hooalexyaa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, εδώ και λίγεσ μερες δεν βγαίνει ήχος απο τον υπολογιστή μου, γενικά δεν ακούγεται τίποτα, όταν πάω στο CONTROL PANEL-Ήχος μου λέει ότι δεν υπάρχει ήχος σε αυτόν τον υπολογιστή και με ρωτάει άν θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ήχου των WINDOWS χωρίς να γίνεται καμιά ενέργεια όταν πατάω ''ΝΑΙ'' , αν ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω, θα το εκτιμούσα πολύ, ευχαριστώ
Tsarkamparararam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Έκανες κάποιο φορμάτ?? Γενικά πείραξες τίποτα πριν το πάθει?? Τι pc έχεις??
hooalexyaa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ναι έκανα format, αλλά το πρόβλημα το είχε και πριν το format
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ποια μητρική έχεις; Φαντάζομαι δεν έχεις 3d party κάρτα ήχου.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ναι πες μας μια μητρική έχεις και να φανταστώ οτι έχεις βάλει drivers ετσί ? Επίσης και πoια windows έχεις
hooalexyaa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές, πώς μπορώ να δω αυτά που ζητάτε, WIN 7 έχω, επειδή έκανε format ένας γνωστός μου που είναι ειδικός δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τα drivers, έτσι και αλλιώς το είχε και πρίν το πρόβλημα
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Κατεβάζεις το CPUZ τρέχεις το πρόγραμμα και στην δεύτερη καρτέλα που λεει mainboard γραφέις επάνω πιο μοντέλο ειναι.
hexadecimal0f Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το είχες και πριν το format λες. Έβγαζε δηλαδή ήχο κανονικά και σε κάποια στιγμή σταμάτησε και του έκανες format ή ποτε δεν έχει βγάλει ήχο?? Έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου ή είναι ενσωματωμένη στη μητρική?
ss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν θες πήγαινε εδώ http://www.makeuseof.com/tag/how-to-find-unknown-device-drivers-by-their-vendor-device-id/ και πες μας τους κωδικούς που σου βγάζει , αν σου βγάζει βέβαια !!
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 phan[/b]ispal' timestamp='1310672256' post='4153456']Ποια μητρική έχεις; (...όχι που δε θα ρώταγες...) Φαντάζομαι δεν έχεις 3d party κάρτα ήχου. Φαν ιζ χίερ (ξανά) :
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ...ρε παίζει η κοπελιά να κοίταγε κα'να μισάωρο την οθόνη, όταν είδε εκείνο το "Φαντάζομαι δεν έχεις 3d party κάρτα ήχου". Ή το άλλο που της προτάθηκε μια σελίδα 10 μέτρα troubleshooting. Xalarwste. Kαι, σπήκιν' οφ κοπελιά, καλύτερα -θα έλεγα- να ρωτήσεις κάποιον άλλον γνωστό σου που να ξέρει από πισιά - διότι για να βγάλεις άκρη με οδηγίες από εδώ, γίνεται, και μάλλον είναι κάποια σαχλαμαρίτσα πολύ εύκολη στην επίλυση, αλλά θα παιδευτείς πολύ λόγω απειρίας, από οδηγίες και μόνο πού να μπεις να το ψάξεις στα Windows. Καλύτερα να τα δεις με έναν τέτοιο γνωστό παρέα, να μαθαίνεις κι όλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.