driftingcris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλησπεραα.... Λοιπον, ειχα στησει ενα Pc για την αδερφη μου για να μην με πριζει ολο σικω να παιξω και τετοια. Intel Pentium 4 630 3.00Ghz 1,5Gb Ramm 533Mhz Ati Radeon X1650SE PCI-E Ηθελε να παιζει Sims και λιγο CoD 4 SP και αρα αυτο το hardware θα ηταν οκ. Ολα οκ. Με πριζει να τις βαλω τα 7(Ειχα βαλει xp). Τα βαζω και drivers για καρτα γραφικων τα ειχαν τα 7αρια. Αρα λεω θα δειξει. Ολα παιζουν κανονικα. Με βλεπει που παιζω CoD MW2 σε Multiplayer και αρχιζει, θελω και εγω να παιξω. Το βαζω. Μπενω μεσα και ολα ειναι οκ, εκτος απο τα γραμματα οπου ειναι σαν μοβ τετραγωνακια. Περναω τα drivers και κανει τα ιδια. Το παιχνιδι το εκανα αντιγραφη απο το δικο μου, και στο δικο μου ολα παιζουν κανονικα. Τι λετε? Καρτα γραφικων?
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τι εννοείς το έκανες αντιγραφή; Δεν έκανες κανονικό installation;
driftingcris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 :rolleyes: Μου το εδωσε ενας θειος.... Ειναι μεσο alterIWnet
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Minimum PC System Requirements / Specifications Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended Display Card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better Memory: 1024 MB RAM Free Disk Space: 8GB Operating System: Microsoft Windows XP or Windows 7 και στα vista/7 θελει διπλασια ραμ απο αυτη που λεει!
driftingcris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Minimum PC System Requirements / Specifications Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended Display Card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better Memory: 1024 MB RAM Free Disk Space: 8GB Operating System: Microsoft Windows XP or Windows 7 και στα vista/7 θελει διπλασια ραμ απο αυτη που λεει! Βρε αυτη η καημενη η καρτα ειχε σηκοσει και Prototype και Wolfenstein και οτι θες(εκτος gta iv). Ειναι η παλια μου. Μεσα στο παιχνιδι ολα ειναι οκ. Μονο τα γραμματα κανουν τρελα. Ολα τα γραφικα ειναι τζετ! Ενα φιλαρακι πως το παιζει με 1gb ram και 6800 128mb?
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πρόβλημα παιχνιδιού είναι τότε και οχι hardware όπως τα λες. Για τρέξε ενα furmark να δεις αν σου βγάλει αντιφακτ και αν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες
driftingcris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πρόβλημα παιχνιδιού είναι τότε και οχι hardware όπως τα λες. Για τρέξε ενα furmark να δεις αν σου βγάλει αντιφακτ και αν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες Εβαλα furmark Και hardware monitor. Ετρεξα hwmmonitor και δεν ελεγε θερμοκρασιες για gpu. Το furmark το ετρεξα, και ελεγε memory clock 0 και cpu temp. 0 παλι. Το ετρεξα μισο λεπτο γιατι ειμαι λιγο χεστης και φοβιθικα. Δεν ειδα τιποτα το περιεργο. Κατι παιζει με τους drivers? Στα xp δε ειχα τετοια προβληματα. Η καρτα ειναι απο ενα pc Που ειχα παρει πριν χρονια, ενα pb και ειχε vista. Εβαλα τα drivers που ειχαν στο site της pb γιατι αυτα ειχα. Δεν μπορω να κατευασω αλλα σημαρα, γιατι εχω cosmote στικακι με οριο στα 10gb και ο μπαμπας μ μολις ακουσε 95mb, ειπε ενα ΟΧΙΙΙ!!!!! Ειμαι και εγω που γραφω πολλα γιατι παιζω cod online Αυριο παω Σερρες και αν ειναι θα περασω απο Gnet Να τα κατευασω. (Και ολα αυτα αν ειναι απο drivers) Κατευαζω απο το site tis amd τωρα που λειπει γιατι με εχει πριξει η αδερφη μου. :X
driftingcris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γιατι ΚΑΙ εδω? Α στο Insomnia λες? Τεσπα, Ραφ θα τρελαθω, κατευασα τα drivers απο την amd και ολα οκ. Αλλα παλι δεν μου δινει θερμοκρασιες. Ειναι λογικο για τοσο παλια καρτα? Και κατι ασχετο, ετρεξα furmark στο crosfire μου και τις καρτες τις εβλεπε σαν 6390.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.