Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 692
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4x14

Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά μου φάνηκε αστείο το θέμα με την Ντόνα.Θα μπορούσαν να βρουν κάποιον άλλο τρόπο για να την φέρουν σε αυτήν την θέση .. υποτίθεται δουλεύει με τους καλύτερους .. τέτοια λάθη ούτε φοιτητές της νομικής.
Να δούμε που θα το πάνε , έμειναν άλλα δύο για season finale.

Προβλεπόμενο και το φινάλε του επεισοδίου .. έκανε μπαμ στο "άλλο ένα ποτάκι" τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι, μ' αρέσει αρκετά περισσότερο ο Luis από τους υπόλοιπους. Η υπεργαματοσύνη των Harvey, Mike με έχει κουράσει. Ειδικά στο επεισόδιο με το roadtrip και τα flashback.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, σαν ερμηνεία, ακριβώς επειδή ο ρόλος το υπαγορεύει να είναι πιο (συν)αισθηματικός, αυθόρμητος, απρόβλεπτος, πιο "χύμα" ρε παιδί μου, σίγουρα ο Luis είναι από τους κορυφαίους της σειράς.

Αλλά έχει μια τάση να τα γ@μ@ει όλα...

Δημοσ.

Ρε οπα μισο γιατι μπερδευτηκα σε ποιο επεισοδιο ειχαν σταματησει τον 4ο κυκλο και  τι εχουν βγαλει μεχρι τωρα ?

EDIT :ακυρο το βρηκα στο 10 και εχουν βγει μεχρι το 14-15.

Χαμπαρι δεν ειχα παρει οτι ξαναξεκινησε!

Δημοσ.

Αυτο παλι  που ζηταμε τοσες σεζον να παρει μεγαλυτερο ρολο σε διαρκεια  η Dona που ειναι η κολαση με ποδια   δεν βλεπω να γινεται ,εναλλακτικα ας γινει ζευγαρι  με τον Harvey  αφου ειναι  ειναι "αλληλοσυμπληρωμενοι" :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...