Προς το περιεχόμενο

Έλληνας ερευνητής της ΙΒΜ κατασκεύασε το πρώτο ολοκληρωμένο κύκλωμα υψηλής ταχύτητας από γραφένιο


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως αυτή η IBM είναι η μεγαλύτερη εταιρεία έρευνας τεχνολογίας αυτή την στιγμή στην ΗΠΑ. Νομίζω ότι πλέον δεν κάνουν και τπτ άλλο εκτός από ερευνα να κατασκευάζουν υπερυπολογιστές και να στήνουν server.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα στην χωρα μας την ΕΛΛΑΔΑ εχουμε τρομερα μιαλα αλλα΄δυστυχως δεν τους αξιοποιουμε σωστα με τα σωστα κινητρα ωστε να παμε μπροστα σαν χωρα αν αξιοποιουσαμε ολα αυτα τα τρομερα μιαλα που εχουμε σε πολλους τομεις 8α ειμασταν και πολυ προχο χωρα αλλα δυστυχως δεν τους αξιοποιουμε.Για φανατστειτε να αξιοποιουσαμε σωστα ολους τους επιστημονες, μας,hackerades,crackerades και οποιον αλλον ποσο μπροστα θα ειμασταν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγαλουργούμε εμείς οι Έλληνες! Κι όπως είπε προχθές και ο Κος Χρήστος Γιανναράς δια μέσω Μάνου Χατζιδάκι: «ας αφήσουμε τους Ευρωπαίους να μας κυβερνήσουν, ώστε ν΄ασχολήθουμε εμείς με τα ουσιώδη».

 

Ο Ελληνισμός παραμένει μεγάλος και τρανός. Μας έφαγαν ανούσια πράματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε μάγκες τι υπερευαισθησία είναι αυτή....χάσαμε το νόημα της είδησης και ασχολούμαστε με το αν ο Έλληνας που ήταν επικεφαλής βοήθησε λίγο η πολύ!

Μπράβο στον άνθρωπο και μπράβο στην ομάδα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι θέμα φυλής ή εθνικότητας η εξυπνάδα και δεν είναι ο μόνος έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό. Και κανένας δεν θα πεί "Μπραβο αυτοί οι έλληνες είναι πανέξυπνοι" αλλά θα πουν "ο Φαίδων είναι κορυφή" αδιαφορώντας αν είναι έλληνας ή Ινδός κτλ. Το βασικό θέμα είναι ότι σαν κράτος (δηλαδή ερευνητικά κέντρα) και σαν ελληνικές εταιρίες, δεν κάνουμε τίποτα απολύτως στην έρευνα ώστε να έχει όφελος η ελληνική κοινωνία. Για το λόγο αυτό ο κύριος Φαίδων Αβούρης δεν είναι στο Οτε ή στην Ιντρακόμ (τυχαία παραδείγματα) και είναι στην IBM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το λόγο αυτό ο κύριος Φαίδων Αβούρης δεν είναι στο Οτε ή στην Ιντρακόμ (τυχαία παραδείγματα) και είναι στην IBM.

 

 

Ώπα φίλε, η Intracom είναι σοβαρός πολυεθνικός όμιλος με θυγατρικές που παράγουν λογισμικό για την Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ...

 

Άλλο που εμείς την έχουμε συνδέσει με τον Κόκκαλη και τις λοιπές λαμογιές του πχ με το δημόσιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλό είναι ότι η κυβέρνηση βοηθά σημαντικά τους νέους Έλληνες επιστήμονες απαλλάσσοντας τους από το δίλημμα. Σύντομα θα κλείσουν τα περισσότερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα, όσα απομείνουν θα υπολειτουργούν λόγω υποχρηματοδότησης οπότε η φυγή στο εξωτερικό θα είναι μονόδρομος.

 

Η Ελλάδα στους Έλληνες λοιπόν αλλά όχι σ' αυτούς με τα λαμπρά μυαλά. Στους άλλους με τις λαμογιές και την υποκουλτούρα.

 

Στην ουσία της είδησης είναι απίστευτο το πόσα ποσά και ανθρώπινο δυναμικό αφορούν έρευνα για εφαρμογές στην μικροηλεκτρονική και φωτονική των "νέων" μορφών άνθρακα (γραφένιο, νανοσωλήνες κτλ). Η επιστημονική/τεχνολογική κοινότητα πιστεύει πολύ στα υλικά αυτά και όπως φαίνεται βγαίνουν σιγά σιγά στο προσκήνιο με λειτουργικές εφαρμογές. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σε πέντε χρόνια η Intel πχ ανακοίνωνε στην χρήση νανοσωλήνων άνθρακα στα κυκλώματα της ως bias (λόγω μικρότερης ωμικής αντίστασης).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του αξίζουν συγχαρητήρια επιτέλους ακούγεται λίγο η ελλάδα σε αυτες τι δύσκολες μέρες

 

 

