Προς το περιεχόμενο

Πουλί ή νυχτερίδα

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκε κάτι χθες το βράδυ στο δωμάτιο μου αλλά το έδιωξα προς το σαλόνι.

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο πουλί ή μήπως είναι καμιά νυχτερίδα γιατί τώρα την ημέρα δε παρατηρώ κάτι, οπότε ίσως κρύφτηκε κάπου.

Άφησα και ανοικτά βέβαια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε. Μπήκε χτες το βράδυ αυτό το ιπτάμενο, το έδιωξες προς το σαλόνι και μετά την έπεσες για νάνι;

Wtf; Εμένα πέρσι μια ιπτάμενη κατσαρίδα μπήκε, έκανα το σπίτι Auschwitz με Teza και εγκατέλειψα την εστία μου για 3 μέρες :lol:

Δημοσ.

Το teza δεν κάνει τίποτα.Φωνάζεις συνεργείο που κάνει απολύμανση και καθαρίζεις μια και καλή.Σου μιλάω εκ πείρας.

• Moderators
Δημοσ.

Eλα ντε! Πως κοιμηθηκες μετα ετσι στο χαλαρο? Τι διαστασεις ειχε? Μπορει να ηταν και πουλι και να μπηκε λογω καμιας λαμπας.

Επισης, Lucifer με τι σκοπευεις να την ταϊζεις? :lol:

Δημοσ.

Ουτε η απολυμαση κανει τιποτε, μονο εδω μπορουν να σε βοηθησουν

http://www.army.gr/default.php?pname=sub_DED&la=1

Luci, δεν ηξερα, καθε καλοκαιρι μπαινουν μεσα στο σαλονι συνεχεια απο τα ανοικτα παραθυρα, αμα μαζεψω να σου στειλω;

Δημοσ.

Μπήκε κάτι ιπτάμενο σπίτι σου που το είδες μόνο εσύ και χωρίς να δίνεις κανένα στοιχείο μας ρωτάς τι μπορεί να ήταν; Ε...

Δημοσ.

Επισης, Lucifer με τι σκοπευεις να την ταϊζεις? :lol:

Κρέας!

Luci, δεν ηξερα, καθε καλοκαιρι μπαινουν μεσα στο σαλονι συνεχεια απο τα ανοικτα παραθυρα, αμα μαζεψω να σου στειλω;

Αμέ, στείλε 2-3 να 'χω. Με το σκατό δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά θα το βολέψω.

Δημοσ.

Αμέ, στείλε 2-3 να 'χω. Με το σκατό δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά θα το βολέψω.

Λίπασμα ή μπαρούτι.

Δημοσ.

Κάτσε. Μπήκε χτες το βράδυ αυτό το ιπτάμενο, το έδιωξες προς το σαλόνι και μετά την έπεσες για νάνι;

όντως.. ?? εδώ στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας μπαίνουν κατά καιρούς πουλιά,και κάνουν τις σκάλες από κάτω μέχρι πάνω μ%$^νι από τις κουτσουλιές..

σκέψου να ξύπναγες και να βλέπες όλο το σάλονι στο σκατό!

Δημοσ.

Wtf; Εμένα πέρσι μια ιπτάμενη κατσαρίδα μπήκε, έκανα το σπίτι Auschwitz με Teza και εγκατέλειψα την εστία μου για 3 μέρες :lol:

αχααχχαχααχχ κορυφαιο

O ελληνικός Batman

και τα δυο

Δημοσ.

θελω να κοιταξεις με πολυ προσοχη αυτο το περα για περα σοβαρο και επιστημονικό βιντεο:http://www.youtube.com/watch?v=_K1RodU2zH8&NR=1

ηταν ετσι το ζωντανο?

και επισης μια απαντηση στο ερωτημα που ακολουθει για επιστημονικους παντοτε λογους:καλα ρε ποιος εισαι?μια μελισσα μπηκε χθες στο σπιτι και μας ακουσε ολοι η γειτονια και εσυ κοιμασε μετα απο μια ολοκληρη επιθεση ζωντανού σαν μην συμβαινει τιποτα? :shock: :shock:

(αμα γινει επιθεση των ζομπι σε θελω οπωσδηποτε στην ομαδα μου!)

Δημοσ.

Εμενα ένα βραδυ είχε μπει ένα μωρό νυχτεριδάκι και στούκαρε στο κεφάλι μου και έπεσε κάτω , το έπιασα με τα χερια προσεκτικά μην το τραυματίσω και το έβγαλα έξω και το αμόλησα. Έσκουζε πολύ πάντως έκανε έναν λεπτό ήχο και λέω κάτσε να το βγάλω έξω μην πλακώσουν τίποτα ορδές νυχτερίδων και μου χέσουν το δωμάτιο ..

Πάντως μια άλλη φορα εκεί που είχα ξαπλώσει με ανοιχτή μπαλκονόπορτα , καλοκαίρι , είχε έρθει μέχρι την πόρτα μου ένα μεγάλο άσπρο πουλί και έκανε ένα ήχο σαν κρά! κάπως και με ξάφνιασε αλλα δεν μπήκε μέσα.

Τώρα τι είδος ήταν δεν το είχα δει.

Γιατί δεν βάζεις λίγα σποράκια , λίγες σκοτωμένες μύγες και λίγους ξηρούς καρπούς μήπως και βγει να φάει ? (λογικά με αυτά θα καλύψεις όλες τις περιπτώσεις ότι και να είναι θα του μυρίζει το φαγητό και θα βγει από όπου κρίνετε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...