Προς το περιεχόμενο

E-shop specials, κατι σαν την ημερησια προσφορά του getitnow, polaroid x530 για σημερα

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα σχόλια στη σελίδα του e-shop είναι όλα τα λεφτά.Τέτοιο γλείψιμο χρόνια είχα να δω :eek: Οι άνθρωποι είναι αντικειμενικοί όσο δεν πάει :mellow:

Δημοσ.

Αν την είχε 10 ευρώ θα την έπαιρνα θα την έβαζα και σε μια αδιάβροχη θηκούλα να το παίζω Κουστώ το καλοκαίρι στη παραλία :mrgreen:

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν το iphone 4 στα 499; η μούφες μου λέει ο φίλος μου...

Σιγουρα! Το iPhone 2G παίζει! :-D

Δημοσ.

Από: st2323

το θέλω τώρα!!!! για μια φορά ακόμα το e-shop ειναι μίλια μπροστά

Από: Μουρτζάκης Γιώργος

Το E-shop ξαναχτυπα με τις πιο ασυλληπτες προσφορες στην πιο Crazy διαθεση..!

Από: Βαλεντίννος

Η καλύτερη μηχανή, στην καλύτερη τιμή! Απλα ότι καλυτερο εχω δει

Από: Μακης

Απιθανο!

Χωρίς σχόλια ( Εκτός από το ότι ο Μουρτζάκης σίγουρα είναι σύμβουλος μάρκετινγκ του e-shop και μόλις σκέφτικε και είπε απίστευτο μότο )

Και αμέσως μετά για την νέα πρoσφορά LG 500GB 2,5"

Από: γεωργος

ηδη παρειγειλα 10 κομματια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σουπεεεερρρρ ευκαιριααααααααααααααα

Μάλλον το παλικάρι ή ειρωνεύεται ή δεν βλέπει το "Προσφορές" του insomnia :P

και λίγο παρακάτω ....

Από: Dimitris

Γράφω μόνο επειδή τον θέλω!!! :wub:

Δημοσ.

Παρακαλω τον mod να μεταφερει το τοπικ στην κατηγορια "Μαργαριτάρια" (και αν δεν εχει το insomnia τετοια κατηγορια καιρος να φτιαξει μια, για να μη συγχεονται τα ανεκδοτα με τις προσφορες).

Δημοσ.

Από: Dimitris

Γράφω μόνο επειδή τον θέλω!!! :wub:

Έτσι. Αίμα, ιδρώτας και σπέρμα σε μια όλο και αυξανόμενη ερωτική διάθεση στα σχόλια των προσφορών του Eshop. Και δώρο το λιπαντικό...

Δημοσ.

Τα ονόματα εχουν πλακα..

Δημητρόπουλος

Οικονομόπουλος

Μόνο ο Παπαδόπουλος λείπει

Φυσικα ολα τα λεφτα ειναι ο Μίμης Ξε-στοκ-αρίδης

Δημοσ.

Το να σχολιάζουμε μιά εταιρεία που κλείνει δεν έχει καμία αξία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε καιρό να δούμε καλή προσφορά απο Ελληνικό μαγαζί.

Σε λίγο θα βρίσκουμε μόνο άδεια ράφια ....

Δημοσ.

Το να σχολιάζουμε μιά εταιρεία που κλείνει δεν έχει καμία αξία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε καιρό να δούμε καλή προσφορά απο Ελληνικό μαγαζί.

Σε λίγο θα βρίσκουμε μόνο άδεια ράφια ....

Διαφωνώ. Την παρασκευή πήρα από το getitnow 1,5tb εξωτερικό western digital στην μισή τιμή, και πριν λίγο καιρό από plaisio ένα Sony λαπτοπάκι 200€ κάτω (αλλά ήταν προϊόν βιτρίνας). Αν ψάξεις βρίσκεις κάθε εβδομάδα 1-2 προσφορές ικανοποιητικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...