Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο

hooalexyaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και λίγεσ μερες δεν βγαίνει ήχος απο τον υπολογιστή μου, γενικά δεν ακούγεται τίποτα, όταν πάω στο CONTROL PANEL-Ήχος μου λέει ότι δεν υπάρχει ήχος σε αυτόν τον υπολογιστή και με ρωτάει άν θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ήχου των WINDOWS χωρίς να γίνεται καμιά ενέργεια όταν πατάω ''ΝΑΙ'' , αν ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω, θα το εκτιμούσα πολύ, ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι πες μας μια μητρική έχεις και να φανταστώ οτι έχεις βάλει drivers ετσί ?

Επίσης και πoια windows έχεις

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές, πώς μπορώ να δω αυτά που ζητάτε, WIN 7 έχω, επειδή έκανε format ένας γνωστός μου που είναι ειδικός δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τα drivers, έτσι και αλλιώς το είχε και πρίν το πρόβλημα

Δημοσ.

Κατεβάζεις το CPUZ τρέχεις το πρόγραμμα και στην δεύτερη καρτέλα που λεει mainboard γραφέις επάνω πιο μοντέλο ειναι.

Δημοσ.

Το είχες και πριν το format λες. Έβγαζε δηλαδή ήχο κανονικά και σε κάποια στιγμή σταμάτησε και του έκανες format ή ποτε δεν έχει βγάλει ήχο?? Έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου ή είναι ενσωματωμένη στη μητρική?

Δημοσ.
phan[/b]ispal' timestamp='1310672256' post='4153456']

Ποια μητρική έχεις; (...όχι που δε θα ρώταγες...)

Φαντάζομαι δεν έχεις 3d party κάρτα ήχου.

Φαν ιζ χίερ (ξανά) :

Δημοσ.

...ρε παίζει η κοπελιά να κοίταγε κα'να μισάωρο την οθόνη, όταν είδε εκείνο το "Φαντάζομαι δεν έχεις 3d party κάρτα ήχου".

Ή το άλλο που της προτάθηκε μια σελίδα 10 μέτρα troubleshooting.

Xalarwste.

Kαι, σπήκιν' οφ κοπελιά, καλύτερα -θα έλεγα- να ρωτήσεις κάποιον άλλον γνωστό σου που να ξέρει από πισιά - διότι για να βγάλεις άκρη με οδηγίες από εδώ, γίνεται, και μάλλον είναι κάποια σαχλαμαρίτσα πολύ εύκολη στην επίλυση, αλλά θα παιδευτείς πολύ λόγω απειρίας, από οδηγίες και μόνο πού να μπεις να το ψάξεις στα Windows. Καλύτερα να τα δεις με έναν τέτοιο γνωστό παρέα, να μαθαίνεις κι όλας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...