Προς το περιεχόμενο

Ερμηνεία ονείρου

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ένα τρελά περίεργο και άρρωστο όνειρο σήμερα... όσοι αηδιάζουν εύκολα να μη διαβάσουν το θέμα.

Το όνειρό μου ξεκινάει από ένα ξύλινο Κινεζο-Ιαπωνικού στυλ σπίτι κάπου πάνω σε ένα βουνό, όπου σε ένα δωμάτιο βρίσκω... 11 σφαγμένα νεογέννητα μωρά. Δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί.

Και μετά από αυτό, στο άκυρο, η σκηνή μεταφέρεται στο Νέο Ηράκλειο, όπου μαθαίνω για ένα «σχέδιο» που υπάρχει με σκοπό κάποιος, να σκοτώσει 11 επιχειρηματίες...

Κυκλοφορούσαν εύκολα κάποιες φωτογραφίες που έδιναν στοιχεία για το επόμενο θύμα. Μαθαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ο πρώτος επιχειρηματίας που σκοτώθηκε ήταν ένας ιδιοκτήτης πίστας καρτ στη Χίο. Και ξανά μέσα από τις φωτογραφίες, δε θυμάμαι ακριβώς πως, ανακαλύπτω τον επόμενο που είναι ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού στυλ Everest (καφέ-φαγητό) στο Νέο Ηράκλειο. Αποφασίζω να τον παρακολουθήσω ώστε να δω τι θα γίνει... κάποια στιγμή τον βλέπω να πηγαίνει σε ένα περίπτερο απέναντι από το δημαρχείο στο σταθμό (κανονικά εκεί δεν υπάρχει περίπτερο) και ενώ γυρνάει από το ψυγείο και πάει να πληρώσει, ο πελάτης που ήδη πλήρωνε γυρνάει και τον πυροβολεί στο στήθος εξ' επαφής. Το πρόσωπο του θύτη -το είδα- μου ήταν απίστευτα οικείο, αν και δε μπορώ να βρω ποιος είναι.

Δεν είδα κάποια ταινία σχετική πριν κοιμηθώ ούτε έχω βλέψεις να σφάξω-σκοτώσω κανέναν. Πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό το... δολοφονικό όνειρο που είδα; :fear:

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γραψτο σεναριο πριν το ξεχασεις και εμπλουτισε το.

δηλαδη ο Τζεησον Μπορν, καλυτερος ειναι απο σενα?

:P

Δημοσ.

Στο Ν.Ηρακλειο μενεις? Εχω δει εξισου ανωμαλα ονειρα.

Καμία σχέση. Το πιο πολύ που ενώνει εμένα με το Ν. Ηράκλειο είναι ότι κάποτε είχα γκόμενα από 'κει. :P

Δημοσ.

Και εγώ είδα τις προάλλες πως εμπλεκόμουν σε 4σομε με 3 Σουηδέζες.

Τί να σημαίνει άραγε?

Αν φορούσαν στραπ ον και οι τρεις, θα πάρεις πολλά λεφτά. Όταν ξύπνησες σε πονούσε κανένα μέρος του σώματος;

Δημοσ.

Είναι απλό, οι 11 επιχειρηματίες είναι στελέχη της Γιακούζα, οι οποίοι υιοθετήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από γεννήσεως από τον σενσέι Hamato Yoshi.

Βλέποντας τις παραδοσιακές αξίες στην Ιαπωνία να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, σκοπός του Hamato-san ήταν να αποστείλει τους πνευματικούς υιούς του στην Ελλάδα, όπου αξίες όπως η τιμή, η εντιμότητα και ο σεβασμός ακόμα επικρατούν, ώστε να ελέγξει σταδιακά όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της χώρας αναδεικνυοντας τις παραδοσιακές αξίες της Νίπον του ανατέλοντως ηλίου. Οι υιοί ήταν:

1. O Takumi, που αντί για ομάδα αίματος είχε βαλβολίνες, εκπαιδευμένος στα μυστικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος εστάλει στη Χίο.
  2. Ο Totoro, με την θρυλική λαιμαργία και την ανυπέρβλητη ικανότητα να δημιουργεί φθηνά σάντουιτς, ο οποίος εστάλει στο Νέο Ηράκλειο.
  3. Ο Songoku, εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες και τα άσχημα χτενίσματα, ο οποίος εστάλει στο Μουνδράκι της Καρδίτσας.
  4. Ο Sesshomaru, του οποίου η ομορφιά λέγεται πως συναγωνίζεται αυτή του Αυτοκράτορα του Νεφρίτη, ο οποίος εστάλει στο Διάκοφτο Αχαΐας.
  5. Ο Naruto, ο ανεύ ηθικών ενδοιασμών γητευτής του ψαλιδιού και των ανθρώπινων μαλλιών, που εστάλει στην Μύκονο.
  6. Ο Yugi, εκπαιδευμένος στα μυστικά της τράπουλας και των τυχερών παιχνιδιών, ο οποίος εστάλει στο Λουτράκι.
  7. Ο Ash, κυνηγός άγριων ζώων και με σκοπό να γίνει ο καλύτερος όλων, που εστάλει στην Τούμπα.
  8. Ο Luffy, κουρσάρος των θαλασσών και κάθε πλωτού μέσου, που εστάλει στην Χώρα της Άνδρου.
  9. O Kurosaki Ichigo, που λέγεται πως βλέπει τον κόσμο των πνευμάτων και τις μαύρες καρδιές των πολιτικών, ο οποίος εστάλει στην Εκάλη.
  10. Ο Alphonse, που λέγεται πως κατέχει το χαμένο μυστικό της αλχημείας, εστάλει στα Ιωάννινα.
  11. Ο Shinji Ikari, ειδικευμένος στις στρατιωτικές τέχνες και τα οπλικά συστήματα, ο οποίος εστάλει στη Σούδα της Κρήτης.

Πριν αναχωρήσουν τα 11 θετά αδέλφια από την χώρα τους για την Ελλάδα, μία μάντισα από τη νήσο Izu Oshima είδε σε ένα όραμα τα 11 βρέφη θανατωμένα στην πατρική οικία τους, και έβγαλε προφητεία πως ένας δολοφόνος ονόματι Oroku Saki, εκτελόντας τις εντολές των Illuminati της μυστικιστικής οικονομικής οργάνωσης E.O.K., θα δολοφονήσει τους 11 άνδρες πριν προλάβουν να φέρουν την οικονομική άνθηση στην Ελλάδα, ώστε η χώρα να μην μπορέσει να ξεφύγει από τα χρέη της και να είναι πάντα ένα πιόνι της σατανικής οργάνωσης!

Όμως υπάρχει μία αχτίδα ελπίδας... η μάντισα είπε στον Hamato-san πως θα βρει μέσω του κόσμου των πνευμάτων έναν άνθρωπο, διάδοχο του ίδιου του Δία, ικανό να σταματήσει τον δολοφόνο πριν προφτάσει και ολοκληρώσει τις κατάπτυστες πράξεις του. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της μέσα στον κόσμο των ονείρων, και έστειλε σε αυτόν τον άνθρωπο τις εικόνες της προφητείας και στοιχεία για τα αδέλφια που πρέπει να προστατευτούν. Τώρα έχοντας αφυπνηστεί από τον λήθαργό του, ο ήρωας πρέπει να εντοπίσει τους 11 άνδρες και να τους προστατεύσει από τις άνανδρες επιθέσεις της διαβολικής οργάνωσης, και να γίνει έτσι ο φρέσκος πρίγκιπας του μπελ αίρ.

Δημοσ.

Το όνειρό μου ξεκινάει από ένα ξύλινο Κινεζο-Ιαπωνικού στυλ σπίτι κάπου πάνω σε ένα βουνό, όπου σε ένα δωμάτιο βρίσκω... 11 σφαγμένα νεογέννητα μωρά. Δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί.

Και μετά από αυτό, στο άκυρο, η σκηνή μεταφέρεται στο Νέο Ηράκλειο, όπου μαθαίνω για ένα «σχέδιο» που υπάρχει με σκοπό κάποιος, να σκοτώσει 11 επιχειρηματίες...

Κυκλοφορούσαν εύκολα κάποιες φωτογραφίες που έδιναν στοιχεία για το επόμενο θύμα. Μαθαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ο πρώτος επιχειρηματίας που σκοτώθηκε ήταν ένας ιδιοκτήτης πίστας καρτ στη Χίο. Και ξανά μέσα από τις φωτογραφίες, δε θυμάμαι ακριβώς πως, ανακαλύπτω τον επόμενο που είναι ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού στυλ Everest (καφέ-φαγητό) στο Νέο Ηράκλειο. Αποφασίζω να τον παρακολουθήσω ώστε να δω τι θα γίνει... κάποια στιγμή τον βλέπω να πηγαίνει σε ένα περίπτερο απέναντι από το δημαρχείο στο σταθμό (κανονικά εκεί δεν υπάρχει περίπτερο) και ενώ γυρνάει από το ψυγείο και πάει να πληρώσει, ο πελάτης που ήδη πλήρωνε γυρνάει και τον πυροβολεί στο στήθος εξ' επαφής. Το πρόσωπο του θύτη -το είδα- μου ήταν απίστευτα οικείο, αν και δε μπορώ να βρω ποιος είναι.

Πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό το... δολοφονικό όνειρο που είδα; :fear:

...θα σου φανεί περίεργο, αλλά μόνο οι παρακάτω ονειροκριτικές ερμηνείες παίζουν γι' αυτό το όνειρο :

Ή θα λάβεις πολλά λεφτά,

ή θα γνωρίσεις μια καλή κοπέλα,

ή θα πας μακρυνό ταξίδι,

ή θα πας μακρυνό ταξίδι μαζί την καλή κοπέλα που θα γνωρίσεις με τα λεφτά που θα λάβεις.

Σου μιλάω επιστημονικά τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...