status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αυτο φιλε μου μπορει να ισχυει για ολα τα πραγματα αλλα για ολα τα υπολοιπα πραγματα σε αυτο τον κοσμο δεν θεωρεισαι οτι εχεις συναινεσει by default. και δεν παραφερομαι. αυτα που διαβαζω με κανουν να φτανω σε τετοια ακραια συμπερασματα. εαν εσυ αποφασιζεις ετσι χωρις να ρωτας κανενα και να το πραττεις το θεωρεις δημοκρατια πασο. Ειν αυτό που λένε "και οι νεκροί ψηφίζουν".. Έλα ρε φαρκραι, φορ κραιν άουτ λάουντ δηλαδή και το παίζεις και φιλάνθρωπος.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ας εκαναν και τις διαθηκες τοτε ετσι. εκτος αν πιστευεις οτι ο νεκρος δε μπορει να αφησει την περιουσια του στους απογονους και πρεπει να τα παρει ολα το κρατος.
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ας εκαναν και τις διαθηκες τοτε ετσι. εκτος αν πιστευεις οτι ο νεκρος δε μπορει να αφησει την περιουσια του στους απογονους και πρεπει να τα παρει ολα το κρατος. Αν δεν τα διεκδικήσει κανείς που νομίζεις ότι πάνε; Αλλά συγκρίνουμε κουκιά με φασόλια
papahlamidas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εγώ αυτό που ξέρω μια φορά είναι ότι άμα πεθάνεις τη σκατά να το κάνεις το συκώτι και τα μάτια αφού .... ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. Ας τα πάρει κανένας άνθρωπος που τα έχει ανάγκη. Το να μην θες να δώσεις κάτι που θα σου είναι έτσι και αλλιώς άχρηστο μου θυμίζει τους μάρτυρες του Ιεχωβά που δεν δίνουν και δεν παίρνουν αίμα. Εάν κάποιος έχει να αντιπαραθέσει πραγματικά σοβαρό λόγο το να μην δίνονται αυτόματα τα όργανα μετά τον θάνατο πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν δεν τα διεκδικήσει κανείς που νομίζεις ότι πάνε; Αλλά συγκρίνουμε κουκιά με φασόλια μα δεν χρειαζεται να τα διεκδηκησει καποιος. λεω για το αν μπορει να αφησει την περιουσια του εν ζωη σε αλλους αφου πεθανει. δεν θεωρειται απο το κρατος αυτοματως οτι μπορει εν αντιθεση με τα οργανα του. δεν ειναι κουκια με φασολια. ειναι θεμα διαδικασιας. ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μα δεν χρειαζεται να τα διεκδηκησει καποιος. λεω για το αν μπορει να αφησει την περιουσια του εν ζωη σε αλλους αφου πεθανει. δεν θεωρειται απο το κρατος αυτοματως οτι μπορει εν αντιθεση με τα οργανα του. δεν ειναι κουκια με φασολια. ειναι θεμα διαδικασιας. ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα Ρε συ, είσαι αιμοδότης;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εγώ αυτό που ξέρω μια φορά είναι ότι άμα πεθάνεις τη σκατά να το κάνεις το συκώτι και τα μάτια αφού .... ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. Ας τα πάρει κανένας άνθρωπος που τα έχει ανάγκη. Το να μην θες να δώσεις κάτι που θα σου είναι έτσι και αλλιώς άχρηστο μου θυμίζει τους μάρτυρες του Ιεχωβά που δεν δίνουν και δεν παίρνουν αίμα. Εάν κάποιος έχει να αντιπαραθέσει πραγματικά σοβαρό λόγο το να μην δίνονται αυτόματα τα όργανα μετά τον θάνατο πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω. θέλεις να σου δώσει κάποιος πραγματικά σοβαρό λόγο αλλά την ίδια στιγμή εσύ ο ίδιος δε φαίνεται να είσαι καν διατεθειμένος να πάρεις στα σοβαρά το πιστεύω μιας σημαντικής κατηγορίας συνανθρώπων σου που είναι μάρτυρες του Ιεχωβά!
