Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση??

Το οτι

επιασαν τον ανχελ, μηπως σημαινει οτι υπαρχει περιπτωση να μαθει και για τον ντεξτερ??

Ισως. Αν και την βλεπω ηδη την αμυνα του Dexter σε τετοια περιπτωση

"Θα πιστεψεις τον τυπο που σκοτωνε κοσμο περιμενοντας την αποκαλυψη, που νομισε πως ο συνεργατης του ειναι ο νεκρος καθηγητης του", κλπ

Και μετα θα χουμε καταστασεις Doakes, με υποψιες και παει λεγοντας.Ευχομαι να μην γινει κατι τετοιο..

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η τελευταία σεζόν στηρίζεται πολύ σε φθηνό εντυπωσιασμό χωρίς ουσία.

Καθημερινά βγαίνει όποιος θέλει σε κεντρικές πλατείες του Miami και κρεμάει χέρια ή κάνει ένα σωρό καλλιτεχνίες με πτώματα... χωρίς να υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας ή μια κάμερα :mrgreen:

Ο Χανκς είναι ο απόλυτος λουζερ. Ούτε μια φωτιά δεν μπορεί να βάλει σωστά.

Είναι καλός όμως, στο να διαφεύγει από τις σκηνές εγκλήματος.

Το μοναδικό που είχε μια λογική ήταν το οιδιπόδειο σύμπλεγμα της Ντεμπ με τον Ντεξ :wub:

Η ιστορία με το κλεμμένο χέρι από τον Μασούκα τελείως ξεκάρφωτη. Την μια το έκλεψε η ξανθιά γκόμενα... μετά ο προγραμματιστής-nerd. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που πάει αυτή η δευτερεύουσα υπόθεση αλλά δεν μου ακούγεται πολύ καλή.

Δημοσ.

Η τελευταία σεζόν στηρίζεται πολύ σε φθηνό εντυπωσιασμό χωρίς ουσία.

Καθημερινά βγαίνει όποιος θέλει σε κεντρικές πλατείες του Miami και κρεμάει χέρια ή κάνει ένα σωρό καλλιτεχνίες με πτώματα... χωρίς να υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας ή μια κάμερα :mrgreen:

Ο Χανκς είναι ο απόλυτος λουζερ. Ούτε μια φωτιά δεν μπορεί να βάλει σωστά.

Είναι καλός όμως, στο να διαφεύγει από τις σκηνές εγκλήματος.

Το μοναδικό που είχε μια λογική ήταν το οιδιπόδειο σύμπλεγμα της Ντεμπ με τον Ντεξ :wub:

Η ιστορία με το κλεμμένο χέρι από τον Μασούκα τελείως ξεκάρφωτη. Την μια το έκλεψε η ξανθιά γκόμενα... μετά ο προγραμματιστής-nerd. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που πάει αυτή η δευτερεύουσα υπόθεση αλλά δεν μου ακούγεται πολύ καλή.

πλαστικο χερι μου φανηκε πως ηταν...

και μετα κολυμπησε κατι χιλιομετρα? ή ηρθε το μαγικο δελφινι?

• Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα..

η επίμαχη σκηνή... σαν να έβλεπα σκηνή από "τα Φιλαράκια". "What if Dexter was a sitcom" ένα πράγμα. Τέσπα, χαίρομαι που έμεινε στο όνειρο, και ελπίζω να μείνει εκεί και να ξεχαστεί (πόσες πιθανότητες έχει αυτό πάλι; ).

Το υπόλοιπο επεισόδιο ψιλο ό,τι να ναι. Προέκυψε και outsider παρανοϊκό στοιχείο ο ζοχαδιασμένος game developer. Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που να μου άρεσε ως καλή σκηνή. Ίσως η ερμηνεία της Deb στο επεισόδιο. Αυτά.

Δεν περιμένω να είναι καλό το φινάλε. Περιμένω να πετάξουν μέσα κάποια "ανατροπή" για ξεκάρφωμα.

Δημοσ.

Ρε σεις, έκανε περικοπές φέτος το Dexter στους σεναριογράφους; Σοβαρά μιλάω, η προηγούμενη μέχρι τώρα χειρότερη σεζόν του Dexter φαίνεται κλάσεις ανώτερη από τη φετινή. Κρίμα. Και μιλάμε αυτό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν...

Δημοσ.

οχι μονο περικοπες στους σεναριογραφους, αλλα στα παντα. η σκηνη

που σπρωχνει την βλαμμενη με τα αερια και φευγουν ολοι, σαν ντοκιμαντερ του bbc απο τον τελευταιο σεισμο στην ιαπωνια μου φανηκε

τρελο filler το ενδεκατο κατα την γνωμη μου... κριμα, δευτερη χρονια που το dexter πεφτει σε ποιοτητα, μετα την απολυτη τεταρτη χρονια.

Τελικα, μου φαινεται οτι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων για μενα ηταν το arrested development. το εκοψαν στα καλυτερα του, και εχει γινει μυθος..

Δημοσ.

H σεζόν δε μου φαίνεται τόσο κακή όσο κάποιοι συμπαθείς συμφορουμίτες λένε. Είδα μαζί με το αγόρι μου ξανά τις σεζόν 1, 2, 3, 4 και 5 (γιατί δεν τις είχε δει εκείνος) και ειλικρινά δε μου φαίνεται τόοοσο μεγάλη διαφορά. Σαφέστατα δεν είναι στα επίπεδα της πρώτης και της τέταρτης αλλά, τώρα που τις έχω πρόσφατες, νομίζω είναι καλύτερη της πέμπτης πχ. Μπορεί και της τρίτης. Πιστεύω ότι θα έπαιρνε αρκετά καλύτερες κριτικές στο φόρουμ αν είχαμε έναν καλύτερο ηθοποιό στο ρόλο του DDK αντί του πραγματικά πολύ κακού Χανκς (συμφωνώ με όσους έκραξαν το πρώτο 10λεπτο του 10ου επεισοδίου).

