alexaspi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 γεια σας για αλλη μια φορα παιδες. θελω και παλη την γνωμη σας. πρόσφατα εκανα φορματ (προχθες) και εχασα κάποια save απο 2 παιχνιδια και ενα έγγραφο word απο την εργασία που ειχα κανει. πως θα γινει να τα επαναφέρω?? εχω ακουσει για προγραματα που κανουν επαναφορά χαμένων αρχειων μπορείτε να μ προτείνετε κάποιο; επίσης εαν υπάρχει ενα προγραμα για να βλέπει σε τι κατασταση ειναι ο δισκος δλδ αν εχει bad sectors και τέτοια θεματακια γιατι ακούγετε καπως περίεργα αυτες τις μερες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alexaspi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Διάβασε το πρώτο sticky θέμα.. αυτο κανω αν και δεν ειναι η ιδια περίπτωση εχει μεσα προγραματα που κανουν recovery. εχεις να προτείνεις κανενα?
alexaspi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 1-Getdataback 2-Recuva free να επιλέξω εγκατάσταση του fat h nfts????
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλά μετά από format πολύ δύσκολα να βρεις τα αρχεία σου. Για την κατάσταση του δίσκου σου Hard Disk Sentinel ή το προγραμματάκι από την σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου.
mikelamar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Όταν δεν έχεις περάσει απο τον δίσκο τίποτε άλλο, θα στα βρει όλα το recuva Αν έχεις περάσει τότε πάλι θα στα βρει αλλα ενδέχεται να μην μπορει να τα ανακτήσει όλα
alexaspi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Όταν δεν έχεις περάσει απο τον δίσκο τίποτε άλλο, θα στα βρει όλα το recuva Αν έχεις περάσει τότε πάλι θα στα βρει αλλα ενδέχεται να μην μπορει να τα ανακτήσει όλα ευχαριστώ αλλα δεν βρίσκω τους φακελους γιατι ετσι;
mikelamar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μα δε μπορει, το χρησιμοποιώ χρόνια & έχω μένει ευχαριστημένος. Δοκιμασες deep scan? Αν κ με αυτο δε σου βγάλει αποτέλεσμα δοκίμασε άλλο προγραμμα.
alexaspi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μα δε μπορει, το χρησιμοποιώ χρόνια & έχω μένει ευχαριστημένος. Δοκιμασες deep scan? Αν κ με αυτο δε σου βγάλει αποτέλεσμα δοκίμασε άλλο προγραμμα. μου βγαζει ολλα τα αρχεία εκτος απο αυτο τον φακελο μου βγαζει μεχρι και πιστες (monza ktl) αλλα το ονομα οταν το γραφω δεν μ τον εμφανιζει ακομα και με deep scan.
mikelamar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε άλλο προγραμμα μήπως το βρει, ο θεός είναι μεγάλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.