saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι. Στο εξωτερικό δεν συμβαίνουν επ'ουδενί αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά τέλος πάντων. Και πώς ακριβώς θα είναι οργανωμένη η πανεπιστημιακή αστυνομία; Ποιοι θα την απαρτίζουν; Θα παμε εγω και εσυ θα κανουμε καστινγκ και θα επιλεξουμε τους πιο ωραιους;.Τι ρωτας παιδι μου;Θα προσλαβουν κοσμο σαν σεκιουριτι .Αυτο ειναι το προβλημα .Η μιση Ελλαδα ψαχνει δουλεια. Ναι ,εχουν συμβει και πολυ χειροτερα απο αποψη ταραχων .
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δλδ σε χαλάει να μπαίνει η αστυνόμια στο πανεπιστήμιο όταν γίνονται επεισόδια αλλά δεν σε χαλάει να υπάρχει μόνιμα εκεί ο σεκιουριτάς; Παρεμπιπτόντως, αυτούς θα τους πληρώνει το κράτος;
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ο σεκιουριτας γιατι να με χαλασει αφου θα εχει μια δουλεια εκει;Να προστατευει την σχολη .Γιατι οπως θα ξερεις και εσυ καλα που εισαι φοιτητρια ,γινονται μικροκλοπες ,χανονται κινητα ,βιβλια και αλλα τετοια .Αρα γιατι να με ενοχλησει .Θεωρω οτι χρειαζεται . Ναι ,λες να πηγαινουν εθελοντικα;
akpe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι ,λες να πηγαινουν εθελοντικα; Who in their right mind...
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Who in their right mind... Νobody in their right mind. πφφ
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δηλ. οι σεκιουριτάδες θα είναι εκεί αποκλειστικά για τις μικροκλοπές; Για τους βανδαλισμούς και το χτίσιμο τον καθηγητών δεν τρέχει μία; Επίσης, ποια είναι η διαφορά του να πληρώνει το κράτος σεκιουριτάδες, από το να πληρώνει αστυνόμους; Ουσιαστικά μιλάμε για τη δημιουργία νέου σώματος ασφαλείας;
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γιν .παιζουμε τις 10 ερωτησεις;Θα ειναι εκει για οτι χρειαστει .Και δεν ξερω αν θα ειναι σωμα ασφαλειας η εργαζομενοι στην σχολη .Τι με νοιαζει ;Βαρεα και ανθυγιεινα θα τους κολλησω;Απλα να ειναι εκει. Χτιζουν καθημερινα καθηγητες μεσα στα γραφεια;Που καλε;Αν ειναι να το κανουμε αξιοθεατο αλα γεφυρι της αρτας που κτισαν την γυναικα του πρωτομαστορα ,να φερνουμε και τουριστες.
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Σε νοιάζει γιατί θα φορολογείσαι για ένα επιπλέον σώμα, σε μια χώρα που δεν σηκώνει άλλα έξοδα δημοσίου. Επίσης, μου λες ότι προτιμάς την παρουσία σεκιουριτάδων επί μονίμου βάσεως στο πανεπιστήμιο, από το να μπορεί να μπει η αστυνομία όποτε χρειάζεται. Και δεν έχω και το κουράγιο να βρω εκείνο το ποστ που έλεγες σ'εμένα και 4-5 άλλους ότι εμείς είμαστε οι απαράδεκτοι που θέλουμε παντού αστυνομία. Μμμ. Φαντάζομαι ότι αν δημιουργήσουμε μια ομάδα αποτελούμενη από αστυνομικούς αλλά τη βαφτίσουμε "Πανεπιστημιακό Σώμα Ασφαλείας" δεν θα έχεις πρόβλημα. Εντιτ: Το ότι δεν συμβαίνει καθημερινά πώς ακριβώς αποτελεί επιχείρημα; Συμβαίνει πιο συχνά απ'ότι θα έπρεπε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κατάλαβες, Yin; Αυτό είναι το πρόβλημα της saya: ότι δεν χτίζονται καθημερινά καθηγητές. Όχι ότι υπάρχει ένα πλαίσιο που έχει μετρατρέψει δημόσια περιουσία σε άντρο κάθε λογής φασίστα που το παίζει μπέης εκ του ασφαλούς, αλλά ότι οι φασίστες δεν χτίζουν κι από έναν κάθε μέρα.
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 σνουμπ το προβλημα μου ειναι οτι παρουσιαζεται μια κατασταση που δεν υπαρχει .Εγινε μια φορα ενα περιστατικο .Αυτο δεν σημαινει οτι χτιζουν καθηγητες καθε μερα στην σχολη .Και σαφως ειναι προβλημα αυτο σνοομπ .Τορα αν δεν το καταλαβαινεις ,δεν φταιω εγω .Φταις εσυ.
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κατάλαβες, Yin; Αυτό είναι το πρόβλημα της saya: ότι δεν χτίζονται καθημερινά καθηγητές. Όχι ότι υπάρχει ένα πλαίσιο που έχει μετρατρέψει δημόσια περιουσία σε άντρο κάθε λογής φασίστα που το παίζει μπέης εκ του ασφαλούς, αλλά ότι οι φασίστες δεν χτίζουν κι από έναν κάθε μέρα. Κρατάω σημειώσεις καλέ, τι λες τώρα.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 σνουμπ το προβλημα μου ειναι οτι παρουσιαζεται μια κατασταση που δεν υπαρχει .Εγινε μια φορα ενα περιστατικο .Αυτο δεν σημαινει οτι χτιζουν καθηγητες καθε μερα στην σχολη .Και σαφως ειναι προβλημα αυτο σνοομπ .Τορα αν δεν το καταλαβαινεις ,δεν φταιω εγω .Φταις εσυ. Να τον χτίσουμε εδώ μέσα.
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γιατι να κρατας σημειωσεις καλε ;Αν ειναι να δωσεις εξετασεις θα με κτισεις με τον σνουμπ μεσα στην αιθουσα και δεν θα με βγαζεις εξω μεχρι να σε περασω .Απλα πραγματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλέ, ναι καλέ, γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα