ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πολλοί λόγω της κατάστασης που επικρατεί σκέφτονται ναι φύγουν για εξωτερικό. Πώς είναι ο τρόπος ζωής εκεί όμως; Θα μπορέσουν να προσαρμοστούν; Όποιος/α έχει εμπειρίες ας πει.
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα. Κάνοντας μια αναζήτηση στο Mπλα Μπλα, θα δεις πολλές γνώμες. Αν σε νοιάζει μια συγκεκριμένη χώρα, πες το να σου απαντήσουν οι κατάλληλοι, γιατί αλλιώς είναι να πας στην Ιταλία, αλλιώς στις ΗΠΑ κι αλλιώς στη Σουηδία.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα. Κάνοντας μια αναζήτηση στο Mπλα Μπλα, θα δεις πολλές γνώμες. Αν σε νοιάζει μια συγκεκριμένη χώρα, πες το να σου απαντήσουν οι κατάλληλοι, γιατί αλλιώς είναι να πας στην Ιταλία, αλλιώς στις ΗΠΑ κι αλλιώς στη Σουηδία. Σαφώς, το θέμα που άνοιξα είναι γενικό (για αυτό δεν το έκανα συγκεκριμένο όπως λες) απλά θέλω να δω την γνώμη όσων βρίσκονται έξω και τη σύγκριση με την Ελλάδα. Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια συγκεκριμένη χώρα προς το παρόν, αν και έχω ζήσει κάμποσο στο εξωτερικό.
Hollander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ένα μονο σχόλιο.....καμία σχέση....μένω 15 χρόνια Ολλανδία και η οργάνωση, η παιδεία, η εργασία και όλλα τα άλλα είναι χιλιετιρίδες μπροστά...οσο αναφορά την προσαρμογή, 'οπου γης και πατρής΄.....
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εχω ακουσει (και ψιλοπαρατηρησει) οτι δεν υπαρχει καλη διασκεδαση στο εξωτερικο...ειναι λιγο μουχλα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εκτός απ΄τη διασκέδαση που ξεχνάμε στα ξένα, ξεχνάμε και την ορθογραφία
epp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εχω ακουσει (και ψιλοπαρατηρησει) οτι δεν υπαρχει καλη διασκεδαση στο εξωτερικο...ειναι λιγο μουχλα σε παρακαλω μη το κανεις αυτο το "εξωτερικο" δεν ειναι 2 πολεις το να αναφερεις ως επιχειρημα οτι "ακουσες" οτι το "εξωτερικο" ειναι "βαρετο" προκαλει μονο γελιο ειλικρινα επειδη εχω ζησει και ζω χρονια στο εξωτερικο αναρωτιεμαι ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος για να τα πιστευει αυτα τι ειναι το "εξωτερικο" ευρωπη?αμερικη?ασια?? θελει καποιος να μου πει πχ οτι αθηνα ειτε θεσ/νικη εχουμε πιο πολλα κιλα διασκεδασης απο New York?(τυχαιο παραδειγμα)?βερολινο?μαδριτη?λονδινο?να γραψω ενα σωρο πολεις εχει νοημα?!? οτι μονο εμεις εχουμε μυκονο και οι βαρετοι οι ευρωπαιοι(ιμπιζα ή πχ ολλανδια) δεν ξερουν τπτ γιατι ειμαστε υπεργαματοι και εκτος των αλλων εμεις ανακαλυψαμε ΚΑΙ την διασκεδαση.. και το κορυφαιο ποιο ειναι.. οτι οσους ακουω να το λενε αυτο συνηθως δεν ζουν και σε καμια μεγαλουπολη.. ναι προφανως στην ελλαδα στην πολη με τα 45.000 πλυθησμο ξερουμε να διασκεδαζουμε αλλα στην ταδε χωρα στην ταδε πολη με τους 500.000 κατοικους ειναι βαρετοι και κουτοι και το μονο που κανουν ειναι να παιζουν γκολφ και να πινουν καφε σπιτια τους οσο αφορα το θεμα οπως ειπα το εξωτερικο δεν ειναι μια πολη ουτε μια χωρα γραψε για ποια πολη και ποια χωρα ενδιαφερεσαι να δουμε αν καποιος εχει μια λιγο πιο αντικειμενικη αποψη γενικευσεις οπως "οι γερμανοι ειναι βαρετοι" "οι γαλλοι ειναι βρωμικοι" ειναι κατι αντιστοιχο με το "οι ελληνες ειναι κλεφτες" που λενε για μας και μας πειραζει τοσο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.