giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ειμαι στα προθυρα αγορας νεου pc και κοιταζοντας διαφορα θεματα για αγορα νεου πισι ιδα οτι στη λιστα συμπεριλαβανου και ssd.... τι ειναι αυτο που χρησομευει,πια η λητουργια του; θα πρεπει να το σπεριλαβω και εγω στη αγορα του νεου μου pc;
giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Gοοgle is your friend. Δικαιο εχεις...απο τοτε που εγινα μελος του forum εχω τεπελιασει...απλα θελω να ξερω σιγουρα ετσι αν ξερεισ κατι παραπανω ακουω....
phanispal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Όλα έχουν ήδη ειπωθεί στα σχετικά threads στο σχετικό section. Στα γρήγορα πρόκειται για δίσκο που δεν έχει μηχανικά μέρη και είναι πολύ πιο γρήγορος από τους σκληρούς δίσκους αλλά και πιο ακριβός. Για περισσότερα διαβασματάκι.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Gοοgle is your friend. ...δεν το κόβω να είναι και πολύ φίλοι αυτοί οι δυο :ρ
giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ...δεν το κόβω να είναι και πολύ φίλοι αυτοί οι δυο :ρ Χαχ...φιλε πριν 1χρονο δεν ιξερα τπτ γυρω απο τσ πισι και σημερα επιδιοκο να στισο το δικο μου...πιστεπσε με google+youtube ιμαστε φιλιαρακια αρκετα το τελευτεο χρονο...
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και για να σε πειράξω κι εγώ με την σειρά μου, αν χρησιμοποιείς Firefox να βάλεις αυτό το Add-On γιατί πόνεσαν τα ματάκια μας από την ορθογραφία Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ρησπέκτ για τη φιλομάθεια Γιάννη - αλλά πρέπει να ψάχνεσαι και μόνος σου, ε . Εκτός κι αν έχει έτοιμες συγκεκριμένες απορίες που δεν απαντήθηκαν από την ανάγνωση κάτι ήδη γραμμένου στο Web. Eιδικά αν πρόκειται για την πληκτρολόγηση 3ων γραμμάτων (πιο πολύ σου πήρε να γράψεις το αρχικό ποστ :ρ ). Αλλιώς αισθανόμαστε και κάπως να βλέπουμε κάποιον να ρωτάει γι' απαντήσεις, "επειδή έτσι έχει μάθει", για πράγματα που μόνος του μπορεί να τα βρει εν ριπή οφθαλμού. Είμαστε παρόντες για να βοηθάμε, αλλά όχι και για να μασάμε τροφή. Με καταλαβαίνεις νομίζω. Τεσπα, για λουκ εδώ , για τους (πανάκριβους) δίσκους τεχνολογίας SSD. * Νίνο, καλή φάση ο ορθογράφος - αλλά εγώ για 'κείνο το "σπεριλάβω", τον αγάπησα τον Γιάννη
giannisxp Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ρησπέκτ για τη φιλομάθεια Γιάννη - αλλά πρέπει να ψάχνεσαι και μόνος σου, ε . Εκτός κι αν έχει έτοιμες συγκεκριμένες απορίες που δεν απαντήθηκαν από την ανάγνωση κάτι ήδη γραμμένου στο Web. Eιδικά αν πρόκειται για την πληκτρολόγηση 3ων γραμμάτων (πιο πολύ σου πήρε να γράψεις το αρχικό ποστ :ρ ). Αλλιώς αισθανόμαστε και κάπως να βλέπουμε κάποιον να ρωτάει γι' απαντήσεις, "επειδή έτσι έχει μάθει", για πράγματα που μόνος του μπορεί να τα βρει εν ριπή οφθαλμού. Είμαστε παρόντες για να βοηθάμε, αλλά όχι και για να μασάμε τροφή. Με καταλαβαίνεις νομίζω. Τεσπα, για λουκ εδώ , για τους (πανάκριβους) δίσκους τεχνολογίας SSD. * Νίνο, καλή φάση ο ορθογράφος - αλλά εγώ για 'κείνο το "σπεριλάβω", τον αγάπησα τον Γιάννη Δικεο ειχες...το να διαβασω περετερω πληροφοριες ηταν απολυτος διαφοτιστικο για μενα και τορα εχω κατατοπιστει καταληλα για να μπορω να κανω πιο σαφες τις εροτησεις μου ...(και σε καμια περιπτοση δεν σας ηθελα "θυματα" να μ κανετε τη δουλεια και συγνομη γιαυτο....) Τωρα στο θεμα μας...διαβαζοντας πλεονεκτηματα κ μειονυκτηματα.....απο τη μια αθορυβοι,σταθερα κρυες θερμοκρασιες και πιο γρηγοροι και απο την αλλη πανακριβοι,περιορισμενες οι επανεγραφες και Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις, οι ταχύτητες εγγραφής είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές των δίσκων HDD. Ερωτησεις :Ποιες ειναι αυτες οι ιδιετερς περιπτοσεις και γιατι περιορισμενες φορες επανεγραφης???
washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Προσωπικά ξέρω τόσο από SSD όσο οι υπουργοί οικονομικών ξέρουν από οικονομικά (παίζει να ξέρουν περισσότερα για SSD πάντως). Γι' αυτό καλύτερα να διατυπώσεις τις ερωτήσεις σου σε ήδη υπάρχον θέμα, όπου έχει περισσότερη επισκεψιμότητα από αυτό που άνοιξες. Όπως πχ αυτό : http://www.insomnia....3867-αγορά-ssd/ Κατά τ' άλλα, καλό είναι να διαβάζεις -έστω εν τάχει, με παύσεις όπου πέφτει το μάτι σου σε ενδιαφέροντα ποστ που σε αφορούν- τα ήδη υπάρχοντα θέματα σε ό,τι σε αφορά, για να ενημερώνεσαι πριν καν σου δημιουργηθούν απορίες, ή αλλιώς να είσαι ήδη, θεωηρτικά έτοιμος,.για οποιοδήποτε ζήτημα συναντήσεις στην πορεία. Για να βρίσκεις τέτοια θέματα, ή κοιτάς μία-μία τις σελίδες στην κάθε σχετική κατηγορία (πχ Μονάδες Αποθήκευσης), ή χρησιμοποιείς το searchbox πάνω δεξιά στην κάθε σελίδα του φόρουμ. Αν πχ βάλεις SSD στην αναζήτηση, θα σου βγάλει αποτελέσματα θεμάτων που να περιέχουν αυτόν τον όρο στον τίτλο. Ε μετά διαλέγεις ό,τι σου φαίνεται ελκυστικότερο, μπαίνεις, ψιλοδιαβάζεις, ρωτάς, κλπ........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.