Προς το περιεχόμενο

Ποιοτικό μηχανικό μολύβι

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ποιοτικό μηχανικό μολύβι και που να το βρω γιατί αυτά που κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία εδώ στη Λάρισα είναι σκέτη απογοήτευση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

τι σε απογοητεύει?

τα faber castel είναι ικανοποιητικά για καθημερινή χρήση...

τι χαρακτηριστικά ψάχνεις?

μύτες άλλαξες (σκληρές/μαλακές)?

τι πάχος μύτης θέλεις? τι χρήση?

Δημοσ.

Ποιοτικά απ όσο ξέρω είναι τα rotring. Το θέμα είναι που θα τα βρεις. Αν ξέρει κανείς οnline για αναλώσιμα τέτοιου έιδους ας βοηθήσει.

Δημοσ.

απ την εμπειρια μου καθως σε ολο το σχολειο σχεδον χρησιμοποιουσα μηχανικα... Τα καλυτερα ηταν τα faber castel. Απο το link που δινεις αποφυγε το TechniClick, χαλαει ευκολα. Επισης το Pentel Technica-X Pencil , δε με βολευε καθολου στο χερι, επειδη ειναι χοντρο κοντα στη μυτη.

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε το faber castell grip plus αλλά μετά από ένα χρόνο χρήση το πλαστικό που έχει για το πιάσιμο αν το αφήσω μια βδομάδα είναι σαν να λαδώνει κάτι περίεργο δεν καταλαβαίνω τι παίζει...και μου το έχουν κάνει 2 τέτοια μολύβια...

Δημοσ.

Δοκιμασε να πας σε ενα μαγαζι με ειδη σχεδιου, εκει εχουν μεγαλυτερη ποικιλια απο καλα μολυβια, αν και τα Faber Castell ειναι κορυφη και τα χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι αρχιτεκτονες.

Δημοσ.

Με tikky τη βγάζω κι εγώ εδώ και χρόνια.

Απλά το tikky αν πέσει από ψηλά μπορεί να στραβώσει η μεταλλική μύτη που έχει μπροστά.

Δηλαδή τα faber castell τι καλύτερο έχουν;

Δημοσ.

Τιποτα το τραγικο, απλα η FC βγαζει τεραστια γκαμα γραφικων υλικων σχεδιου με αποτελεσμα να τα πουλανε στα "καλα" βιβλιοπωλεια σαν ποιο επαγγελματικα μολυβια. Το ποιο βασικο για εμενα ειναι να εχει μεταλλικη μυτη.

Δημοσ.

όλα στραβώνουν-χαλάνε, αν πέσουν απο ψηλά!

brand name :mrgreen:

υπήρχαν/ουν και "λεπτά" faber castell

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...