Προς το περιεχόμενο

επιδότηση και αγορά νέας συσκευής ή όχι;

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιες πιστεύετε ότι είναι οι περιπτώσεις που συμφέρει περισσότερο η μηνιαία έκπτωση στο πάγιο από την αγορά νέας συσκευής; ρωτώ γιατί μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι οι εταιρίες έχουν πραγματικά πρόθεση να χαρίσουν ή να επιστρέψουν το οποιοδήποτε ποσό στον καθένα μας.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι η εταιρία δεν χάνει, είτε σου κάνει έκπτωση στο πάγιο είτε σου δώσει συσκευή είναι το ίδιο

για αυτήν.

Το θέμα είναι τι συμφέρει εμάς τη στιγμή εκείνη και να φέρω ένα παράδειγμα :

θέλω να αποκτήσω το LG P990 Optimus 2X και είμαι συνδρομητής της voda που το πουλά 499 ενώ μπορώ να το αγοράσω

από άλλο κατάστημα με 425.

Αν χρησιμοποιήσω την επιδότησή μου θα το αγοράσω 74 ευρώ ακριβότερα,αν πάρω την έκπτωση στο πάγιο κερδίζω 74 ευρώ.

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν βγαίνουν οι εταιρείες χαμένες από την έκπτωση στο πάγιο. Η τιιμή στην οποία μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική αξία (κόστος).

Δημοσ.

Για να κινείται η αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Αν οι εταιρείες δεν έδιναν επιδοτήσεις, τουλάχιστον το 50% των πελατών δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία αλλαγής συσκευής. Θα περίμενε να χαλάσει/παλιώσει η προηγούμενη για να αγοράσει καινούρια, καθώς πολύς κόσμος βλέπει το κινητό ως εργαλείο και όχι ως παιχνίδι (όπως εγώ :P). Η επιδότηση σε βάζει στο "τρυπάκι" να αγοράσεις κάτι καινούριο, αλλιώς δεν θα ασχολιόσουν καν. Συν το ότι και οι ίδιες οι εταιρείες κινητής κερδίζουν από τους κατασκευαστές τηλεφώνων.

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη η επιδοτηση αξιζει μονο για iphone ή huawei ideos x5.για οτιδηποτε αλλο με εκπτωση παγιου+skroutz ειναι σαν να εχεις παρει δυο επιδοτισεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...