freedubus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Που βρισκεται ο καριτζαφλος?Ρωταω μηπως μου τυχει κατι παρομοιο.Επισης αν ειναι καποια αλλη μπυρα πειραζει? Και μήλο του αδάμ τον αποκαλούν. Πειράζει, οι άντρες πίνουν μόνο άμπστελ. Δηλαδή με τι θέλεις να τον σφάξεις, με μακφάρλα;
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=328Dx2m75TE 3:15
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 σοβαρά αυτό είναι ο καρίτζαφλος; Θα έλεγα ότι είναι το κεφάλι, το κάφκαλο, πάνω τελοσπάντων. Αμστελ όπως οι μπετατζήδες. +1. Μιλούσε πληθυντικό και δεν ήξερε το παλουκάρι αν απευθυνόταν στην μία κοπέλα ή και στις δύο ταυτοχρόνως.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δηλαδή με τι θέλεις να τον σφάξεις, με μακφάρλα; Με το μπουκαλάκι της Λουξ.
green gordon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με το μπουκαλάκι της Λουξ. Μονο ο chuck norris αυτο.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με το μπουκαλάκι της Λουξ. με το μπιμπερό του μωρού.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μου μυρίζει lock Και έπικ Μπαίνοντας περίμενα να διαβάσω καμιά μεγάλη προσβόλα. Ακόμα δεν κατάλαβα που ήταν η παραμικρή προσβολή.
fantasmenos-87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και έπικ Μπαίνοντας περίμενα να διαβάσω καμιά μεγάλη προσβόλα. Ακόμα δεν κατάλαβα που ήταν η παραμικρή προσβολή. λετς χεβ φαν Αφου σου ειπε ο ανθρωπος οτι πηγε εκει και αρχισε τις ερωτησεις την ωρα που ηδη ο εν λογω φιλτατος προκληθεισας μιλουσε! Μιλαμε για πραγματικη καταντια ανθρωπου που πιθανοτατα ηθελε να κανει τον εξυπνο ή ειχε βαθυτερα πλανα και σχεδια, μιλαμε για εναν αγυρτη ισως και επαγγελματια που επιδιδεται σε τετοιες απρεπειες και προσβολες κατ'εξακολουθηση!
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η προσβολή ήταν ότι τα πήρε το πρόσωπο και του την είπε που δεν έκανε τίποτα και άφησε τον τύπο να ενοχλεί τη φίλη της. ...υποθέτω .
status Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σπάς το μπουκάλι της άμπστελ και του το καρφώνεις στον καρίτζαφλο. Πωωωω τεράστιε, στο μυαλο μου είσαι, και έτσι όπως είναι κάτω και σφαδάζει (ακούς εκεί, τσίπα δεν έχουν οι νεοέλληνες πλέον) του ρίχνεις και μια με την καρέκλα..!
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ειμουνα με την κοπελα μου και μια φιλη της στο μοναστηρακι σημερα και ενω κοιτουσαμε κατι κοσμηματα ηρθε ενας γελοιος και ρωταγε για της τιμες.Δεν ηταν του μαγαζιου και προφανος δεν τον ενδιεφεραν οι τιμες. Με την φιλη της κοπελας μου μιλησε και εγω σκεφτηκα οτι για αυτην ενδιαφεροταν αλλα μιλαγε στον πληθυντικο.Τελος παντων εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Επρεπε να τα παρω και να αρχισω καυγα ή οχι?? Γενικα πως αντιδρας σε τετοια κατασταση?? Αν αντί για ένας γελοίος ερχότανε μια σούπερ γκόμενα θα το θεωρούσες πάλι προσβολή?
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η προσβολή ήταν ότι τα πήρε το πρόσωπο και του την είπε που δεν έκανε τίποτα και άφησε τον τύπο να ενοχλεί τη φίλη της. ...υποθέτω . Αν ήταν αυτό, ας είχε γκόμενο και η φίλη της να τα βγάλει πέρα αυτός. Σιγά μην κάθομαι να καθαρίζω για τις φιλενάδες της γκόμενας. Εκτός κι αν μου κάθονται κι αυτές. Αμάν πια. Όλα μονόπλευρα.
status Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καμάκι ο τζιτζιφιόγκος; έπρεπε να της δώσει το φουμπού της, να του κάνει ένα stress test για καμιά διετία και μετά να αποφασίσει.:Ρ
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν ήταν αυτό, ας είχε γκόμενο και η φίλη της να τα βγάλει πέρα αυτός. Σιγά μην κάθομαι να καθαρίζω για τις φιλενάδες της γκόμενας. Εκτός κι αν μου κάθονται κι αυτές. Αμάν πια. Όλα μονόπλευρα. Προφανώς και είναι γελοίο το όλο θέμα με την προσβολή (τουλάχιστον όπως περιγράφηκε). Απλά μπορώ να φανταστώ το σκηνικό που ακολούθησε και είναι άκρως χιουμοριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.