Προς το περιεχόμενο

μνήμες DDR400 δεν αναγνωρίζονται

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

έχω ένα παλιο pc που παίρνει DDR μνήμες (2 Χ 256) και αγόρασα 2 των 512 ώστε να χω 1Gb.Το θέμα είναι ότι δεν κοιταξα την συχνότητα,βασικα δεν γνώριζα οτι παίζει ρόλο και υποψιάζομαι ότι γι αυτό δεν αναγνωρίζονται απο το σύστημα. (αναβω το pc και δε κάνει τίποτα).Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM?

Δημοσ.

Γεια σας

έχω ένα παλιο pc που παίρνει DDR μνήμες (2 Χ 256) και αγόρασα 2 των 512 ώστε να χω 1Gb.Το θέμα είναι ότι δεν κοιταξα την συχνότητα,βασικα δεν γνώριζα οτι παίζει ρόλο και υποψιάζομαι ότι γι αυτό δεν αναγνωρίζονται απο το σύστημα. (αναβω το pc και δε κάνει τίποτα).Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM?

αν μας ελεγες και πια ειναι η μητρικη να δουμε?

Δημοσ.

αν μας ελεγες και πια ειναι η μητρικη να δουμε?

εχεις δικιο αλλα δεν εχω το pc μπροστά μου τώρα.

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM?

Αν δεν τις υποστιρίζει το Mobo...να τις πουλήσεις. :D

Δημοσ.

Απλα πες μας ποια μητρικη (σανιδομητηρ) εχεις για να την γουγλαρουμε και να δουμε την συχνοητα που υποστηριζουν

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν μας δώσεις το μοντέλο την μητρικής δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε πολύ. Για να βρείς το μοντέλο ειτε μπορείς με το cpuz μπορείς να το δείς στην καρτέλα mainboard η αν ειναι πολύ παλιά και δεν γράφει καν το μοντέλο εκει πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα ενδώτερα του πύργου και να βρέις το μοντέλο επάνω στην motherboard

Δημοσ.

Λοιπόν η μητρική πλακέτα είναι η Intel D865GBF κι απ'ότι διαβάζω υποστηρίζει DDR στα 400 mhz.

http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d865gbf/sb/CS-027111.htm

Και οι μνήμες που αγόρασα είναι στην φώτο που ανέβασα.

Παίζει να χρειάζεται να κάνω κάτι απο τα Bios?

post-48028-0-17896500-1309428040_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...