NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ξέρω άτομο που έξυσε με μαχαίρι. Μυτερό. The rest is history.
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έχω ξύσει τον πάτο της κατάψυξης με ξύλινη σπάτουλα, δεν έχει γίνει ζημιά. kfyros, πολύ χρήσιμα όσα είπες, θα τα τσεκάρω αύριο, μόλις το έβγαλα από την πρίζα. Η εικόνα της κατάψυξης αυτή τη στιγμή:
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ρίξε και κανα πλύσιμο καλού κακού. Με συρματόβουρτσα και θιεικό οξύ
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν με απόδοση 1,2 υποστηρίζω την άποψη του kfyros. Θα έχουν μπουκώσει τα σωληνάκια που βγάζουν το νερό έξω να εξατμιστεί και υπερχειλίζει το μέρος όποτε κάνει απόψυξη.
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αυτό το σκατοσωληνάκι λοιπόν θα είναι κάπου πίσω και κάτω από αυτό το καμπυλωτό σκέπαστρο; Μέσα σε αυτή τη μακρόστενη "λεκάνη";
salliara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 στα μικρα οχι.(btw τα δικα σου ειναι πολυ πιο ωραια) στα κεφαλαια ομως μου μοιασαν πολυ!
gang Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είναι ανάγκη να κάνεις αεροπλανικά για να φτάσεις το σωληνάκι? Δεν παίζει φάση να ξεβιδώσεις τίποτα και να φανούν τα εντόσθια?
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είχα δοκιμάσει να ξεβιδώσω αυτό το κάλυμμα, αλλά έχει μόνο μια βίδα και κρατιέται και από κάπου αλλού. Κώλωσα να το παλέψω περισσότερο. οπότε...
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εφιξαρίσθη. Το κωλοσωληνάκι ήταν, το καθάρισα και μετά έριχνα νερό από μπροστά να δω αν θα το τραβήξει, δεν έμεινε καθόλου σε αυτή την κωλογούβα που ξεχείλιζε. Ευχαριστώ όλους, σας εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να δείτε τι υπάρχει πίσω από το ψυγείο σας, πόσο μάλλον να το καθαρίσετε.
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αφού το τράβηξες και είδες και από πίσω ρίξε και ένα καθάρισμα σε αυτά ΑΝ είναι έτσι.
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τα καθάρισα όλα. Έπαθα σίγουρα τύφο, καρκίνο του πνεύμονα, τέτανο και κατάθλιψη, αλλά τα καθάρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα