evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... υπάρχει κάποιος τροπος (και με πατέντες) να κάνω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο εξωτερικό???
Sarandis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το ξερεις οτι χανεις εγγυηση λογικα. Ψαξε στο youtbe το μοντελο του δισκου, θα βρεις απειρα βιντεακια
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τρόπος είναι αγοράζεις θήκη η κάποιο docking καλώδιο για ποιο φτηνά. πατέντα είναι το συνδέεις χύμα εσωτερικά Το ξερεις οτι χανεις εγγυηση λογικα. Ψαξε στο youtbe το μοντελο του δισκου, θα βρεις απειρα βιντεακια Στο ανάποδο θα την έχανε,έτσι δεν μπορούν να σου πουν (αποδείξουν) τίποτα.
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δηλαδή τη να πατήσω??? το μοντέλο είναι Seagate Barracuda 7200.10 500 Gbytes
Sarandis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ωχ, γραψε ακυρο, ζεστη βλεπεις! sorry! θες κατι τετοιο
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ναι εγώ ελεγα να είναι τυπωτά με USB σαν φλασακι γιαυτό λέω και με καμιά πατέντα γιατί σε αυτά είμαι καλώς εγώ... καλώδια SATA έχω κανα 20 και καλώδια POWER κανα 20 και να καεί δεν με νοιάζει έτσι κιαλιος τι είχα τι έχασα σε ένα ντουλαπάκι τον βρήκα...
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι εγώ ελεγα να είναι τυπωτά με USB σαν φλασακι γιαυτό λέω και με καμιά πατέντα γιατί σε αυτά είμαι καλώς εγώ... καλώδια SATA έχω κανα 20 και καλώδια POWER κανα 20 και να καεί δεν με νοιάζει έτσι κιαλιος τι είχα τι έχασα σε ένα ντουλαπάκι τον βρήκα... Στην ορθογραφία δεν είσαι καθόλου καλός όμως...
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... υπάρχει κάποιος τροπος (και με πατέντες) να κάνω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο εξωτερικό??? Υπάρχει slotaki πίσω που μεταφέρεις όποια Sata διαλέξεις κ θέλεις σε εξωτερική.
skarda Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ριξε μια ματια εδώ. Σε καλύπτει γι'αυτο που θέλεις και βαζο-βγάζεις ότι δίσκο θες στο λεπτό Υπάρχει slotaki πίσω που μεταφέρεις όποια Sata διαλέξεις κ θέλεις σε εξωτερική. Ετσι θέλει όμως και ξεχωριστή τροφοδοσία
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ριξε μια ματια εδώ. Σε καλύπτει γι'αυτο που θέλεις και βαζο-βγάζεις ότι δίσκο θες στο λεπτό Ετσι θέλει όμως και ξεχωριστή τροφοδοσία Όχι έχει τα καλώδια μαζί και βγάζει κ ρεύμα.Στην ουσία τι κάνει ? Προεκτείνει τα εσωτερικά σε ένα slot για να μην ανοιγοκλεινης κουτιά.
VasKag Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 επειδη σκεφτομουνα και εγω μια τετοια λυση για εξωτερικο κουτι, δεν επηρεαζει καθολου ο σκληρος που θα λειτουργει ορθιος? συνηθως οι περισσοτερες εξωτερικες θηκες ειναι οριζοντιες.
skarda Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 @cham Εχεις κάποιο link από τέτοιο slot-ακι? ακούγετε πολυ καλό. επειδη σκεφτομουνα και εγω μια τετοια λυση για εξωτερικο κουτι, δεν επηρεαζει καθολου ο σκληρος που θα λειτουργει ορθιος? συνηθως οι περισσοτερες εξωτερικες θηκες ειναι οριζοντιες. Οχι ο σκληρός δεν ε΄χει κανένα πρόβλημα να δουλεύει όρθιος
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Όχι link δεν έχω,πρέπει να έχω όμως ένα στο βαλιτσάκι μου με ολα τα περισσευούμενα απο τους υπολογιστές μου ολα αυτά τα χρόνια.νομίζω ήταν μέσα σε ένα Msi mother που είχα αγοράσει Θα ρίξω μια μάτια κ αν το βρω έλα παρτο αφού σ'αρεσει κ σε βολεύει.Αν δεν το βρω σε οποιοδήποτε servis που είναι χρόνια (π.χ cosmodata) θα βρεις σίγουρα.
skarda Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ok thanks. Παω να δω στο κομπιουτερομαγαζο της γειτονιάς. Εκεί μαζεύει ότι καλωδιάκι βρει
beatshooter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το λαπτοπ μου καηκε,η οθονη δλδ, αλλα θελω να ανακτησω τα αρχεια που ειχα,πως θα το κανω?Τι χρειαζομαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.