Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που είναι σημειωμένο με τα κόκκινα βέλη τι είναι ακριβώς, ξέρει κανείς; είναι πλαϊνή τέντα;

Kαι εάν είναι πως λειτουργεί; Να είναι συρόμενη άραγε;

post-74587-0-95988700-1344198119_thumb.jpg

Επεξ/σία από zoranb
  • 4 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η κοινοτητα ειναι ενεργη,η,οχι?

Αν ναι,θελω μια απαντηση,στο εξης,ερωτημα.

Θα κανω μια περκολη,απλη,μεταλικη.

Θελω να ειναι ως εξης.το καλοκαιρι ο ηλιος να μην μπαινει στο σπιτι,τον χειμωνα,πουη τροχια ειναι πιο κατω,αποτι το καλοκαιρι,να μπαινει στο σπιτι.

Με πιο τροπο,μπορω να υπολογισω το υψος της?

Καπιον,επαγγελματια που του ζχητησα να μου δωσει προσφορα και του ειπα τι θελω,με κοιτουσε,σαν να ειμουνα εξωγηινος.αυτο,που θελω,να κανω,,το χρησδιμοποιουσαν,οι αρχαιοι ελληνες,στις κατασκευες των σπιτιων τους.

Δημοσ.

Η κοινοτητα ειναι ενεργη,η,οχι?

Αν ναι,θελω μια απαντηση,στο εξης,ερωτημα.

Θα κανω μια περκολη,απλη,μεταλικη.

Θελω να ειναι ως εξης.το καλοκαιρι ο ηλιος να μην μπαινει στο σπιτι,τον χειμωνα,πουη τροχια ειναι πιο κατω,αποτι το καλοκαιρι,να μπαινει στο σπιτι.

Με πιο τροπο,μπορω να υπολογισω το υψος της?

Καπιον,επαγγελματια που του ζχητησα να μου δωσει προσφορα και του ειπα τι θελω,με κοιτουσε,σαν να ειμουνα εξωγηινος.αυτο,που θελω,να κανω,,το χρησδιμοποιουσαν,οι αρχαιοι ελληνες,στις κατασκευες των σπιτιων τους.

Κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας κάπως έτσι κοιτάω τώρα

53706502.jpg

Δημοσ.

ειναι πολυ απλο,μιας και χειμωνας.μεσημεριατικα,πας στην τοποθεσια που θελεις να βαλεις την περγολα,και κοιτας σε ποιο σημειο επιτρεπει σημερα τον ηλιο να φωτισει το σπιτι.στηνεις σε εκεινο το υψος την σκιαση.οταν αρχισει να καλοκαιριαζει,αυτοματα ,δεν θα περναει ο ηλιος μεσα.

Δημοσ.

Οκ.κατανοητο.

Καπιο σχεδιο,για κατασκευη μεταλικης περκολας.?

Και,αν απο πειρας που εχετε,πιος τροπος,ειναι πιο σιγουρος,ασφαλεις,να στερεωθει μια μεταλικη περκολα,με ηλεκτροκοληση,η,με γωνιες που εχουν βιδες?και τελος,για σκεπαστρο,λογο οικονομοκων δυσκολιων,σκεφτωμαι να βαλω τσιγκο,(τα αλλα ειδη,ειναι πολυ ακριβα για μενα,25€ και πανω το μετρο). Για να μην βγαζει την ζεστη,καποια ιδεα,ωστε να ειναι υποφερτο,να καθεσε κατω απο την περκολα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...