panakart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια!Γνωρζει κανείς πως γιναιτε να απενεργοποιησουμε το ενσωματομενο πληκτρολογιο του λαπττοπ ωστε να χρησημοποιουμε μονο εξωτερικο? Ευχαριστω πολυ!
panakart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το εξωτερικο δουλευει κανονικα απλα το ενσωματομενο παταει μονο του κουμπια και ετσι δεν μπορω να γραψω ουτε με το εξωτερικο.Εχει χαλασει καθως μου ειχε πεση χυμος πανω και πρεπει το το απενεργοποιησω αν γιναιτε για να κανω προχειρα τη δουλεια μ αφου εχω καποιες εργασιες και δεν εχω χρονο να το παω για φτιξιμο.
nikos903 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γιατί δεν το αλλάζεις; Πληκτρολόγιο θα βρεις πιστεύω για αλλαγή και οι βίδες μετά δεν είναι και πολλές... Πάντως απλά για απενεργοποίηση δοκίμασε απο την διαχείριση συσκευών αμα μπορείς να πατήσεις δεξί κλίκ και απενεργοποίηση... Γενικά θυμάμαι ήθελα να το κάνω και εγώ αυτό σε ένα λάπτοπ αλλα για κάποιον λόγο δεν με άφηνε :/ Στο τέλος του πέρασα λάθος drivers και νέκρωσε και το πληκτρολόγιο και το touch και ησύχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.