prospolos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Κοίτα , θες να το κάψεις από την αρχή το θέμα. Οκ λοιπόν. Μάθετε όμως να κάνετε διάλογο επιτέλους και να μη γίνεται πάγιο ύφος του forum μονάχα η ειρωνεία στις απαντήσεις.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μάθετε όμως να κάνετε διάλογο επιτέλους και να μη γίνεται πάγιο ύφος του forum μονάχα η ειρωνεία στις απαντήσεις. αμφιβαλλω αν εχεις πετυχει διαλογους εδω μεσα για να μας κρινεις... επισης every game has its rules if u cant play u can always walk away
prospolos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 αμφιβαλλω αν εχεις πετυχει διαλογους εδω μεσα για να μας κρινεις... επισης every game has its rules if u cant play u can always walk away Προσπαθώ να συνεχίσω ένα θέμα, αλλά μάλλον δε γίνεται με τίποτα.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Προσπαθώ να συνεχίσω ένα θέμα, αλλά μάλλον δε γίνεται με τίποτα. αν το ψαξεις θα καταλαβεις τι φταιει...
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Σταρχιδισμός. Οποιος το πάρει χαμπάρι θα περάσει καλά και θα παει όπου γουστάρει και θα κάνει ότι γουστάρει. Είμαι στην παραλία, πίνω ένα Βαρβαγιάννη κοιτάω τα πιπίνια και η γυναίκα είναι στη θάλασσα με τα παιδιά.
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εκεί είναι το point μου. θα διαψευσθουν γρηγορα οι προσδοκιες σου. Το διαδικτυο προσφερεται κυριως για trolling και εκτονωση , εξαλλου η τελευταια ειναι αυτη που σε κραταει ''ζεστο'' σε κατα τα αλλα εντελως προβλεψιμα ως προς την ροη της συζητησης και επιχειρηματολογια θεματα.Εξαιρεση αποτελουν θεματα χιουμοριστικα η καποιου ειδικου ενδιαφεροντος, οπου το ενδιαφερον ανανεωνεται και απο την συμμετοχη γυναικων.
palawiaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 1-2 φορές τον μήνα στο κατα 15 χρόνια μικρότερο κοριτσάκι μου.Να συμπληρώσει τα κενά που αφήνει η γυναίκα μου. Με τα πρώτα κρύα θα προσθέσω και λίγη σάουνα. Να ξανανιώσει το γερασμένο μου κορμί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.