Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελλαδα, Ιταλια,(3 φορες) Αυστρια,(3 φορες) Γαλλια,(2 φορες) Γερμανια,(3 φορες) Βελγιο,(2) Λουξεμβουργο,(2) Σλοβακια,(1) Ελβετια (2) σε ηλικια των 13 και τωρα στα 15 παω ξανα σε σχεδον αυτες τις χωρες + Νεα Υορκη :D..

Και η αδερφη μου επιπλεον Utah ΗΠΑ, Πολωνια, Τουρκια.. σε ηλικια 16..

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αν η παρεξηγηση ητανε αλλουνου και αφορουσε πχ τους αυτοχθονες του αμαζονιου θα ειχες πλανταξει απ την προβοκατορικη ρατσιστικη αδικια εις βαρους τους, ασε τα σεντονια - ως και facts μετεωρολογικα και αρθρα ψυχολογιας θα ειχες επισυναψει. Τωρα για ενα ιδιαιτερα δυσκολο θεμα στην χωρα που απλα εζησες μερικα χρονια.... κλαην.

Ξερω ισως φαινομαι επιθετικος, αλλα δεν ειμαι - απλα εχω κουραστει. Οχι απο σενα, γενικα απο ολους οσους σχεδον τυφλα εχουν υιοθετησει το στυλ υποστηριξης και ευαισθησιας σε μειονοτητες κλπ εκτος αν αφορα εθνικα θεματα. Εκει σχεδον στο μυαλο γινεται απο διαφορα συνδρομα (δικτατοριες, εμφυλιος κλπ) μια παραφραση σε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ αρα "τζιζ!!! κακο!!!" Αμα λαχει καλυτερα να κραξουμε που λεει ο λογος και τα Ηνωμενα Εθνη που δεν αναγνωριζουνε το ψευδοκρατος των Τουρκων, αφου ακουσον ακουσον συμπιπτουν ως αποψη με τους "μπλιαχ" ακροδεξιους, παρα να μην ειναι εστω και σε εναν ξεκαθαρο οτι ακουμε Πατακος και βγαζουμε μπιμπικια.

Επομενο σταδιο το καπνισμα φουλ αφου ο Χιτλερ ητανε αντικαπνιστης. :devil:

Υ.Γ. Σορυ για το οφτοπικ. Εγραψα παραπανω αλλα τα σβηνω πριν παρεξηγηθω αν δεν εχει γινει ηδη

Ξερεις κατι?Εχεις δικιο,αναθεωρησα.Δημοκρατια της Μακεδονιας λοιπον :mrgreen:

ΕΝΤΙΤ.Προσπαθω να σκεφτω καμια που εχω ξεχασει...αλλα δεν.Τις ειπα ολες

Δημοσ.

Κανείς άλλος θέλει να πάρει ένα χρόνο off και να ταξιδέψει τον κόσμο?

Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω το χρόνο αλλά κυρίως τα λεφτά για να κάνω κάτι τέτοιο.

Θα ήθελα να γυρίσω όλο το κόσμο :wub:

Δημοσ.

Αγγλία

Τσεχία

Σκοτία(από Αγγλία)

Ελλάδα(χώρα,Ρόδο,Σάμο)

Το όνειρο μου είναι να πάω Σκανδιναβία,Βραζιλία,Περού,Κολομβία,Νέα Ζηλανδία...

Δημοσ.

Αγγλια (6 χρονια..οποτε all around)

Γαλλια

Γερμανια

Ισπανια

Ολλανδια (twice)

Σουηδια

Μπαχαμες

Ελλαδα...ηλιου φαεινοτερον

Δημοσ.

Δεν εχω παει πουθενα εκτος Ελλαδος :D

αλβανια

Ελαδα

Ελαδα οπως λεμε Εληνας?

Αγγλία,Γαλλία,Γερμανία,Κύπρο,Ολλανδία,

Αμερική,Καναδά,Ν.Αφρική,

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οταν λες Αμερικη, σε ποια χωρα της Αμερικης? Επισης οταν λες Νοτια Αφρικη, σε ποια χωρα της Νοτιας Αφρικης?...

Το όνειρο μου είναι να πάω Σκανδιναβία...

Που βρισκεται αυτη η χωρα?

Δημοσ.

Φαντάζομαι θέλει να πάει Σουηδία, Νορβηγία και την τρίτη. Ίσως και Φινλανδία, πολλοί τη συμπεριλαμβάνουν.

Δημοσ.

οταν λες Νοτια Αφρικη, σε ποια χωρα της Νοτιας Αφρικης?...

Που βρισκεται αυτη η χωρα?

Στη Νοτια Αφρικη και λεγεται Νοτια Αφρικη (οκ ναι, φαντασια μηδεν αλλα τι να κανουμε ετσι εχει)

Οντοπικ: (ξερω τεμπελια το trip advisor link)

http://www.tripadvisor.com/MemberProfile?uid=3C1EC1873B9A03E6F243D78A0EA9B528&c=pt

Δημοσ.

Ρε, έχω γυρίσει 2 τη νύχτα από Πράγα (πολύ ωραία, αλλά σιχάθηκα την τουριστίλα ρε παιδί μου), έχω έρθει αξημέρωτα λόγω απεργιών στη δουλειά και προσπαθώ να συγκεντρωθώ, λέω να κάνω ένα διάλειμμα και βλέπω τέτοιο θέμα; Με καταστρέψατε!

Λοιπόν, από Ευρώπη:

Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία (ναι, μόνο Αγγλία), Ελβετία, Αυστρία, Φινλανδία, Τσεχία, Ιταλία, Τουρκία (ναι, στην ευρωπαϊκή Τουρκία). Μου λείπουν Ρώμη και Βερολίνο -που είναι ντροπή- και Ρωσία που είναι άλλο πράγμα.

Επίσης,

Αυστραλία (2 βδομάδες Sydney μόνο, αλλά το θυμάμαι και λιώνω)

Αίγυπτος (για λίγο, οπότε μάλλον δεν πιάνεται, πρέπει να ξαναπάω οπωσδήποτε)

Τανζανία, Ουγκάντα (άλλος κόσμος και εμπειρία που αλλάζει τις προτεραιότητές σου, αρκεί να μην πας να δεις μόνο τους ελέφαντες και τα λιοντάρια από το τζιπ)

Καναδάς (φανταστική φύση και πόλεις για να ζεις, αλλά δεν έκατσα χειμώνα να φάω τα κρύα)

ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, η οποία πρέπει να ήταν εντελώς εξωγήινη πόλη πριν 50-60 χρόνια)

Α, οργή, φθόνος και μίσος για αυτούς που έχουν πάει Νότια Αμερική και Άπω Ανατολή. Τα προσπαθώ, αλλά αν πρέπει να τα πληρώσεις όλα από την τσέπη σου, είναι ακριβά τα ρημάδια.

Δημοσ.

Γερμανία

Αγγλια

Ισπανια

Βελγιο

Ολλανδια

Λουξεμβουργο

Ελλαδα

Σουηδια

Ταιλανδη

Καμποτζη

Λαος

Βιετναμ

Ντουμπαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...