Προς το περιεχόμενο

Αναλυση με Ati...

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ati 6850oc και την συνδεω σε μια tv που εχω στο σαλονι toshiba hd, αλλα η αναλυση που μου βγαζει ως προτινομενη ειναι η 1360x768. Oταν βαλω αναλυση 1920x1080 δεν καθεται καλα στην τηλεοραση και μου κοβει. Εχει κατι τετοιο η Ati οπως εχει η nvidia που να ρυθμιζεις εσυ αριστερα-δεξια και πανω-κατω την αναλυση, ωστε να την φερω στα σωστα?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ati 6850oc και την συνδεω σε μια tv που εχω στο σαλονι toshiba hd, αλλα η αναλυση που μου βγαζει ως προτινομενη ειναι η 1360x768. Oταν βαλω αναλυση 1920x1080 δεν καθεται καλα στην τηλεοραση και μου κοβει. Εχει κατι τετοιο η Ati οπως εχει η nvidia που να ρυθμιζεις εσυ αριστερα-δεξια και πανω-κατω την αναλυση, ωστε να την φερω στα σωστα?

Αυτο που ρυθμιζεις απ'οσο ξερω ειναι μονο για Vga. Αν εβαλες hdmi ή dvi γιοκ

Δημοσ.

Αυτο που ρυθμιζεις απ'οσο ξερω ειναι μονο για Vga. Αν εβαλες hdmi ή dvi γιοκ

Στην nvidia που ειχα πριν, το ρυθμιζα με hdmi. Τι να πω. Θα δουμε, αν ξερει και κανας αλλος. Σε ευχαριστω :)

Δημοσ.

Δεν μπορεις να τα ρυθμισεις απο την οθνη?

Δηλαδη? Να κανω κατι μεσα απο το menu της? Στην οθονη του υπολογιστη δεν εχει κανενα προβλημα. Στην τηλεοραση στο σαλονι την βαζω και δεν καθεται καλα η αναλυση.

Δημοσ.

Δηλαδη? Να κανω κατι μεσα απο το menu της? Στην οθονη του υπολογιστη δεν εχει κανενα προβλημα. Στην τηλεοραση στο σαλονι την βαζω και δεν καθεται καλα η αναλυση.

Ναι. ΑΝ μπεις στο μενου λογικα θα εχει ρυθμισεις

Δημοσ.

Ναι. ΑΝ μπεις στο μενου λογικα θα εχει ρυθμισεις

Εχει κατι ρυθμισεις για ευρεια, αυτοματη ευρεια, 4:3 κλπ, αλλα δεν μπορουν να φερουν την αναλυση. Για να καταλαβεις, εχω βαλει τωρα αναλυση που μου τη λεει η ati απο το catalyst 1000p, και ειναι ενα εκατοστο πιο μικρη περιμετρικα η εικονα απο την τηλεοραση, ενω αν βαλω 1080p, τοτε ειναι μισο με ενα εκατοστο μεγαλυτερη απο την τηλεοραση και μου κοβει.

Δημοσ.

Εχει κατι ρυθμισεις για ευρεια, αυτοματη ευρεια, 4:3 κλπ, αλλα δεν μπορουν να φερουν την αναλυση. Για να καταλαβεις, εχω βαλει τωρα αναλυση που μου τη λεει η ati απο το catalyst 1000p, και ειναι ενα εκατοστο πιο μικρη περιμετρικα η εικονα απο την τηλεοραση, ενω αν βαλω 1080p, τοτε ειναι μισο με ενα εκατοστο μεγαλυτερη απο την τηλεοραση και μου κοβει.

Ε νταξ βρε... Ενα εκατοστο τι σε πειραζει?

Δημοσ.

Ε νταξ βρε... Ενα εκατοστο τι σε πειραζει?

Kαλα, λεμε τωρα. :) Δεν με πειραζει και ουτε φαινεται απλα δεν ειναι full hd μιας και θα ηθελα να ειναι, αφου η τηλεοραση ειναι full hd.

Δημοσ.

Δεν εγινε κατι με αυτο, διοτι εμενα δεν μου εμφανιζει το configure, οπως διχνει στην 3η εικονα.

ΕDIT: Ενταξει, πηγα αλλιως στο scaling και το εφτιαξα. Να εισαι καλα! :)

Δημοσ.

Δεν εγινε κατι με αυτο, διοτι εμενα δεν μου εμφανιζει το configure, οπως διχνει στην 3η εικονα.

ΕDIT: Ενταξει, πηγα αλλιως στο scaling και το εφτιαξα. Να εισαι καλα! :)

Φίλε Στρατηγέ γι'αυτό έγραψα ''ενδεικτικά'' λόγω παλαιότητας του driver, απλώς ήθελα να πάρεις έναν μπούσουλα ,μιας και'γώ παλιό driver χρησιμοποιώ και δεν έχω και hdtv για να σου πω επακριβώς,και απ'ότι φαίνεται μια χαρά τα κατάφερες :)

Υ.Γ Πες μας αν θέλεις ακριβώς τι έκανες για να βοηθηθεί και κανάς άλλος αργότερα.

Δημοσ.

Υ.Γ Πες μας αν θέλεις ακριβώς τι έκανες για να βοηθηθεί και κανάς άλλος αργότερα.

Λοιπον: Εκανα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και επελεξα catalyst control center. Στη συνεχεια πηγα στο desktop managment και στη συνεχεια πατησα desktop properties. Εκει επελεξα την αναλυση 1920x1080. Υστερα πατησα αποοδοχη και αλλαξε η αναλυση αλλα εκοβε λιγο, οπως ειχα πει. Ετσι μετα ξαναπηγα στο catalyst control center και στη συνεχεια επελεξα Μy digital flat panels και απο εκει μπηκα στο scaling options. Κουνισα την μπαρα αριστερα-δεξια να δω που θελω να παει, ωστε η αναλυση να ερθει ακριβως στην οθονη και υστερα πατησα apply. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...