Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, για αρχή, τι στο καλό γίνεται με αυτό το θέμα ξέρουμε;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, για αρχή, τι στο καλό γίνεται με αυτό το θέμα ξέρουμε;

Με το άσυλο; =ρ

Δημοσ.

Ναι. Δηλαδή αν έστω δεν ξέρω η Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία κτλ δεν έχουν άσυλο, δεν πραστατεύονται οι ιδέες και όλα τα άλλα που λέμε 100+σελίδες τώρα; Τι το ιδιαίτερο έχει η Ελλάδα και το χρειάζεται και δεν το έχουν οι υπόλοιπες 26 χώρες της EE.

Δημοσ.

Ναι. Δηλαδή αν έστω δεν ξέρω η Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία κτλ δεν έχουν άσυλο, δεν πραστατεύονται οι ιδέες και όλα τα άλλα που λέμε 100+σελίδες τώρα; Τι το ιδιαίτερο έχει η Ελλάδα και το χρειάζεται και δεν το έχουν οι υπόλοιπες 26 χώρες της EE.

Είμαι αρκετά σίγουρη ότι δεν υπάρχει άσυλο στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Επίσης είμαι αρκετά σίγουρη ότι τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη δεν είναι φορείς μικροπολιτικής όπως στην Ελλάδα. Καλό θα ήταν να συνυπολογίζονται βέβαια και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Δηλ. αρχικά η συγκεκριμένη νομοθεσία είχε κάποια -έστω ιστορική- σημασία. Το θέμα είναι τι πρεσβεύει σήμερα. Αλλά ναι, κατ'εμέ δεν γίνεται να θέλουμε ένα σύγχρονο, προοδευτικό κράτος διατηρώντας νομοθεσίες που φέρνουν μπελάδες σε ένα ήδη προβληματικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Δημοσ.

Δεν ειναι ολα θεμα μικροπολιτικης .Καποια πραγματα χρειαζονται.Γενικα δεν καταλάβαινω ποιος ο λογος να ταυτιζεται καθε ειδους ιδεα με μικροπολιτικες.Δεν μπορουμε να ξεκαθαρισουμε τα αυτονοητα μεταξυ τους;Το οτι καποιες ιδεες καποιες φορες ειναι και ιδεες πολιτικων νεολαιων δεν σημαινει οτι αανηκουν μονο σε αυτες.Αρα ειναι ανοητο να ταυτιζουμε τι ιδεες με την πολιτικη καθεαυτη.

Δημοσ.

για την αγγλια να σου πω. καμια σχεση με ελλαδα. δε το χρειαζεσαι το ασυλο γιατι δεν κανει διαδηλωσεις, δεν χρειαζεσαι κρυψωνα απο τους μπατσους. αυτο δεν εχει να κανει με την ελευθερια του λογου. ειναι θεμα οργανωσης

Δημοσ.

το μπάχαλο αυτό με τα κομματόσκυλα ,τις σάπιο-εκλογές και το άσυλο στα junkia, είναι μονο στην ελλάδα, ούτε asia ούτε αφρική ούτε πουθενά

Δημοσ.

...μιλάμε για τους ΟΥΜΠΕΡ επαναστάτες λαούς οι βορειοευρωπαίοι ε. Έχουνε σταματήσει Θάτσερ, Χίτλερ, Μουσολίνι ας πούμε (οι μακαρονοφρικασέδες εξαιρούνται βεβαίως - παλαιοϊστορικά τουλάχιστον, μιας και μετά το '68, το πιο επαναστατικό που βγάλανε ήταν αι κινηματογραφογκόμενε). Ωραία πρότυπα έχετε μερικοί. Τεσπα, αυτά. Νον ε νεσσεσάριο του κόμμεντ, μον σερί.

Δημοσ.

...ναι ενώ εμείς οι επαναστάτες ζούμε μέσα στην ισότητα και στην απόλυτη δημοκρατία, και δεν τολμάει να κουνηθεί κανένα λαμόγιο γιατί οι ευγενείς δυνάμεις του τόπου θα τον περιορίσουν κατευθείαν...Σκέτη Βαλχάλλα είμαστε...

Δημοσ.

Τις απεργίες και τον αγώνα που έκαναν οι Άγγλοι επί Θάτσερ ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους έχουμε φτάσει. Καλό το παραμύθι των "υποταγμένων" βορειοευρωπαίων αλλά δεν έχει δράκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...