astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 μανέστρα Δε μ'αρέσει η μανέστρα! Ουουουουουυο (σε γιουχάρω φασίστα!)
NT1G Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δε μ'αρέσει η μανέστρα! Ουουουουουυο (σε γιουχάρω φασίστα!) Γιατί σου επέβαλα μόνο την μανέστρα; Φάε κάτι άλλο αν έχεις.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Mην μπιπ αλλο την συζητηση .Την εχουμε μπιπ ηδη αρκετα.
astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γιατί σου επέβαλα μόνο την μανέστρα; Φάε κάτι άλλο αν έχεις. Λες κάτι που δεν μ'αρέσει, άρα είσαι φασίστας! De facto! Θα σε έβγαζα έξω κανονικά αλλά έχε χάρη που δεν έχουμε άσυλο ιδεών εδώ! PS: Το άδειο ψυγείο επιβεβαιώνει τη σκληρή αλήθεια!
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Α ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΡΑ; Μ; νο καπς Τι να κανει με εσας που εμπλεξα ;Σοβαρη συζητηση δεν σας βγαινει .
NT1G Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λες κάτι που δεν μ'αρέσει, άρα είσαι φασίστας! De facto! Θα σε έβγαζα έξω κανονικά αλλά έχε χάρη που δεν έχουμε άσυλο ιδεών εδώ! PS: Το άδειο ψυγείο επιβεβαιώνει τη σκληρή αλήθεια! Ε αφού δεν έχουμε άσυλο τότε μπορείς να βγάλεις έξω με το ζόρι.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μια χαρα ασυλο εχουμε και φταιω εγω που δεν το χα καταλαβει εξ αρχης .το ιδεων μας λειπει αλλα τεσπα.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω πολλές ιδέες πάντως. Μερικές θα σου αρέσουν, μερικές πονάνε και μερικές και τα δύο. Αλλά το nickname...
astrat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 πάντως για να επιστρέψω στο θέμα, αυτό που νιώθω εγώ είναι - και διόρθωσε με αν κάνω λάθος saya - ότι η κύρια ανησυχία που υπάρχει, είναι ότι πλέον θα έχει πρόσβαση η αστυνομία. Δηλαδή θα προτιμούσαμε ακόμα και ορκς να έχουμε για ασφάλεια, αρκεί να μη μπορεί να μπει μέσα αστυνόμος. Όλα τα υπόλοιπα που έχουν ειπωθεί σαφώς και γίνονται και στον έξω κόσμο.
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 πάντως για να επιστρέψω στο θέμα, αυτό που νιώθω εγώ είναι - και διόρθωσε με αν κάνω λάθος saya - ότι η κύρια ανησυχία που υπάρχει, είναι ότι πλέον θα έχει πρόσβαση η αστυνομία. Δηλαδή θα προτιμούσαμε ακόμα και ορκς να έχουμε για ασφάλεια, αρκεί να μη μπορεί να μπει μέσα αστυνόμος. Όλα τα υπόλοιπα που έχουν ειπωθεί σαφώς και γίνονται και στον έξω κόσμο. Τωρα πιστευεις οτι μπορει να γινει σοβαρη συζητηση σε αυτο το περιβαλλον;Που γινεται της τρελης το λιγοτερο;Γενικα θα μπορουν να διαλυουν οποιαδηποτε εκδηλωσηπχ διαμαρτυριας δεν τους βολευει βαζοντας την αστυνομια μεσα..
cb_papi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γενικα θα μπορουν να διαλυουν οποιαδηποτε εκδηλωσηπχ διαμαρτυριας δεν τους βολευει βαζοντας την αστυνομια μεσα.. Ποιος;
saya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω πολλές ιδέες πάντως. Μερικές θα σου αρέσουν, μερικές πονάνε και μερικές και τα δύο. Αλλά το nickname... -_- ,επαναλαμβανεσαι και κουραζεις.. Ποιος; Οποιος δεν τον βολευει η διαμαρτυρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα