Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή εσωτερικού σκληρού δίσκου σε εξωτερικό

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... υπάρχει κάποιος τροπος (και με πατέντες) να κάνω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο εξωτερικό???

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τρόπος είναι αγοράζεις θήκη η κάποιο docking καλώδιο για ποιο φτηνά.

πατέντα είναι το συνδέεις χύμα εσωτερικά

Το ξερεις οτι χανεις εγγυηση λογικα. Ψαξε στο youtbe το μοντελο του δισκου, θα βρεις απειρα βιντεακια

Στο ανάποδο θα την έχανε,έτσι δεν μπορούν να σου πουν (αποδείξουν) τίποτα.

Δημοσ.

Ναι εγώ ελεγα να είναι τυπωτά με USB σαν φλασακι γιαυτό λέω και με καμιά πατέντα γιατί σε αυτά είμαι καλώς εγώ... καλώδια SATA έχω κανα 20 και καλώδια POWER κανα 20 και να καεί δεν με νοιάζει έτσι κιαλιος τι είχα τι έχασα σε ένα ντουλαπάκι τον βρήκα...grin.png

Δημοσ.

Ναι εγώ ελεγα να είναι τυπωτά με USB σαν φλασακι γιαυτό λέω και με καμιά πατέντα γιατί σε αυτά είμαι καλώς εγώ... καλώδια SATA έχω κανα 20 και καλώδια POWER κανα 20 και να καεί δεν με νοιάζει έτσι κιαλιος τι είχα τι έχασα σε ένα ντουλαπάκι τον βρήκα...grin.png

Στην ορθογραφία δεν είσαι καθόλου καλός όμως...

Δημοσ.

Καλησπέρα... υπάρχει κάποιος τροπος (και με πατέντες) να κάνω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο εξωτερικό???

Υπάρχει slotaki πίσω που μεταφέρεις όποια Sata διαλέξεις κ θέλεις σε εξωτερική.

Δημοσ.

ριξε μια ματια εδώ. Σε καλύπτει γι'αυτο που θέλεις και βαζο-βγάζεις ότι δίσκο θες στο λεπτό

Υπάρχει slotaki πίσω που μεταφέρεις όποια Sata διαλέξεις κ θέλεις σε εξωτερική.

Ετσι θέλει όμως και ξεχωριστή τροφοδοσία

Δημοσ.

ριξε μια ματια εδώ. Σε καλύπτει γι'αυτο που θέλεις και βαζο-βγάζεις ότι δίσκο θες στο λεπτό

Ετσι θέλει όμως και ξεχωριστή τροφοδοσία

Όχι έχει τα καλώδια μαζί και βγάζει κ ρεύμα.Στην ουσία τι κάνει ? Προεκτείνει τα εσωτερικά σε ένα slot για να μην ανοιγοκλεινης κουτιά.

Δημοσ.

επειδη σκεφτομουνα και εγω μια τετοια λυση για εξωτερικο κουτι, δεν επηρεαζει καθολου ο σκληρος που θα λειτουργει ορθιος? συνηθως οι περισσοτερες εξωτερικες θηκες ειναι οριζοντιες.

Δημοσ.

@cham Εχεις κάποιο link από τέτοιο slot-ακι? ακούγετε πολυ καλό.

επειδη σκεφτομουνα και εγω μια τετοια λυση για εξωτερικο κουτι, δεν επηρεαζει καθολου ο σκληρος που θα λειτουργει ορθιος? συνηθως οι περισσοτερες εξωτερικες θηκες ειναι οριζοντιες.

Οχι ο σκληρός δεν ε΄χει κανένα πρόβλημα να δουλεύει όρθιος

Δημοσ.

Όχι link δεν έχω,πρέπει να έχω όμως ένα στο βαλιτσάκι μου με ολα τα περισσευούμενα απο τους υπολογιστές μου ολα αυτά τα χρόνια.νομίζω ήταν μέσα σε ένα Msi mother που είχα αγοράσει Θα ρίξω μια μάτια κ αν το βρω έλα παρτο αφού σ'αρεσει κ σε βολεύει.Αν δεν το βρω σε οποιοδήποτε servis που είναι χρόνια (π.χ cosmodata) θα βρεις σίγουρα.

Δημοσ.

Ok thanks. Παω να δω στο κομπιουτερομαγαζο της γειτονιάς. Εκεί μαζεύει ότι καλωδιάκι βρει :rolleyes:

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...