Προσωπικά έχω πάψει να περιμένω αποκάλυψη του Dex και έχω πάψει να εκπλήσσομαι/ξενερώνω με το πόσο βολικά του έρχονται τα πράγματα ή με τη μη ρεαλιστικότητα του σεναρίου σε πιθανά -ατιμώρητα- λάθη του. Απλά δε με ενδιαφέρουν πια, με δεδομένο ότι η σειρά έχει τουλάχιστον 2 σεζόν ακόμα, επικεντρώνομαι στην ενδιαφέρουσα τελετουργία των βασικών σίριαλ κίλερ της κάθε σεζόν και απλά το απολαμβάνω. Αντιλαμβάνομαι και ενοχλούμαι απ' την εμπορικότητα που έχει μπει στη σειρά αλλά, ρεαλιστικά ή μη, τα σκηνικά με

τα 4 άλογα και την κοπέλα στο θερμοκήπιο

ήταν συγκλονιστικά.

Ούτε κι εγώ ελπίζω σε κάποιο τρομερό φινάλε αλλά στο κάτω-κάτω απ' τις 5 σεζόν μέχρι τώρα μόνο οι 2 είχαν τέτοιο.

Άκυρο ps: με το μόνο που ψιλοξενερώνω είναι ότι μάλλον ο γάμος του Hall και της Carpenter ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο.

Αν και λίγο διεστραμμένο, δεν είναι εντελώς παράλογο ως σενάριο αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο που στην πρώτη τους σεζόν ως χωρισμένοι, που ακόμα και η ίδια σκεφτόμουν πόσο αμήχανο θα 'ταν για εκείνους να υποδύονται τα αδέλφια στη σειρά, το σενάριο να θέλει να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους! Είναι πιθανό βέβαια και οι σεναριογράφοι να επωφελούνται από αυτό (αν δείτε διάφορα άρθρα και τα views στο youtube σε βίντεο του ζευγαριού, θα καταλάβετε) αλλά μάλλον ήταν στημένο εξαρχής :devil:

Δημοσ.

Για μενα ολο το στορυ ...

με τους θρησκοληπτους serial killers ειναι αστειο,και προκαλει μονο φθηνο εντυπωσιασμο μεσω των εντυπωσιακων crime scenes.

Προφανως η περσινη ειναι καλυτερη σαιζον,αν και μας τα επρηξαν λιγο με τη Lumen :devil:

Προσυπογραφω το ποστ ενος χρηστη πιο πανω που αποκαλει τον Ντεξτερ power ranger.

Επισης μολις τον ειδα στη βαρκα λεω ενταξει κουλαρε 2 σαιζον ακομα εχουμε :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε JOHN έλεος! Δεν είσαι χθεσινός! Τι spoiler είναι αυτά που πετάς έτσι;!

Δημοσ.

η επομενη season θα μας δείχνει το πως ο dexter απέκτησε τις ιδιότητες του κάσπερ, του flash, του karate kid και του mentalist

Δημοσ.

η σειρα εχει καταντησει greys anatomy....meets teenage mutant ninja turtles.

ειναι ιδεα μου η μηπως το εχει ξεφτιλισει και ο μιχαλακης ο σι χαλ? Καποιες σκηνες σκεπτικισμου και παρανοιας που βγαζει μοιαζουν πλεον γραφικες, ειναι σαν να κοροιδευει το ρολο του η το σεναριο που του δινουν! Η γινεται εις γνωσην του ή απλα επειδη το σεναριο ειναι πλεον αστοιο και προχειρο παρασερνει και την περσονα του ντεξ να φαινεται λιγο κλοουν πλεον! Θελω να πω οτι παλιοτερα εκανε μια σκοτεινη σκεψη ο ντεξ, επερνε ενα μορφασμο και φαινοτανε οντως ο νταρκ πασετζερ μεσα του. Τωρα κανει μια γκριματσα και με τις μαλακιες που λεει ποιο πολυ σου ρχεται να κλασεις στα γελια παρα να σκεφτεις τι παιζει στον μυστηριο κοσμο του μυαλου του, δεν νοιωθεις τους προβληματισμους του, την διψα του για αιμα, τις ανυσηχιες για το αν ειναι ενα κοινωνικο εκτρωμα που προσπαθει να παιξει το παιχνιδι της κοινωνιας, αν οντως εχει αισθηματα.....μπλα μπλα. Και ναι οκ, ολα αυτα καλυφθηκαν στις πρωτες σεζον....απλα ο ντεξ απο τοτε που πεθανε η γυναικα του δεν εξελιχτηκε καθολου οπως επρεπε. Οι εσωτερικοι διαλογοι του παψανε να εχουν ενδιαφερον. Εξαρση δεν ηρθε ποτε, αποκαλυψεις ποτε, τιποτα συγκλονιστικο. Οι κακοι εχθροι του γινανε καραγκιοζηδες. Για μενα η σειρα τελειωσε εκει και οι σεναριογραφοι το ξεφτιλισανε μετα. Χαμενη ευκαιρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...