Προς το περιεχόμενο

update σε ocz agility 3 60g

NEKROMA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως ολα πηγαν κατ'ευχην και ετσι δεν θα τους χρειαστω

το γνωριζω οτι χρεωνουν για ολα, μονο για τα μπισκοτακια που δινουν στον 4ο στην βουλης δεν τα χρεωνουν :lol:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευτυχως ολα πηγαν κατ'ευχην και ετσι δεν θα τους χρειαστω

Άψογα! Είσαι με 2.09 αν και προσωπικά δεν έχω δει διαφορά από την 2.06.

Τι έφταιγε τελικά?

Δημοσ.

ναι με 2.09 ειμαι,απλα εκανα εγω την βλακεια και ειχα βαλει τον ssd σε θυρα sataIII ενω θελει σε

θυρα sataII τωρα στην αρχη για να κανει το update,αυτο ηταν το λαθος μου και μολις αλλαξα υποδοχη στο καλωδιο

εγινε αμεσως!!

Δημοσ.

Πιστεύεται ότι αξίζει (ο agility 3 60GB) έναντι ενός OCZ Vertex 2 60GB (99 ευρώ αυτή τη στιγμή) ή ενός OCZ Vertex 2 120GB (169 ευρώ) ? Γιατί ακούω ότι οι καινούργιοι έχουν προβλήματα.

Παιδιά αν μπορεί και εδώ κάποιος μια βοήθεια :unsure:

Δημοσ.

παρε εναν απο τους 2 ocz vertex 2 η τον 60gb η τον 120gb αλλα εγω να σου πω την γνωμη μου

καλυτερα τον 120gb αν βγαινεις στα χρηματα γιατι ο 60αρις γεμιζει πολυ ευκολα συν του οτι θα μπορεσεις

να χωσεις μεσα και κανα παιχνιδι αμα παιζεις.

οσο για τον agility αν ειχες sata3 ειναι τρομερος

Δημοσ.

Για προτείνετε καναν SSD που να δίνει αυτό το feeling που αναφέρει ο george_o/c στο #17.

Δε μας ενδιαφέρουν τόσο οι ονομαστικές ταχύτητες, όσο η βέλτιστη αποκρισιμότητα.

Οπότε Corsair Force 3, Vertex 3, Agility 3 ή καναν Vertex 2;

Θα μπει σε Ζ68.

Δημοσ.

Φάνη αν διαβάσεις και τα reviews θα δεις ότι ο Agility 3 είναι ιδανικός για everyday use.

Σε Z68 τον έχω και εγώ και τις ονομαστικές του ταχύτητες μπορείς να τις δεις με ATTO...

Δημοσ.

Το θέμα είναι το feeling περισσότερο, τα 500άρια MB/s δεν παίζει να τα δω σε πραγματική χρήση.

Επίσης ο 120άρης Agility 3 δεν είναι και πολύ φθηνότερος του Vertex 3.. :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...