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Από πότε οι Ιεχωβάδες είναι μια σημαντική κατηγορία ανθρώπων;
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αυτό το παράδειγμα με την διαθήκη δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν υπάρχει διαθήκη, η πολιτεία δέχεται ότι η περιουσία του νεκρού περνάει στους συγγενείς του (πχ στη σύζυγο). Αν θέλει να τα αφήσει κάπου αλλού, πρέπει να έχει κάνει διαθήκη πριν πεθάνει. Ανάλογο σκεπτικό με την εικαζόμενη συναίνεση μου φαίνεται, όχι αντίθετο. Φραντσέσκα, αν κάποιος έχει την άποψη ότι τα όργανα πρέπει να δίνονται μόνο ως δωρεά, είναι κάτι που το σέβομαι, αν και νομίζω ότι εδώ υπάρχει υπέρτερο συμφέρον και διαφωνώ μαζί του. Αν το επιχείρημα κατά του νόμου είναι η μαύρη αγορά και ότι θα σε σφάζουν για να σου πάρουν όργανα, καταλαβαίνεις κι εσύ... Το όλο θέμα πάντως είναι στο τι θεωρούμε ως κοινωνία φυσιολογικό. Η δωρεά οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις είναι σχετικά καινούργια πράγματα και η κοινωνία δεν τα έχει αφομοιώσει ως κάτι φυσιολογικό και αυτονόητο. Για μένα, αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά καταλαβαίνω ότι αρκετός κόσμος δυσκολεύεται να το δεχθεί. Κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει αυτό. Η υποχρεωτική ταφή είναι εξίσου αντιδημοκρατική, χουντική κτλ., αλλά επειδή είναι ανθρώπινη συνήθεια εδώ και χιλιετίες, δεν διανοείται κανείς να διαμαρτυρηθεί για μη σεβασμό της βούλησής του μετά θάνατον!
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Από πότε οι Ιεχωβάδες είναι μια σημαντική κατηγορία ανθρώπων; Από πότε τα θρησκευτικά πιστεύω θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν σε περίπτωση προβλήματος υγείας;
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Από πότε τα θρησκευτικά πιστεύω θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν σε περίπτωση προβλήματος υγείας; Δεν είπα για θέματα υγείας, γενικά μιλούσα
papahlamidas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 θέλεις να σου δώσει κάποιος πραγματικά σοβαρό λόγο αλλά την ίδια στιγμή εσύ ο ίδιος δε φαίνεται να είσαι καν διατεθειμένος να πάρεις στα σοβαρά το πιστεύω μιας σημαντικής κατηγορίας συνανθρώπων σου που είναι μάρτυρες του Ιεχωβά! Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα όπως η μετάγγιση αίματος. Ας σοβαρευτούν αυτοί λοιπόν πρώτα.
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 να κανω μια ερωτιση.αν πεθανει καποιος και ενας κοντινος συγκενης του αποθανον (πατερας,γιος,ξαδερφος) εχει αναγκη για μοσχευμα πχ ενα νεφρο και ο πεθαμενος ειναι δορητης οργανων μπορει η οικογενια να ζητησει/απαιτησει το μοσχευμα να παει στον συγκενη τους;
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα όπως η μετάγγιση αίματος. Ας σοβαρευτούν αυτοί λοιπόν πρώτα. +666 σωστός ο νέος. Αν Είναι να αφήσεις το παιδι σου να πεθάνει για παπαδοπορδιες καλύτερα να πας να φουνταρεις. να κανω μια ερωτιση.αν πεθανει καποιος και ενας κοντινος συγκενης του αποθανον (πατερας,γιος,ξαδερφος) εχει αναγκη για μοσχευμα πχ ενα νεφρο και ο πεθαμενος ειναι δορητης οργανων μπορει η οικογενια να ζητησει/απαιτησει το μοσχευμα να παει στον συγκενη τους; I call shotgun Ένα πράγμα; Δεν νομίζω να γίνεται αυτο.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ρε συ, είσαι αιμοδότης; οχι αλλα οι περισσοτεροι το κανουν για την αιμοδοτικη αδεια (εχω γνωστους και φιλους. το λεω για να σε προλαβω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα