, και βάζουμε το 0413 η 0000, ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης. Στη συνέχεια επιλέγουμε το Tool Option 3 και αλλάζουμε την επιλογή Divx από 0 σε 1.

Πατάμε exit και βγαίνουμε από το μενού και στην συνέχεια κλείνουμε και ανοίγουμε την τηλεόραση , και είμαστε έτοιμοι .

 

img0627j.jpg

img0628mr.jpg

img0629xa.jpg

 

Αποτέλεσμα ένας τρομερός media player ,με δυνατότητα αναπαραγωγής από απλό αρχείο avi μέχρι 1080p mkv με πλήρης υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων srt.

 

snv37540.jpg

snv37541.jpg

snv37528.jpg

snv37530.jpg

 

Το κολπακι ειναι πολυ ευκολο, αξιζει να το κανεται γιατι δινει πολλες δυνατοτητες στην τηλεωραση σας και πιανει σχεδων σε ολες της LG τηλεωρασεις. Για παραπανω πληροφοριες ρωτηστε οτι θελετε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...