antonisid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γεια σας έχω ένα παλιο pc που παίρνει DDR μνήμες (2 Χ 256) και αγόρασα 2 των 512 ώστε να χω 1Gb.Το θέμα είναι ότι δεν κοιταξα την συχνότητα,βασικα δεν γνώριζα οτι παίζει ρόλο και υποψιάζομαι ότι γι αυτό δεν αναγνωρίζονται απο το σύστημα. (αναβω το pc και δε κάνει τίποτα).Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM?
STORM1978 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γεια σας έχω ένα παλιο pc που παίρνει DDR μνήμες (2 Χ 256) και αγόρασα 2 των 512 ώστε να χω 1Gb.Το θέμα είναι ότι δεν κοιταξα την συχνότητα,βασικα δεν γνώριζα οτι παίζει ρόλο και υποψιάζομαι ότι γι αυτό δεν αναγνωρίζονται απο το σύστημα. (αναβω το pc και δε κάνει τίποτα).Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM? αν μας ελεγες και πια ειναι η μητρικη να δουμε?
antonisid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αν μας ελεγες και πια ειναι η μητρικη να δουμε? εχεις δικιο αλλα δεν εχω το pc μπροστά μου τώρα.
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπορώ να κάνω κάτι για να μη βγουν άχρηστες οι νέες RAM? Αν δεν τις υποστιρίζει το Mobo...να τις πουλήσεις.
panos217 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απλα πες μας ποια μητρικη (σανιδομητηρ) εχεις για να την γουγλαρουμε και να δουμε την συχνοητα που υποστηριζουν
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φίλε μου αν δεν μας δώσεις το μοντέλο την μητρικής δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε πολύ. Για να βρείς το μοντέλο ειτε μπορείς με το cpuz μπορείς να το δείς στην καρτέλα mainboard η αν ειναι πολύ παλιά και δεν γράφει καν το μοντέλο εκει πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα ενδώτερα του πύργου και να βρέις το μοντέλο επάνω στην motherboard
antonisid Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λοιπόν η μητρική πλακέτα είναι η Intel D865GBF κι απ'ότι διαβάζω υποστηρίζει DDR στα 400 mhz. http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d865gbf/sb/CS-027111.htm Και οι μνήμες που αγόρασα είναι στην φώτο που ανέβασα. Παίζει να χρειάζεται να κάνω κάτι απο τα Bios?
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι μέσω BIOS, ανέβασε καμια φωτό μπας και. Ποιον επεξεργαστή έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.