Πηδαλιουχος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Και πως λεει ο αρθογραφος οτι παραβιαζεται η θεληση του πολιτη? τον ρωτησε και του ειπε οχι?
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Και πως λεει ο αρθογραφος οτι παραβιαζεται η θεληση του πολιτη? τον ρωτησε και του ειπε οχι? εχω αναφερθει σε αυτο παλιοτερα. δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/413512-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__view__findpost__p__4150641
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=syjD1RcWdps http://www.youtube.com/watch?v=o50SB-gxDoA http://www.youtube.com/watch?v=QYSha_xieEA
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 22/04/2012Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η αγοραπωλησία οργάνων(.) Ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας του, αλλά και το σύστημα υγείας στην χώρα μας.... «Η αδερφή μου τόλμησε και μου έκανε το πιο σημαντικό δώρο ζωής, το ένα της νεφρό. Μπαίνοντας στο πρόβλημα είδα πόσο εμετική είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Γίνεται κανονικά αγοραπωλησία οργάνων. Πουλάνε σπίτια οι άνθρωποι για ένα μόσχευμα που μπορεί να μην το πάρουν ποτέ, γιατί κάποιος άλλος έδωσε περισσότερα χρήματα». Όταν ο πολυπράγμων υπουργός Υγείας έφερε στη Βουλή το νομοσχέδιο περί μεταμοσχεύσεων ασφαλώς και γνώριζε αυτά τα πράγματα. Επέλεξε όμως να αγνοήσει τη θύελλα διαμαρτυριών από κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, ακόμη και από την Εκκλησία. Μάλιστα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου οι φορείς παρέθεταν τις απόψεις τους για το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων, προκλήθηκε επεισόδιο όταν ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ ανέφερε ακριβώς τα ίδια πράγματα, ότι δηλαδή υποθάλπεται η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Τότε ο κ. Λοβέρδος από κοινού με την κυρία Ράπτη κραύγαζαν και ζητούσαν επιτακτικά αποδείξεις, με τη δεύτερη να επιδεικνύει ιδιαίτερο μένος. Αφιερώνουμε λοιπόν στον κ. Λοβέρδο και την κ. Ράπτη τα λόγια του εκλιπόντος.. Ygeianet
leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα... όλοι οι Έλληνες πολίτες.Σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό. Δείτε το βίντεο εδω!
caution Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πάντως είναι πολύ Μακιαβελικό να θέλεις μετά θάνατο να δώσεις όργανα αλλά με κριτήρια;Προσωπικά δεν με αφορά, γιατί θα παραδώσω καμμένη γη, αλλά να πάει ας πούμε το πνευμονάκι μου σε έναν βιαστή; Τα ματάκια μου σε έναν Χρυσαυγίτη;!Θα στριφογυρνάω εκεί κάτω! 4
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΣΕ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟ;;; το παχύ σου έντερο σε τοξοβόλο? 12
johnbond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτή τη δήλωση άρνησης πως την κάνουμε ; Έκανε κανείς σας;
pournaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το παχύ σου έντερο σε τοξοβόλο? Καλα το εντερο, πες θα το χρησιμοποιησει, να δωσουν την τσουτσου σου ομως σε εναν τετοιο, να την εχει μονο για κατουρημα; Ιεροσυλια.
leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτή τη δήλωση άρνησης πως την κάνουμε ; Έκανε κανείς σας; Αντιδράστε με την ακόλουθη διαδικασία: 1. Συμπληρώστε μια υπεύθυνη δήλωση, τονίζοντας ότι δεν επιθυμείτε να γίνετε δωρητές οργάνων, αν διαπιστωθεί ότι είστε νεκροί εγκεφαλικά. 2. Επικυρώστε το έγκυρο της υπογραφής σας σε κάποιο αστυνομικό τμήμα ή Κ.Ε.Π. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών). 3. Αποστείλατε στον ΕΟΜ την υπεύθυνη δήλωσή σας, με συστημένη επιστολή ή μέσω ΚΕΠ, κρατώντας αντίγραφο. 4. Ζητήστε αριθμό πρωτοκόλλου από τον Ε.Ο.Μ. (http://www.eom.gr/)
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ως μετρο ειναι θετικο γιατι θα βρεθουν οργανα για ανθρωπους που το εχουν αναγκη. ως γνωστον ομως, στη διεφθαρμενη ελλαδιτσα μας η εφαρμογη του ειναι που χωλαινει. ποιος ξερει ποσοι γιατροι/ιδιοκτητες κλινικων, θα "πεθανουν" ανθρωπους βλεποντας οικονομικο οφελος απο τα οργανα τους.. θα μου πειτε τωρα "σιγα ρε μεγαλε, παντου θεωριες συνομοσιας βλεπεις" η "αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο που σε χειρουργει, τοτε κατσε να πεθανεις" και δικιο θα εχετε. απλα αναφερω μια αλλη πτυχη του θεματος, χωρις να τη θεωρω απολυτα λογικη. η διαφθορα του ελληνικου κρατους ειναι που με προβληματιζει και το γεγονος οτι ο ελληνας, υποφαινομενου συμπεριλαμβανομενου, εχει μια ταση να κυνηγα την αρπαχτη με καθε κοστος.
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 καλα δεν υποτιθεται οτι μεχρι τωρα θα ειχαμε τεχνητα μοσχευματα?
pournaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ως μετρο ειναι θετικο γιατι θα βρεθουν οργανα για ανθρωπους που το εχουν αναγκη. ως γνωστον ομως, στη διεφθαρμενη ελλαδιτσα μας η εφαρμογη του ειναι που χωλαινει. ποιος ξερει ποσοι γιατροι/ιδιοκτητες κλινικων, θα "πεθανουν" ανθρωπους βλεποντας οικονομικο οφελος απο τα οργανα τους.. θα μου πειτε τωρα "σιγα ρε μεγαλε, παντου θεωριες συνομοσιας βλεπεις" η "αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο που σε χειρουργει, τοτε κατσε να πεθανεις" και δικιο θα εχετε. απλα αναφερω μια αλλη πτυχη του θεματος, χωρις να τη θεωρω απολυτα λογικη. η διαφθορα του ελληνικου κρατους ειναι που με προβληματιζει και το γεγονος οτι ο ελληνας, υποφαινομενου συμπεριλαμβανομενου, εχει μια ταση να κυνηγα την αρπαχτη με καθε κοστος. Σε ολα τα θεματα, αν δεν υπαρξει σωστος ελεγχος, μπουρδελο θα γινει (αν και τα μπουρδελα μια χαρα οργανωση εχουν). Και μεχρι σημερα, αν ηθελε ο ιατρος, με το που εβλεπε καρτουλα δωρητη, στον εβγαζε προς αντικατασταση τον αρρωστο, και ειδικα μεχρι σημερα που τα οργανα ειναι σπανια αρα και πολυ πιο ακριβα στο black market, οποτε δεν αλλαζει και πολυ, ισα ισα αν στρωσει μια τετοια νοοτροπια, μπορεις καλλιστα να εχεις υπερπληθωρα οργανων σε σχεση με τη ζητηση. καλα δεν υποτιθεται οτι μεχρι τωρα θα ειχαμε τεχνητα μοσχευματα? Ειναι πρωι ακομη, για το απογευμα ελεγαν
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εγω εχω ακουσει οτι αντιστοιχο νομο περασε μονομιας και στην αργεντινη οταν πηγε το ΔΝΤ τοτε. δεν ξερω ομως αν ειναι hoax/θεωρια συνομωσιας η αληθεια.. επισης εχω ακουσει οτι αντιστοιχες πρακτικες ακολουθουνται και σε τριτοκοσμικες χωρες πχ της Αφρικης. πεθαινουν κοσμακη να παρουν τα οργανα. επισης δεν ξερω αν αληθευει η αν αυτη τη στιγμη ειμαι και εγω μερος του hoax..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα