kabamaru21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Παντα ειχα ως δευτερευων λειτουργικο το kubuntu. Τωρα ομως στο laptop κατι με χαλαει δεν ξερω, ισως το βαρεθηκα κιολας Μου ειπαν για το opensuse και θα το κατεβασω να δω. Αυτο που ψαχνω ειναι μια διανομη που να ειναι προσανατολισμενη για λαπτοπ η ολη φιλοσοφια της τελος παντων! Εσεις ποια εχετε βαλει? Οχι τιποτα αλλο, αλλα να με κραταει μακρια απο τα windows υσ ενα vaio με i3 και 4GB ειναι...
tolis_01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω πως υπάρχει καλή και κακή διανομή. Ο μόνος τρόπος να δεις τι σου αρέσει περισσότερο είναι..... απλά να τις δοκιμάσεις! Πάντως κακά τα ψέματα, μην περιμένεις να δεις κάτι διαφορετικό. Αν βάλεις πχ το opensuse με kde δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφορές με το kubuntu στην εμφάνιση (έχει φυσικά άλλες, zypper για package manager, yast για control center).
gtroza Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Οχι τιποτα αλλο, αλλα να με κραταει μακρια απο τα windows Η "δις Λίνουξ" δεν "πέφτει" με τέτοια προσέγγιση ! χρειάζεται πιό ουσιαστική "συναίνεση", για να προχωρήσει η "σχέση" σας και με "Πάρις Μίλτον" laptop, βλέπω πιθανές "γκρίνιες και καυγάδες" .
kabamaru21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 εβαλα μολις to suse και το σκαλιζω. αυτο το yast πολυ καλο ρυθμισα αμεσως οτι ηθελα πολυ πρακτικο! και τα fn keys δουλευουν out of the box μεχρι στιγμης ειμαι full ικανοποιημενος
gtroza Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 εβαλα μολις to suse και το σκαλιζω. αυτο το yast πολυ καλο ρυθμισα αμεσως οτι ηθελα πολυ πρακτικο! και τα fn keys δουλευουν out of the box μεχρι στιγμης ειμαι full ικανοποιημενος ευχάριστο αυτό καλή "συμβίωση"! ελπίζω να μην παρεξηγηθώ .
jim_p Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εκτος απο την cpu και την μνημη, το λαπτοπ εχει και καρτα γραφικων και ασυρματο και αλλα που σε νοιαζουν περισσοτερο στην επιλογη διανομης. Με 4GB και i3 μπορεις να τρεξεις τα παντα, αλλα αν εχεις κανα ασυρματο της marvell πχ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.