ΔΕΝ ειναι επιτευγμα της Ελλαδας αυτο. ειναι της της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ εταιριας. η Ελλαδα δεν εχει κανενα δικαιωμα τα φουσκωνει απο περιφανεια. το γεγονος οτι ειναι ελληνας ο εν λογω επιστημονας δεν σημαινει τπτ απολυτως. αν ηταν στην ελλαδα δεν θα ειχε κανει τιποτα, μαλλον θα εκανε ιδιαιτερα σε παιδια τριτης λυκειου. οποτε ας ξεκαβαλησουμε το φανταστικο καλαμι μας κι ας δουμε την αληθεια καταμουτρα, οτι η ελλαδα δλδ δεν προσφερει τπτ απολυτως σε αυτον τον πλανητη αυτη την στιγμη και οτι προσφερε κατα την αρχαιοτητα δεν ειναι δικαιολογια για την τωρινη νοθρωτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ θετικό που ακούγονται και οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Το λυπηρό είναι πως είναι μόνο στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν θα έκαναν τίποτα.

τι να κανουν στην Ελλάδα την στιγμή που δεν υπάρχουν αυτές οι προδιαγραφές και είμαστε εντελώ μειονεκτηκή χώρα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπράβο, έτσι γιατί στο εξωτερικό βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί για να κατεβάσουν ιδέες και δημιουργίες, αντί να το παίζουν αγανακτισμένοι και να γκρινιάζουν όλη μέρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα ευθυνεται σε ενα τεραστιο ποσοστο η ομαδα που ειχε απο πισω του αλλα μην ξεχναμε οτι ο Ελληνας ηταν επικεφαλης.Χωρις να εχει και καποια σημασια αυτο μιας και θα μπορουσε να ηταν η Κινεζος η Γιαπωνεζος η οτιδηποτε.αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι μπορουμε.δεν ειμαι της αποψης οτι ο Ελληνας ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους αλλα τουλαχιστον δεν ειναι πιο βλακας.

Καλα ας μην πουμε εαν θα ηταν Ελλαδα τι θα εκανε.το πιθανοτερο τιποτα.θα του ειχε φαει την θεση κανενα κοπροσκυλο.

 

Καλά πλακα μας κανεις τώρα? δηλαδή για να μην μας πούνε ελληνάρες η ρατσιστές η και εγώ δεν ξέρω τι θα πρέπει να λέμε ουδέτερες μαμaκιες???

 

ΦΥΣΙΚΑ και είναι αποκλειστικά ΔΙΚΟ του επίτευγμα δηλαδή εσύ διάβασες μονο την πρώτη παράγραφο ο άνθρωπος κάνει επιστημονική ερευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα από το 75! τι λες τώρα?? η ομάδα απλά του ελαφρύνει τα χερια στα πρακτικά ζητήματα όλη η εργασία και η καινοτομία δικη του είναι και μπράβο του! και αν γουστάρετε πείτε με ελληνάρα χέστηκα ! από να είμαι ναιμεναλλατζής από φόβο μην με ταμπελωσετε καλύτερα ελληνάρας!

 

μπράβο, έτσι γιατί στο εξωτερικό βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί για να κατεβάσουν ιδέες και δημιουργίες, αντί να το παίζουν αγανακτισμένοι και να γκρινιάζουν όλη μέρα!

 

φιλε μου καλά κάνουν και το παίζουν αγανακτισμένοι μπας και αλλάξουμε πολιτκούς και καταφέρουμε να κάνουμε μερικά πράματα στην παιδεία και γενικότερα στην διοίκηση αυτής της χώρας για να μην φεύγουμε τα παιδιά μας..

 

 

Και για το αν πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι η όχι.. ΝΑΙ πρέπει να αισθανόμαστε γιατί η ελλάδα σαν κράτος δεν βοηθησε ιδιαιτερα (πέρα ότι του έδωσε την τον βατήρα για να πηδήξει γιατί χωρίς ένα χαρτί ΑΕΙ δεν θα μπορούσε να πάει στο εξωτερικό εκτος αν πήγαινε από το λύκειο εκεί πέρα... )

 

 

αλλα η ελλάδα σαν χωρα τον έβγαλε! είαμστε έλληνες και ναι αξίζουμε! γιατί καμια άλλη χωρα με οργανωτικά χαλια τα δικά μας δεν βγάζει τέτοιους πρωτοπόρους ανά τον κόσμο!(δεν είναι ο μοναδικός βλέπετε! και ο επικεφαλής της nasa για τα διαστημικά προγράμματα πέρα από τον ήλιο έλληνας είναι και πολλοί άλλοι ακόμη!)

 

 

και όχι δεν θα μπορούσε να ήταν κινέζος γάλλος η πορτογάλος .. αν μπορούσε θα του έπαιρνε την θέση λόγο αξιας δεν τα κατέφερε κανένας όμως για να την έχει ακόμη! .-

 

 

Έχει καταντήσει αηδία πια αυτή η φοβία μην μας χαρακτηρίσει κανένας (δικός μας...) ρατσιστές... δλδ έχουμε γίνει "πατριδοφοβικοι"... φοβόμαστε να αγαπάμε την πατρίδα μας και να αισθανόμαστε περήφανοι σε λίγο θα αγαπάμε τις άλλες πατρίδες παραπάνω από την δικη μας! ΕΛΕΟΣ! ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...