Προς το περιεχόμενο

Bucket PC Overclock

VasPolys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να παιξω λιγο με το κουβαδακι της υπογραφης μου.Θελω να το ανεβασω λιγο αλλα δεν ξερω τον τροπο ακριβως...Ο επεξεργαστης ειναι ο Celeron E1400 μητρικη η Asus p5q-e 4gb ram 2χ1 kingston 800mhz ddr2 και 2x1 adata 800mhz καρτα γραφικων HD5670 ενα cooler της Asus και ενα τροφοδοτικο noname 450w (ετσι λεει τουλαχιστον ;) ) .

Το ξερω και το καταλαβαινω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για να παιζω με τετοια πραγματα αλλα το θελω!!!!!!! Εχω μπερευτει λιγο με τι ρευμα πρεπει να του δωσω και σε τι συχνοτητα να ανεβασω τις μνημες...

Οτι και να του εκανα με τον μοναδικο τροπο που μπορεσα να κανει post ηταν με 230*10 και ολα τα υπολοιπα στο auto !Πειτε καμια γνωμη για το τι ρυθμισεις να του κανω...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μητρική σίγουρα δε βρίσκει τοίχο τόσο νωρίς. Μέχρι πού έφτασες το FSB μπας και παίζει κανα FSB hole;

Πες μας περισσότερα για τα settings σου. Οι μνήμες σε τι συχνότητα τρέχουν τώρα και με τι timings;

Δημοσ.

Η μητρικη δεν γινεται να βρισκει τοιχο τοσο χαμηλα...Πιστευω οτι ειναι θεμα επεξεργαστη και ρυθμισεων...Αυτες ειναι οι ρυμθισεις μου....

ricbxs.png

Ετσι παιζει ολα auto εκτος απο το fsb που παιζει στο 220.Οτιδηποτε πανω απο 220 δεν κανει post με τιποτα.

Δημοσ.

Από μνήμες είσαι ΟΚ, οπότε δοκίμασε να παίξεις με Vcore.

Επίσης τσέκαρε το PCIe Frequency και όρισέ το στα 100/101MHz.

Γενικότερα δώσε τις ρυθμίσεις που έχεις στο BIOS.

Δημοσ.

Μισο να κανω επανεκινηση να τις γραψω και να τις ανεβασω.Παρε και ενα δεκαλεπτο prime να δεις θερμοκρασιες!!!!

6i8di9.png

Οι ρυθμισεις

2s9rvpv.jpg

rva5c6.jpg

20try86.jpg

Δημοσ.

Άρχισε να τον ανεβάζεις σιγά σιγά ανεβάζοντας το fsb της μνήμες κρατά τες οσο μπορείς κάτω από τα 800mhz για την ώρα για να μην σε κόβουν και μετά εάν θέλεις της ανεβάζεις

Δημοσ.

230*10

Fsb strap:266

μνημες 697

Fsb:dram 2:3

Και εκανε post!Δοκιμαζω παλι να ανεβασω μεχρι να μην κανει post και το βλεπουμε απο εκει.

Δημοσ.

Εχω φτασει 320*10 fsb strap :333mhz μνημες:767,4 . Ολα τα υπολοιπα στο auto να αρχισω να δινω ρευμα ή να συνεχισω μεχρι να μην κανει post?

post-216031-0-68107900-1309206923_thumb.png

Δημοσ.

Βάλτο στο 1,45V εσύ γιατί σε λίγο θα δώσει κανένα 1,6V +.

Μέχρι πόσο θέλεις να τον έχεις για 24/7 ; η θέλεις να παίξεις μαζί του; :devil:

Δημοσ.

Ο σκοπος υπαρξης του ηταν μεχρι και σημερα να παιζει κανενα ξαδερφακι μου οταν ερχεται σπιτι,να το εχω σαν εφεδρικο γιατι το αλλο συνεχεια κατι του κανω,να κατεβαζει καμια ταινια μεχρι που και που.Απο σημερα ο μοναδικος σκοπος υπαρξης του ειναι να το ξεζουμισω!!!!!!!Απλα θελω να δω μεχρι που μπορει να φτασει....

Και ενα prime για λιγο που του εκανα.

post-216031-0-00650900-1309207711_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...