Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βάλω μια πέργκολα στο μπαλκόνι (5x2μέτρα) που να ανοιγοκλείνει η τέντα της αλλά επειδή το κόστος που μου έδωσε κάποιος ξεπερνάει τα 5.500ευρώ είπα να κάνω πάλι κατάσταση φτιάχτο μόνος σου (κουράγιο εύχομαι σε όσους με ξαναφάνε πάλι στη μάπα) :mrgreen:

Πως πάμε από πέργκολες κ μηχανισμούς τέντας, έχει κανείς ιδέα; Εάν καταφέρω να φτιάξω κ την πέργκολα θα ονομάζομαι δίκαια πλέον πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (δουλεύω πολλές ώρες κ δεν χαίρομαι ούτε το ντουλαπάκι ούτε το σπιτάκι μου γενικότερα :mrgreen: )

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοιταξε σε κανα πρακτικερ για υλικα.

για σχεδια:

http://www.popularmechanics.com/home/how-to-plans/pergola/3352816

http://www.pergolaplans4free.co.uk/

δεν βρηκα κατι για αυτες που ανοιγουν αλλα ψαχτο στο google κατι θα βρεις.

αντε καλες μαστοριες!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

ώπα γρήγορη απάντηση και "ψημένη¨, έχεις κάνει τίποτα αντίστοιχο? το έχεις ψάξει στο παρελθόν?

βέβαια σκέψου πως δεν θέλω μια κλασσική ξύλινη, πρέπει να έχει τη δυνατότητα να περνάει τέντα από την οροφή της που να μαζεύει σε ένα ρολό κ όταν θέλω να ανοίγει! ζητάω πολλά? :mrgreen:

Δημοσ.

Κοίτα, σε σχέση με την κρεμαστή τιβι που ήθελες να μεταφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο αυτό μάλλον πρέπει να είναι παιχνιδάκι =ρ

Δημοσ.

μπα ειμαι ο ορισμος της άχρηστης σε αυτα αλλα εχω ριξει μινι ερευνα στο παρελθον για φιλαρακι.για αυτη που θες εσυ θελει αρκετο ψαξιμο..

Δημοσ.

Βασικά έτσι όπως το βλέπω είναι η αγορά μιας φθηνής ξύλινης πέργκολας (Merlin/Praktiker) και προσαρμογή πάνω της ενός μηχανισμού που να τυλίγεται/ξετυλίγεται ένα τεντόπανο. Ξέρω τα λέω απλοϊκά αλλά εάν δείτε παιδιά το τι τιμές κυκλοφορούν θα σας φύγει το τσερβέλο.

kevinB: φυσικά κ θα στείλω αλλά πρέπει πρώτα να μπορέσω να το ολοκληρώσω ε! βοηθήστε λοιπόν αντρειωμένοι μου :mrgreen:

Δημοσ.

ζορανβ σε ποια περιοχη μενεις?αν θες μπορω να σου πω ενα μαγαζι που ξερω που εχει καλες τιμες.παιρνεις ενα τηλ και ρωτας απλα.

Δημοσ.

Την περγκολα (εκτος της τεντας) τι τη θελεις; Για ομορφια ξερωγω;

Την τεντα με το μηχανισμο (εστω χειροκινητο), θα την παρεις ετοιμη;

Δημοσ.

1. σίγουρα είναι και για την εμφάνιση αλλά εκτός από πέργκολα τί άλλο μπορώ να βάλω;

2. όσο για την τέντα με το μηχανισμό, ναι έτοιμη θα την πάρω, τί άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Μη βαλεις καθολου περγκολα και βαλε μονο την τεντα. Για να βαλεις περγκολα, και πολλα θα σου στοιχισει, και αδεια θα ειναι οταν ειναι ανοικτη η τεντα.

Δημοσ.

ε καμιά 10αριά τετραγωνικά, γιατί ρωτάς;

γιατι η τιμη παει με το εμβαδο.

δηλαδη σου παν 5500 ευρω για 10τμ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...