Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

haters gonna hate

εντάξει περίμενα περισσότερα..αν και παρουσιάστηκαν μόνο 10 features!

δε πα να ναι και αντιγραφή από android,εμένα με νοιάζει να γίνεται ολοένα και καλύτερο.άλλωστε αυτό που πουλάει η apple με το iphone είναι το touch interface και η απλότητα του λογισμικού..πράματα που δεν έχω δει πουθενά αλλού.

Τέσπα,μη καταλήξει το θέμα apple vs world!

Αυτό το cloud με μπέρδεψε ολίγον τι..

ps. iphone.png

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτα τα αρθρα ειναι η χαρα του χρηστη android! Μπαινει για να κραξει αυτο που δεν μπορει να παρει.. Γιατι οι switchers απο iphone σε android ειναι απειροελαχιστοι σε σχεση με το αντιστροφο και αυτο τα λεει ολα..

Παω να κανω κανα update τα antivirus του rootαρισμενου μου droid..

iphone.png

Ποιός δεν μπορεί να πάρει τί;

Προσγειώσου λίγο.

Το ξέρω θα σου φανεί περίεργο αλλά υπάρχουν και χρήστες που έχουν άλλες προτεραιότητες από την επίδειξη/γκλαμουριά πως έχουν μηλόφωνο.

Όσο για αυτό που έγραψες για το Antivirus, δείχνει το πόσο σχετικός είσαι με το θέμα.

Αναμενόμενο ήταν να αρχίσει να αντιγράφει η Apple. Πάντως το 3G έμεινε εκτός iOS 5. Εύγε όσον αφορά το τμήμα πωλήσεων/marketing.

Δημοσ.

Έχω iphone αλλά όπως είπα και πριν πλέον η apple απο τις καινοτομίες πέρασε στις αντιγραφές.

Μακράν καλύτερο το android σε features και τα νέα smartphones απο άλλες εταιρίες προσφέρουν καλύτερες λύσεις σε καλύτερες τιμές.Ο ορισμός της προσαρμογής και ανταγωνιστικότητας δηλαδή.

O Στέφανος Δουλειάς απ'την άλλη πουλώντας πλέον αέρα την σκαπουλάρει μια χαρά...χωρίς να αυξάνεται το κόστος παραγωγής αυξάνεται η τιμή πώλησης.Κ αυτο μαγκιά είναι αν μη τι άλλο,όμως εις βάρος του καταναλωτή

Διαλέχτε και πάρτε λοιπόν.

Δημοσ.

Και το iPhone 15+ και το Android 30+ σε σύγκριση με ένα κινητό των 50~150 € χάνουν σε όλες τις κατηγορίες χαρακτηριστικών ενός τηλεφώνου. Σε όλες όμως.

Δημοσ.

Νομίζω δεν εχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει το icloud και itunes match και μιλατε για ότι η apple δεν καινοτόμησε αυτή την φορα.

Μια χαρά έχουμε πάρει χαμπάρι......όσο για το itunes, σαν χρήστης iphone είναι ότι χειρότερο μου έχει κάνει η apple......για κάτι τόσο απλό.Το icloud απλά υπάρχουν άλλες 10 εφαρμογές εκει έξω που κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά παρόλαυτα για πες μας τι το τόσο πρωτοποριακό παρουσίασε η apple?Μήπως χάσαμε κάτι

Δημοσ.

Αυτα τα αρθρα ειναι η χαρα του χρηστη android! Μπαινει για να κραξει αυτο που δεν μπορει να παρει.. Γιατι οι switchers απο iphone σε android ειναι απειροελαχιστοι σε σχεση με το αντιστροφο και αυτο τα λεει ολα..

Παω να κανω κανα update τα antivirus του rootαρισμενου μου droid..

iphone.png

Επίστρεψε μου να έχω αμφιβολίες για τα λεγόμενα σου.

Βασικά περίμενα να υπάρχει και η δυνατότητα των Widgets.

Αυτό που με ενοχλεί με την Apple, είναι η παρουσίαση Νέων "Πρωτοποριακών" χαρακτηριστικών τα οποία άλλες πλατφόρμες τα είχαν εδώ και χρόνια.

Πιο κραυγαλέο η Video-κλήση στο iPhone 4 (εν έτη 2010). Το Nokia 7650 του 2001(Αν δεν κάνω λάθος) έκανε Video-κλήσεις.

Το να ενσωματώνεις χαρακτηριστικά τρίτων ώστε να βελτιωθείς δεν είναι κακό, αντιθέτως είναι απαραίτητο. Κακό είναι να τα παρουσιάζεις και να πουλάς ως ότι πιο πρωτοποριακό υπάρχει.

Θεωρώ ότι κάποιες φορές η Apple υποτιμάει την Νοημοσύνη μας.

Δημοσ.

Δε μου άρεσε σαν κίνηση το να προσθέσουν εφαρμογή realtime chat. Έτσι κατέστρεψαν μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που κυκλοφορούσαν, το What's Up Messenger.

Σίγουρα για τον τελικό χρήστη είναι καλύτερο αυτή η λειτουργία να είναι ενσωματωμένη, αλλά και πάλι, δεν είναι «σωστό».

Δημοσ.

Ρε μην μιλατε με τα android, αν δεν υπηρχε το ios ακομα θα ειχαμε hardkeys παντου.... Να ναι καλα που το αντιγραφουν πιστα και κανουν δουλειες και αλλοι...

Δημοσ.

Ποιός δεν μπορεί να πάρει τί;

Προσγειώσου λίγο.

Το ξέρω θα σου φανεί περίεργο αλλά υπάρχουν και χρήστες που έχουν άλλες προτεραιότητες από την επίδειξη/γκλαμουριά πως έχουν μηλόφωνο.

Όσο για αυτό που έγραψες για το Antivirus, δείχνει το πόσο σχετικός είσαι με το θέμα.

Αναμενόμενο ήταν να αρχίσει να αντιγράφει η Apple. Πάντως το 3G έμεινε εκτός iOS 5. Εύγε όσον αφορά το τμήμα πωλήσεων/marketing.

Σιγουρα ειναι επιδειξη οταν μπορεις να διαχειριζεσαι ftp, servers, cpanel, κατι απειρα mail, να ενημερωνεσαι, να μπαινεις σε φορουμ, να εχεις πολυπλοκες επαφες ταξινομημενες (4-5 mail, 3-4 τηλ για καθε ατομο), να μπαινεις στο ιντερνετ οπου κι αν εισαι, να εχεις αρχεια σε κοινοχρηστους φακελους (dropbox), να βλεπεις και να επεξεργαζεσαι σχεδια cad, να εχεις υπολογιστες και μετατροπεις για οποιαδηποτε ηλεκτρολογικη συναρτηση, password manager με σοβαρο encryption, teamviewer για υποστηριξη πελατων, ραδιοφωνο, πλοηγηση και απειρα αλλα πραματα..

Για τα οποια μεχρι τωρα επρεπε να κουβαλας λαπτοπ 2-3kg με μπαταρια 3 ωρων στην καλυτερη περιπτωση..

Και παιρνεις ενα κινητο και γλυτωνεις χρονο και κουραση..

iphone.png

Δημοσ.

Δε μου άρεσε σαν κίνηση το να προσθέσουν εφαρμογή realtime chat. Έτσι κατέστρεψαν μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που κυκλοφορούσαν, το What's Up Messenger.

Σίγουρα για τον τελικό χρήστη είναι καλύτερο αυτή η λειτουργία να είναι ενσωματωμένη, αλλά και πάλι, δεν είναι «σωστό».

πολυ κακη κινηση αν και δε πτοείτε το whatchapp διοτι δουλευει σε ολες τις πλατφορμες. δεν υπγρχε το whatchapp μονο στο iphone. αν καποιος παψει να χρησιμοποιεί την εφαρμογη στο iphone τοτε πως θα επικοινωνησει οπως επικοινωνουσε με καποιον που εχει λογου χαρη android, berry, symbianos κτλ

Ρε μην μιλατε με τα android, αν δεν υπηρχε το ios ακομα θα ειχαμε hardkeys παντου.... Να ναι καλα που το αντιγραφουν πιστα και κανουν δουλειες και αλλοι...

αν και δεν ειμαι fan του Iphone ios κτλ, εχω iphone 3g .......... πλοήγηση μενου multitouch κτλ σα το iphone παιδια που.θε.να

Δημοσ.

Όσα λες τα κάνεις και με Android OS.

Επίσης χαλάρωσε, iPhone έχεις, όχι Blackberry.

Ψάξε τώρα στο Google τί εστί Blackberry, και μετά ξαναπόσταρε.

android.png

σε βρισκω καπως επιθετικο χωρις λογο. δεν ειμαι φαν, με νευριαζει σε πολλα πραγματα το iphone ομως εχοντας δουλεψει πανω σε android συσκευες δε μαρεσε το touch, συγκεκριμενα. οσο για blackberry περα ενός νοκια που εχω δουλεψει δε γνωριζω πολλα βασικα δεν ειναι touch τα περισσοτερα αν οχι ολα. δε γνωριζω

Δημοσ.

iOS 5.0 beta σε 3GS, σε γενικές γραμμές καλή απόκριση, αλλά αγκομαχά όταν κάνω sync και πλοηγούμαι στα menu (αναμενόμενο θα έλεγα).

Η αναφορά παράδοσης απ΄ότι δοκιμάσαμε λειτουργεί μόνο στα iMessages και όχι στα SMS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...