Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πολυτεχνειο της τουρκιας φιλε δεν ειναι ιδιωτικο και αμα πας θα παθεις πλακα

Αμα δεν εχεις παρει χαμπαρι τα πρεζακια στα πανεπιστημια ,ε τοτε τι να πω..

Οσον αφορα τις αφισες, να ΜΗΝ εχει καθολου αφισες δεν γινεται??

Δεν προκειται να παω στο πολυτεχνειο της Τουρκιας .Και ετσι δεν προκειται να το ελεγξω γιατι δεν μιλαω τουρκικα .Εσυ μιλας να μας διαφωτισεις;Τι να σου πω θα καναν μαθημα στην διπλανη αιθουσα.Εμενα μου αρεσουν οι αφισες .Φυλακη ειναι να εχει αδειους τοιχους;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξέρω Ιταλικά ==> δεν πάω για τουρισμό στην Ρώμη

δεν ξέρω Ισπανικά ==> δεν πάω Βαρκελώνη

Για τουρισμο στο πολυτεχνειο της Τουρκιας βρηκες να πας;

Δημοσ.

Εκτός του ότι οι καταλήψεις θα κρίνονται πλέον παράνομες (σαν αυτή αύριο και μεθαύριο καλή ώρα) και ο προστάτης του πολίτη (μπάτσος) θα τις ανοίγει για να κάνει μάθημα ο αγανακτισμένος φοιτητής, τι άλλη διαφορά θα έχει το πανεπιστήμιο χωρίς άσυλο; Θα γίνονται καλύτερα τα μαθήματα ας πούμε; Θα αποκτήσουμε σαν λαός παιδεία;

1. Ας πούμε ότι απλά θα γίνονται μαθήματα σε περιπτώσεις που σήμερα δεν γίνονται, γιατί 30 άτομα αποφάσισαν ότι θέλουν να χτίσουν το γραφείο του τάδε καθηγητή. Είναι μια πρόοδος.

2. Δεν θα καταστρέφονται κάθε λίγο και λιγάκι εργαστήρια, αμφιθέατρα και πανάκριβος εξοπλισμός. Είναι μια πρόοδος.

3. Ίσως περιοριστεί η λογική "κάνω ό,τι μου καπνίσει σε αυτή τη χώρα" που καλλιεργείται, σε μεγάλο βαθμό, στα πανεπιστήμια. Θαύματα δεν περιμένω, αλλά μικρά βήματα προόδου τα βλέπω λογικά.

Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά για σκεφτείτε λιγάκι πόσους θα σακατεύουν οι ματατζήδες αν μπορούν να

μπαίνουν κιόλας.

Και όχι, δεν θα είναι οι μπαχαλάκιδες αυτοί που θα πάνε στο νοσοκομείο.

ΟΚ, μπορεί να δέρνουν περισσότερους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου. Αν θέλουν προστασία από την αστυνομία, ας κρυφτούν στις εκκλησίες. Περισσότερο νόημα έχει. Το πανεπιστήμιο προστατεύει ιδέες, όχι γενικά άτομα που τα κυνηγάει, δίκαια ή άδικα, η αστυνομία.

Δημοσ.

1. Ας πούμε ότι απλά θα γίνονται μαθήματα σε περιπτώσεις που σήμερα δεν γίνονται, γιατί 30 άτομα αποφάσισαν ότι θέλουν να χτίσουν το γραφείο του τάδε καθηγητή. Είναι μια πρόοδος.

2. Δεν θα καταστρέφονται κάθε λίγο και λιγάκι εργαστήρια, αμφιθέατρα και πανάκριβος εξοπλισμός. Είναι μια πρόοδος.

3. Ίσως περιοριστεί η λογική "κάνω ό,τι μου καπνίσει σε αυτή τη χώρα" που καλλιεργείται, σε μεγάλο βαθμό, στα πανεπιστήμια. Θαύματα δεν περιμένω, αλλά μικρά βήματα προόδου τα βλέπω λογικά.

ΟΚ, μπορεί να δέρνουν περισσότερους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου. Αν θέλουν προστασία από την αστυνομία, ας κρυφτούν στις εκκλησίες. Περισσότερο νόημα έχει. Το πανεπιστήμιο προστατεύει ιδέες, όχι γενικά άτομα που τα κυνηγάει, δίκαια ή άδικα, η αστυνομία.

Δεν καλλιεργειται κανω οτι θελω απο το ασυλο .Βημα προς την καταπατηση της ελευθεριας θα ειναι .Τωρα αν καποιους τους συμφερει τι να πω;

Δημοσ.

Για τουρισμο στο πολυτεχνειο της Τουρκιας βρηκες να πας;

με τα βίας πήγα στην Πόλη να δω τα Βυζαντινά και την Αγία Σοφία

αποκεί και πέρα στο σπίτι ούτε άϊ σιχτίρ δεν λέμε

Δημοσ.

με τα βίας πήγα στην Πόλη να δω τα Βυζαντινά και την Αγία Σοφία

αποκεί και πέρα στο σπίτι ούτε άϊ σιχτίρ δεν λέμε

Το ξερω ,το φανταστηκα..

Δημοσ.

Παρντον;

και συ νομίζεις ότι οι μπάτσοι θα σταματάνε μπροστά στην πόρτα των εργαστηρίων?

άμα μπορούν να μπουν, τελείωσε. και έστω αύριο γίνεται συγχώνευση, μπαίνουν δίδακτρα κτλ.

όταν πας να διαδηλώσεις, θα γυρίσεις σπίτι με το κεφάλι ανοιγμένο ντε φάκτο. δεν μπορείς να τρέξεις να κρυφτείς πουθενά.

Δημοσ.

και συ νομίζεις ότι οι μπάτσοι θα σταματάνε μπροστά στην πόρτα των εργαστηρίων?

άμα μπορούν να μπουν, τελείωσε. και έστω αύριο γίνεται συγχώνευση, μπαίνουν δίδακτρα κτλ.

όταν πας να διαδηλώσεις, θα γυρίσεις σπίτι με το κεφάλι ανοιγμένο ντε φάκτο. δεν μπορείς να τρέξεις να κρυφτείς πουθενά.

Α . ναι , ελληνας και διαδηλωση ειναι ενα και το αυτο...

Δημοσ.

πλάκα πλάκα εγω είμαι υπέρ των συμβολικών διδάκτρων

δεν μιλάω για 3-4 χιλιάρικα ξερω γω , αλλα 600-1000 ευρώ το πολύ θα έκανε τους φοιτητές να εκτιμίσουν αυτό που τους δίνεται

Δημοσ.

Δεν καλλιεργειται κανω οτι θελω απο το ασυλο .Βημα προς την καταπατηση της ελευθεριας θα ειναι. Τωρα αν καποιους τους συμφερει τι να πω;

Της ελευθερίας που υπάρχει τώρα δηλαδή; Να μιλήσω για τη σχολή που φοίτησα εγώ. Εξαιτίας του ασύλου, έχουν συμβεί τα εξής ωραία:

Χτίσιμο πόρτας γραφείου καθηγητή.

Εγκλωβισμός καθηγητών στα γραφεία τους μέχρι να αλλάξουν ημερομηνία εξέτασης, σε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, γιατί δεν βόλευε τους φοιτητές.

Γιαουρτώματα και ξύλο σε ομιλητές σε γενικές συνελεύσεις, επειδή δεν συμφωνούμε με την άποψή του.

Ματαιώσεις γενικών συνελεύσεων, εκλογών, συνεδριάσεων κτλ. επειδή οι φοιτητές δεν ήθελαν, για παράδειγμα, να συζητηθεί η αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών.

Εξοστρακισμός συλλόγου αποφοίτων από τη σχολή (με όχι κόσμιο τρόπο), με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών γιατί "οι απόψεις του συλλόγου αποφοίτων είναι αντίθετες με τις απόψεις των φοιτητών".

Να σημειώσω επίσης, την παντελή έλλειψη εκδηλώσεων λόγου στα πανεπιστήμια, γιατί υπάρχει ο φόβος ότι θα εμφανιστούν κάποιοι και θα γιαουρτώσουν τον ομιλητή, τον διοργανωτή, ακόμα και αν είναι Νομπελίστας.

Αν συγκρίνουμε με τη Βόρεια Κορέα, αυτό είναι ελευθερία και προστασία των ιδεών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Δημοσ.

πλάκα πλάκα εγω είμαι υπέρ των συμβολικών διδάκτρων

δεν μιλάω για 3-4 χιλιάρικα ξερω γω , αλλα 600-1000 ευρώ το πολύ θα έκανε τους φοιτητές να εκτιμίσουν αυτό που τους δίνεται

Kαι αυτο το το φανταστηκα και πολλα απο τα παλια μελη εδω τυχαινει να ειναι.ασχετοι αλλα αντωνη σε λενε;

Δημοσ.

Kαι αυτο το το φανταστηκα και πολλα απο τα παλια μελη εδω τυχαινει να ειναι.ασχετοι αλλα αντωνη σε λενε;

ναι

-----------------------

αυτό με την φράουλα τί παίζει να είναι ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...