Προς το περιεχόμενο

windows 7 64bit 4gb ram

dava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εβαλα σημερα 4gb και λεει στα windows 4gb αλα εχει σε παρενθεση οτι 3,12 ειναι δυνατη η χρηση...τι πρεπει να κανω??

μητρικη asrock conroe 1333 dvi/h

Δημοσ.

Έχεις κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στην μητρική που σου τρώει μέχρι και 256MB αναλόγως πως είναι ρυθμισμένη,αν έχεις και εξτρά κάρτα γραφικών που και αυτή εκμεταλλεύεται μνήμη από το σύστημα τότε αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

λοιπον οταν ξεκιναει η μητρικη λεει 3200mb,οταν ανοιγω το bios λεει 4000mb...εκανα memtest 0 errors,εχω την 9500gt 1gb,επισης εκανα μια αλλη ρυθμιση δεν ξερω αν εκανα καλα,ειδα οτι τις ειχε στο auto και λειτουργουσαν στα 533,εγω τις πηγα στα 667...τι κανω??

Δημοσ.

Τρέξε το dxdiag.exe (έναρξη αναζήτηση) και δες στο οθόνη να καταλάβεις ότι το σύστημά σου δίνει μνήμη στην κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα το λειτουργικό σου 64 bit??

iphone.png

ναι

64bit εχω, λοιπον αυτα εχει στο chipset,το μονο που αλλαξα ειναι αυτο που λεει flexibility option το εκανα enabled...και το dram frequency απο auto σε 333 γιατι στο αυτο ηταν στο 266...πρεπει να αλλαξω κατι..32076553172355700036_thumb.png

και μετα το dxdiag

dava.th.png

ffffv.th.png

please help

Δημοσ.

στο bios το Internal graphics mode select βαλτο Disable

κανε ρεσταρτ και δες ποση μνημη βγαζει

δεν εχει,εχει μονο auto/enbled 1MB/enabled 8MB και ειναι στο auto,μηπως πρεπει να αλλαξω κατι για να βγαλει το disable??

Δημοσ.

λοιπον μετα απο ψαξιμο νομιζω οτι φταιει το chipset που εχω(945),και η ερωτηση μου ειναι η εξης,συμφερει να δωσω 40Ε και να παρω μια σαν αυτη??

http://www.aggeliopolis.gr/ellada/GA_965P_S3__rev__3_3__SOCKET_775_10536494.htm?ca=9_s&w=3

βασικα μπορειται να μου προτεινετε μια μητρικη ddr2 800mhz που να μην εχω προβλημα με τις ram?

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος πως πρεπει να ειναι οι ρυθμισεις στην εικονα??

προς το παρων εκανα το dvmt σε fixed(εχει αλλα 2{dvmt και fixed+dvmt}) δεν ξερω αν εκανα καλα..

και το απο κατω που λεει dvmt\fixed σε 128mb(exei 64 kai 128)

και επισης το flexibility εχει enabled και disabled και το εχω στο δευτερο...

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...