marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ελατε να μοιραστουμε στιγμες ή περιοδους παιδικης αφελειας και φιλοδοξιας. Εγω περασα απο πολλα (τιποτα απ' αυτα δεν εκανα εννοειται), θυμαμαι. Ηθελα να γινω κτηνιατρος, κηπουρος (λωλ), κοντρακιας -με αμαξι-, κατασκευαστης video games (o επομενος hideo kojima ), και αργοτερα, στο γυμνασιο, νταβατζης (το επαγγελμα). Και τωρα θελω να γινω σκηνοθετης-σεναριογραφος ταινιων πορνο αλλα ο πουσιφερ μονο λογια ειναι. Εσεις;
Garnele Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Περίπτερο. Διέθετε ό,τι μπορεί να θέλει ένα παιδί.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στατιστικολόγος έπρεπε να γίνεις, με τόσα θρεντ του τύπου όταν ήσουν μικρός/τί έκανες-τί ήθελες-ποιος σε βίαζε και πάει λέγοντας
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στατιστικολόγος έπρεπε να γίνεις, με τόσα θρεντ του τύπου όταν ήσουν μικρός/τί έκανες-τί ήθελες-ποιος σε βίαζε και πάει λέγοντας Μεσω αυτων των τοπικς σας οδηγω στο να με ψυχαγωγησετε. Αυτο δε λεγεται στατιστικολογος.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 χορευτρια και αστρονομος. ακομα θελω δλδ χομπιστικα/ερασιτεχνικα τα εκανα και τα δυο.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μεσω αυτων των τοπικς σας οδηγω στο να με ψυχαγωγησετε. Αυτο δε λεγεται στατιστικολογος. Α, το πήρες σοβαρά
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στατιστικολόγος έπρεπε να γίνεις, με τόσα θρεντ του τύπου όταν ήσουν μικρός/τί έκανες-τί ήθελες-ποιος σε βίαζε και πάει λέγοντας ^Για πλάκα το 'πα αυτό. Όχι στα σοβαρά ..mister slave
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ ήθελα να γίνω περιπτεράς μέχρι που είδα το τζουράσικ παρκ και μου'κατσε να γίνω αρχαιολόγος.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κλισε. το μπαλαρινα ναι αλλα το δικηγορος οχι ρε συ τουλαχιστον οταν ημουν πρωτη δημοτικουυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα