censOred Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το ερώτημα απλό.Ψάχνω για σκηνή 2 ατόμων για camping.Μέχρι τώρα πάντα βολευομουνα υπήρχε ένα φιλαράκι και δεν με είχε απασχολήσει.Το μπάτζετ είναι 30-40 ευρώ και θα ήθελα να μου κρατήσει κάποια χρόνια εφόσον μας αρέσει το camping.Είμαι θεσσαλονίκη και όποιος έχει να μου συστήσει μαγαζί για να βρώ αυτό που θέλω χωρίς να υπερβόυμε το μπάτζετ σώζει τις διακοπές μας.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Θα πας είτε πρακτικερ, είτε σε κάποιο μεγάλο supermarket, είτε αν θέλεις κάτι ποιοτικοτερο σε κάποιο μαγαζί με ορειβατικα κ είδη πεζοποριας. Το πρακτικερ είχε 2 σκηνές σε προσφορά που έδιναν μάλιστα υπνόσακος δώρο αλλα δεν τις συνιστώ γιατί δεν είχαν 2ο πανί για να προστατεύει καλα σε περίπτωση βροχής. Σκηνή θα βρεις εύκολα με 20 ευρώ κ αν πηγαίνεις ένα τριήμερο το χρόνο δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα. Να Ξέρεις ότι το λιντλ με 20 ευρώ πουλάει διπλό φουσκωτό στρώμα.. Νομίζω αξίζει. Καλές διακοπές.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αφού είσαι Θεσσαλονικη δες στο hobbi.gr Είναι στο δρόμο για το ΙΚΕΑ και έχει μεγάλη ποικιλία. Αφου θες 2 ατομων, θα παρεις μια τεσσάρα, για να χωραν και τα πραγματα μεσα. http://www.hobbi.gr/index.php?cPath=51_85_509_211&sortproducts=2
thanocaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τεσσάρα το βρίσκω υπερβολή... +1 άτομο να υπολογίζεις από όσα θα κοιμάστε μέσα και αρκεί. Οπότε με ένα ιγκλού 3 ατόμων δεν θα έχετε πρόβλημα (αν δεν έχετε εμπειρία στο στήσιμο σκηνής μην πάρετε άλλο τύπο σκηνής πέρα από ιγκλού).
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τεσσάρα το βρίσκω υπερβολή... +1 άτομο να υπολογίζεις από όσα θα κοιμάστε μέσα και αρκεί. Οπότε με ένα ιγκλού 3 ατόμων δεν θα έχετε πρόβλημα (αν δεν έχετε εμπειρία στο στήσιμο σκηνής μην πάρετε άλλο τύπο σκηνής πέρα από ιγκλού). Συμφωνω. Μονο 2αρα μικρή μη παρει γιατι θα ειναι ισα-ισα μεσα στη σκηνη.. Btw αν μενεις μακρυα απο πρακτικερ- ΙΚΕΑ κανε σερτς στο ιντερνετ με ορειβατικα-ειδη πεζοπορίας στη Θεσσ. και θα σου βγαλει αρκετα μαγαζια που θα μπορεις να βρεις τιμες και ποιο ειναι κοντα σου. Το hobbi.gr που αναφερθηκε ειναι μια καλη επιλογη.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το μπάτζετ είναι 30-40 ευρώ και θα ήθελα να μου κρατήσει κάποια χρόνια εφόσον μας αρέσει το camping. Εδώ γελάνε. Οι σκηνές όσο πάνε και χειροτερεύουν σε ποιότητα. Ως camper 25 ετών έχω να σου πώ πως χρησιμοποιώ οταν πηγαίνω εκτός του βασικού μου camping (που πια ειμαστε σε τροχοσπιτο) μια igloo 20 ετών. Και δεν έχει πάθει τίποτα. Αντίθετα η πανάκριβη Terra που έχει ούτε τα μισά της χρόνια είναι σε άθλια κατάσταση. Για σκηνες καρφουρ και τέτοια δε συζητώ γιατί δεν εχουν τις ποιοτικές προδιαγραφές (ανθεκτικότητα υλικού και σωστός εξαερισμός και ανακλαστικές επιφάνειες για να μη σκας στις 9 το πρωι από τη ζέστη) Ότι πληρώσεις θα πάρεις.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ενταξει αυτα αλλά αν πηγιανεις 2-3 ΠΣΚ το χρόνο τι μπορει να παθει;
Pantelwolf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τα συνήθη σημεία φθοράς: Σπασμένα υποστηλώματα, τρύπα στο κάτω μέρος, σκίσιμο στην κουνουπιέρα και good luck with τα φερμουαρ.
thanocaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνάμε και το all time classic σκίσιμο στις γωνίες που τεντώνει από τα πασαλάκια (τα οποία είναι μιας -σχεδόν- χρήσης).
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Eμενα πάντως 6-7 χρονια μια χαρα εχει αντέξει! Περα απο τα πασαλάκια που διαλύθηκαν μετα τη 2η χρήση.
Alejandro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ο "Πετρίδης" στην Καρόλου Ντηλ έχει ποικιλία (και ξυνισμένους πωλητές δυστυχώς). Έχει και τις POP-UP που στήνονται σε 2' και σχετικά φθηνές (τα περσυνά μοντέλα). Ποιοτικά δεν τις ξέρω, αλλά λάβε υπόψιν ότι έχουν περιέργη συσκευασία, σαν μεγάλος στρόγγυλος δίσκος.
athlios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ο "Πετρίδης" στην Καρόλου Ντηλ έχει ποικιλία (και ξυνισμένους πωλητές δυστυχώς). Έχει και τις POP-UP που στήνονται σε 2' και σχετικά φθηνές (τα περσυνά μοντέλα). Ποιοτικά δεν τις ξέρω, αλλά λάβε υπόψιν ότι έχουν περιέργη συσκευασία, σαν μεγάλος στρόγγυλος δίσκος. Ναι βολικες για μιας χρησης, είχα μια η οποια δε κρατησε ουτε 2 σουκου.
Arcanaloth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μετά από 18 χρόνια που την έβγαζα με σκηνές από ΙΚΕΑ και Careffour, λέω να πάρω καμιά πιο σοβαρή φέτος. Για τα ΠΣΚ δεν είναι άσχημες αυτές του 20άρικου από τα σούπερ μάρκετ, και να πάθουν τίποτα μετά από χρόνια λες τα βγάλανε τα λεφτά τους, απλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι σε περίπτωση βροχής αμέσως θα βάλουν νερό, δεν κρατάνε απολύτως τίποτα. Αυτές οι σκηνές που λένε και καλά αδιάβροχες 1000mm π.χ. θα κάνουν όντως δουλειά σε περίπτωση βροχής ή τσάμπα θα πάνε τα 75 ευρώ; Αυτός ο Καρασαββίδης (hobbi.gr) είναι πάνω στον περιφερειακό, λίγο μετά την στροφή του Διαβαλκανικού; Βρίσκεται εύκολα ή παίζει να χαθείς;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν έχω παει στο μαγαζί του απο κοντά. Ένα ωραίο, σχετικα μικρό αλλα με Καλή ποικιλία κ εξυπηρετικό πωλητή ήταν στη Σταυρούπολη νομίζω δίπλα στο Εshop, οποίος είναι κοντά μπορεί να ρίξει μια ματιά.
Garnele Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ποια Σταυρούπολη, πώς πάει κανείς στη Σταυρούπολη; Πιο εύκολα ξέρω να πάω σ΄ αυτή της Ξάνθης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα